altium 4 #1 Публикувано 13 Декември, 2012 (Редактирано) !!! Внимание: нагъл и тъп инвайтър, който ми се включи в скайп под името hondapress com, за да ме оферира да съм участвал в неговият сайт/форум.Обясних му, че ВЕЧЕ има форум на Хонда в България (този форум) и че е на ниво, също и проблема със спама че е неприятен, но беше прекалено нагъл да го разбере. След няколко изречения му теглих игнор, понеже такива отдалече се познават по миризмата. Неприятни са. [2:10:24 PM] hondapress.com: Здравейте, ние сме www.hondapress.com - www.hondapress.com/forum ново поколение сайт и форум за новини, история, снимки, видео и общност. Търсим ви заради публикуваната от вас обява за Хонда части. Бихме желали да се присъедините, а защо не и да намерите това, което търсите.[2:10:24 PM] altium: размени пълномощно с hondapress.com.[2:10 PM] hondapress.com: Търсим ви заради публикуваната от вас обява за Хонда части[2:10:24 PM] altium: И какво точно предлагате?[2:11:59 PM] hondapress.com: Да публикувате при нас и/или намерите онова, което търсите.[2:22:03 PM] altium: Хубаво, но си има форум на Хонда за тази работа.[2:22:19 PM | (2:22:25 PM — редактирано)] altium: А форумът е нещо, в което хората влизат, за да обсъждат еднакви интереси.[2:22:43 PM] altium: И нещо се обезмисля цялата постановка[2:24:27 PM] hondapress.com: Може би имате право, но трябва да се съгласите и с факта, че и алтернативата е хубаво нещо. Възможността да избираш и да получиш това което искаш на макс. :)/>/>/>[2:25:38 PM] altium: Я да видим сайта ви...[2:27:03 PM] altium: Значи има 2 основни проблема: Първо не сте написали нищо за себе си и за целите си, второ вече ИМА форум на Хонда в България. Трето: точно това, което "искам на макс" при вас го няма.Последно: Писнало ми е от спам инвайтъри, игнорирам ви. Редактирано 13 Декември, 2012 от altium Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #2 Отговорено 13 Декември, 2012 Може ли дадеш малко повече инфо за въпросния Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #3 Отговорено 13 Декември, 2012 Тези хонда форуми взеха да никнат като гъби.Хвърлих му един поглед на този форум и разбрах, че е от скоро, а регистрираните потребители в него, са потребители на този форум ( имена няма да споменавам ).Само не ми е ясно, защо трябва да има толкова много различни на вид форуми, но с еднакви потребители и информация?И пак не ми е ясно, защо се делим, като овце? 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #4 Отговорено 13 Декември, 2012 За мен всичко това е пълна простотия. Не знам какво ще постигнат освен още разделение и повод за подигравки от фен-форуми на други марки автомобили които са единни. Едни си направиха син форум като се мислеха за по-добри, но не виждам да са достигнали нивото на този, а сега и още един - ама айде успех и на тях и .... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d.pavlovq 80 #5 Отговорено 13 Декември, 2012 Нека да има конкуренция, това е само повод за радост.А и все пак най-малкото другите форуми могат да предлагат други условия за ползване - по-приятни или не и всеки може да си преценява къде му е приятно да вирее. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #6 Отговорено 13 Декември, 2012 От тук са ми взели мейла и ме зарибяват вече. :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 985 #7 Отговорено 13 Декември, 2012 Няма нищо лошо да има други форуми на Хонда Всеки сам си преценява кой сайт да посещава. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #8 Отговорено 14 Декември, 2012 Хахаха това май по скоро ще стане ЦРХ форум ... от тоя си купих крилото което в момента е на старото ми рено :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 188 #9 Отговорено 15 Декември, 2012 (Редактирано) ЗдравейтеЕто го и моят разговор с този "нов форум": [08:45:23] g.stefanov: добро утро[09:01:08] hondapress.com: добро утро[09:01:24] g.stefanov: от къде ме намерихте ?[09:01:42] g.stefanov: и това изглежда е нов форум ?[09:04:07] hondapress.com: Да, случайно попаднахме на на ваша обява от друг сайт. За това решихме, че може да се присъедините и намерите това което търсите или споделите нещо полезно. Нов форум е това и то независим.[09:10:42] g.stefanov: Благодаря за поканата[09:10:54] g.stefanov: а какво означава независим ?[09:17:49] hondapress.com: Без групи/формации и каквото искате го наречете, които да налагат каквото и да е.[09:20:12] g.stefanov: добре[09:20:31] g.stefanov: Благодаря за поканата- ако преценя- ще се включа[09:22:16] hondapress.com: Предполагам знаете, но пак да споделя... Един от масовите проблеми на такъв тип общество - форумно/социално и т.н. Е, че се набляга на ангажиращото мнение, рамкиране на дадено поведение и налагане на ограничено присъствие. Искаме да се разграничим от този вид комуникация, за това е и този разговор. За нищо, избора винаги е личен. Лек и супешен ден.[09:26:41] g.stefanov: аз имам друго мнение по въпроса[09:27:26 | (09:27:31 — редактирано)] g.stefanov: не съм забелязал рамкиране на дадено поведение, налагане на ограничено присъствие[09:27:53] g.stefanov: преди известно време ме поканиха в друг Хонда- форум[09:28:12] g.stefanov: и въпроса ми беше какво ново ще науча в него ?[09:28:43] g.stefanov: защо трябва да посещавам 2 почти еднакви форума, и да пиша на двете места едни и същи неща ?[09:29:04] g.stefanov: сега се случва същото и с Вашия нов форум...[09:30:15] g.stefanov: ползата да се регистрирам в тези 3 форума е само и единствено ако аз съм търговец на части, и всякакви материали, свързани с някаква търговия и части за автомобили[09:32:03] g.stefanov: представете си, че аз ходя до един супер, който е до нас- и си купувам само един хляб. Защо трябва да ходя до 2 и 3 супер, за да си купя пак само хляб ?[09:37:08] hondapress.com: Всеки има право на мнение, моето Ви го споделих, както и Вие вашето... Сравнението със хляба ми е много странно и сякаш не на място, но. Отивате в различни магазини да си купите хляб поради няколко причини или по скоро фактора: 1. Начина на обслужване(говорим за обгриженост на клиента). 2. Начина на поднасяне на самата стока(във случая хляба). 3. Възможността покрай хляба да си купите и някоя друга добре поднесена стока. И не на последно 4. място а кажем за да видите каква е конкуренцията, кой какво предлага и дали случайно не Ви лъжат във цената.[09:37:44] hondapress.com: Сега ме извинете, но се налага да поработя - лек и успешен ден. Както споменах по-рано: изборът е личен.[09:42:28] g.stefanov: Да- но примера с хляба е съвсем на място- просто си купувам хляб, и си тръгвам. За какво обслужване говорим, като навсякъде ще ми напишат касова бележка на касата- и ще си платя хляба.[09:46:45] g.stefanov: Вие сте от Варна: ще ми донесете ли кафенце сутрин и закуска- ей така да ме почерпите ? Нито Вие, нито кой да е друг ще го направи- и за какво по- различно обслужване става дума тогава ?[09:46:54] g.stefanov: Успех в начинанието.Поздрави Редактирано 15 Декември, 2012 от JoroHondata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cekocek 121 #10 Отговорено 15 Декември, 2012 ХАхахха.. като секта са.. да зарибяват хората Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #11 Отговорено 15 Декември, 2012 И без да се усетим направихме безплатна реклама...ако я нямаше тази тема, нямаше и да разбера, че има такъв форум. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #12 Отговорено 15 Декември, 2012 От тук са ми взели мейла и ме зарибяват вече. мен ме метнаха по скайп Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #13 Отговорено 15 Декември, 2012 Странно, на мен не са ми писали още.... защо ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #14 Отговорено 15 Декември, 2012 Защото си гаден Админ и ще го резнеш отма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #15 Отговорено 15 Декември, 2012 И аз имах покана в скайп. Ама мълчи... Чакам да видя какво ще е... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #16 Отговорено 15 Декември, 2012 Аз като нямам скайп ха да ме поканят:D/>:lol:/>:P/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове