vespa 311 #1801 Отговорено 15 Октомври, 2020 (Редактирано) Днес на пистата в Fiorano,баланса на болида е невероятен. Пасажерите са двамата коментатори на Скай Спорт Редактирано 15 Октомври, 2020 от vespa 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #1802 Отговорено 25 Октомври, 2020 Браво на Шарл, както и на наш Гасли. И Макс си получи своето, макар че можеше и наказанийце да вземе. И други ми харесаха, особенно изненадата от Макларън в началото. Разбира се, респект и към Хаммертон. И пистата ми хареса - повече такива! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #1803 Отговорено 26 Октомври, 2020 Хами е невероятен, човека прави най бързи обиколки без гуми 😌, класи е над другите, а и с този болид скоро няма да има пряка конкуренция. Шарл е лъча светлина за Ферари, но ако непроменят нещо кардинално в болидите им, това ще е максимума за тях! Макс не беше за наказание, не го направи умишлено, просто ситуация, в която Перез не трябваше да е там....Изобщо за Racing Point като цяло ,.вчера не беше тяхното състезание. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #1804 Отговорено 26 Октомври, 2020 Аз не че съм за наказание на Макс, просто не ми хареса коментара му за случката. Съдиите като цяло бяха толерантни и основно следяха за излизане от пистата, а-ла шорт кът. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #1805 Отговорено 26 Октомври, 2020 Тои е агресивен, бунтар не му е за сефте , плюс това е младок , но не и в спорта :)) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #1806 Отговорено 27 Октомври, 2020 И събира максимум точки, за разлика от: https://formula1.sportal.bg/news.php?id=25965&s=fb&fbclid=IwAR1a3EbObRydgY3UBOHjfI0aU-y9TMwkhPG5Q4RystRfuISvABr5E-jUiNM Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #1807 Отговорено 28 Октомври, 2020 И мен с нщ не ме впечатлява Албън ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #1808 Отговорено 28 Октомври, 2020 https://formula1.sportal.bg/news.php?id=25980&s=fb&fbclid=IwAR0HBzb_QHoQnYqhqDtbI8NYG1vYv2wD9LR_AGQjPeoAQUg5cxY8nrb0blE Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #1809 Отговорено 30 Октомври, 2020 https://formula1.sportal.bg/news.php?id=25983 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GaiJin 26 #1810 Отговорено 30 Октомври, 2020 Определено трябва да е някой измежду Перез и Хюлкенберг. Проблемът е, че Албън има добър спонсор в лицето на фирма, свързана с родителите му, от която идват немалко пари като спонсорство на Ред Бул. Мен също така ме вълнува и какво ще се случи с двигателя на Хонда за 2022 -ра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #1811 Отговорено 30 Октомври, 2020 Ще си останат с двигателя на Хонда . На Ред Бел целта им е подиума и трябва пилот горе-долу близо до Верстапен ,така да кажа. Албън не показва нщ. Парите не са им проблем . Хюлкенберг ще е съотборника на Макс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #1812 Отговорено 1 Ноември, 2020 Верстапен показа сърце...Браво Бикове, показаха потенциала и че не са случайни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #1813 Отговорено 1 Ноември, 2020 Объркаха стратегията малко ми се струва, на писта дето много трудно се изпреварва и веднага след като изпревари Ботас му направи 4-5 секунди за няма 3-4 обиколки... Колата се движеше много добре, яд ме е и за Гасли понеже щеше да диша във врата на Ботас и той. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #1814 Отговорено 2 Ноември, 2020 Яда е голям , Верстапен и Ред Бул показаха че Ботас не е толкова опасен, толкова време зад него и накрая го изпревари, Точно тези обиколки, когато Верстапен гонеше и натискаше Ботас , там стана голямото натоварване на гумите и се случи.( не изкл. факта ,че може и някои карбон да е хвръкнал ,но нщ не казаха,поне аз не чух повече) П.с. И перфектен старт направи Макс, как дръпна Хамертона в началото, но това няма да го коментираме, Хамилтън е нива пред дрте, НО Ботас не е Хами и се видя вчера. Ние се бъзикаме вкъщи ,че някои прокле Макс 😄 да спука гума, но трябва да се радва човек..... Дани Рикиардо се качи на подиума, но каза че няма да има втора татуировка 😄😄 явно първата е минала кофти хаха. Икефих се накрая как Люис му пи от обувката 😂🤪 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GaiJin 26 #1815 Отговорено 2 Ноември, 2020 И аз много се израдвах когато Макс изпревари Ботас и му направи такава преднина, но... не бива да се заблуждаваме - Валтери имаше проблем в пода на колата, ако всичко му беше, наред изпреварването едва ли щеше да се случи. Просто тази година Мерцедес са много напред, а и късметът не спира да ги преследва навсякъде 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #1816 Отговорено 2 Ноември, 2020 (Редактирано) На правата Ботас го задържаше, обаче в завойте Макс направо го настигаше и влизаше в него, дори дистанцията беше стопена, с блокирането на една от гумите на Ботас и не добро взимане на завоя, в това отношение нз, причина в пода ли е или по-доброто шаси на РедБул от това на Мерцедеса. За скорост е ясно.. От тук нататък искам да гледам 2ра позиция за Макс ,на квалификациите, Ботас трети,да видиме какво могат Макс и Ботас, като Мерца е зад редбула. Редактирано 2 Ноември, 2020 от mysticchannel Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #1817 Отговорено 2 Ноември, 2020 (Редактирано) Вижте, мое мнение...Пилотите на Мерцедес не са случайни , конкретно Хамилтъна е Бог, това момче е роден да прави това!!! Огромната преднина на този отбор се дължи на това че имат Хамилтън и не на последно място , задвижващата система , извличането им на максимална скорост..ЗА МЕН болида пък на Редбул имат по добри резултати от към аеродинамика, маневреност в завойте, конструкцията на купето,но им липсва скороста на черните Ако в болида на Макс вложат още едни 7-8% потенциал за скорост Ботас ще го виждаме винаги 3ти.( но това нз дали ще стане Мъничко им трябва. Редактирано 2 Ноември, 2020 от mysticchannel Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #1818 Отговорено 2 Ноември, 2020 На 30.10.2020 г. at 18:10, mysticchannel написа: Ще си останат с двигателя на Хонда . Още не с е знае, а и другите отбори не са навити за "замразяването" на задвижващите системи за следващия сезон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #1819 Отговорено 3 Ноември, 2020 https://formula1.sportal.bg/news.php?id=26005&s=fb&fbclid=IwAR198dPUx4TX5l0rFHw_e6P_ExeaAyWM-137rIhdgz1-ytks25Xo5Mg1Jig Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #1820 Отговорено 10 Ноември, 2020 Календара за 2021 вече е тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #1821 Отговорено 13 Ноември, 2020 https://formula1.sportal.bg/news.php?id=26030&fbclid=IwAR2WvsAa3gUeZRAonWSwWnUL485TsFPmV1RydjDvMa1VIoWP_q0VNUL1ILI Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #1822 Отговорено 13 Ноември, 2020 Пистата в Турция е добра - дано стане интересно и сме пак първи в неделя. https://formula1.sportal.bg/news.php?id=26029&s=fb&fbclid=IwAR3J0mvdPEquZdh3H-8S8k8d1k2HAyrzrRDeD33ycaMlxFmAGICaaCEChtw Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #1823 Отговорено 13 Ноември, 2020 Стъклена работа. Ще има доста лъзгане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #1824 Отговорено 13 Ноември, 2020 Лъзгат са, ама нащо е най-бръзо и във втората тренировка. https://formula1.sportal.bg/news.php?id=26031&s=fb&fbclid=IwAR07oPRWS2ENRTLOTUEMv8HOP8EBHBrpvUQSi-UvtARD8gssexm-1GZI6g0 Ама мерцовете си имат тактика и вадят всичко от себе си чак на квалификациите, та ще ги видим утре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #1825 Отговорено 13 Ноември, 2020 (Редактирано) Пу пу да не ми е уроки, имам някакво чувство че РедБул ще дебютират на тази писта, но както споменахте по- горе ще видим Мерцовете накрая 🙂 Редактирано 13 Ноември, 2020 от mysticchannel Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #1826 Отговорено 14 Ноември, 2020 Който не гледа - много изпуска. Такъв екшън скоро не бях гледал - като пируети на лед. Асфалта в Истанбул Парк е нов - на 1 седмица! Вчера се лъзгаха - днес вали и е по-студено - удариха го на оф роуд, а Пирели нямат зимни гуми за Ф1. Макс и Албан първи и втори в пирвата и втората квалификации. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #1827 Отговорено 14 Ноември, 2020 Обаче, в Q3 сме 2-ри и 4-ти - розовите са преди нас. https://formula1.sportal.bg/ranking_race.php?result_year=15race=324&type=qual Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #1828 Отговорено 14 Ноември, 2020 Няма да се задържат много розовите 🙃 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #1829 Отговорено 14 Ноември, 2020 Да, ако утре е сухо, слагаме пак летните гуми и газ на Хонделите - стига да няма блъсканици в лунапарка. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #1830 Отговорено 15 Ноември, 2020 Много много лош старт и за двата Редбула . . . .. . . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #1831 Отговорено 15 Ноември, 2020 Да - зле сме на старт. Иначе - много риск и много грешки - поголовно - много объркано състезание. Но пък шампионът може да бъде само един! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #1832 Отговорено 15 Ноември, 2020 Толкова мн вода....Такива рокади за първи път виждам. Старта трябваше да е безупречен за Макс, но късмета му изневери( позициите щяха да са др))...Албън постигна много и така не разбрах защо го забавиха толкова много с бокса, това му костваше 3тата позиция. Внимание за Хами и аплодисменти, най- добрия пилот във F1. Чакам с нетърпение състезанието в Бахрейн и Спокоен неделен ден на вс съфорумници. RespecT 🤗 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1787 #1833 Отговорено 15 Ноември, 2020 Преди 8 часа, mysticchannel написа: Старта трябваше да е безупречен за Макс, но късмета му изневери( позициите щяха да са др))... Ами като е припрян толкова и бърза да прави чудеса още в 18 обиколка. С толкова вода и хлъзгане,си иска и разум! 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #1834 Отговорено 15 Ноември, 2020 Игра ва-банк. Фен е на максимата - който не рискува, той не печели. Така се трупа опит - на личен гръб. Хами отказа да влезе в бокса към края, точно защото учи всичко което му причинява фортуна. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #1835 Отговорено 16 Ноември, 2020 (Редактирано) И това е без умишлено да е удрял някой от колегите си за да му открадне шампионската титла. Редактирано 16 Ноември, 2020 от Митко Йотов 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #1836 Отговорено 17 Ноември, 2020 Честните победи винаги са по-вкусни. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #1837 Отговорено 17 Ноември, 2020 Абсолютно, Цецо, абсолютно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #1838 Отговорено 17 Ноември, 2020 Но е факт че в симбиоза с колата, няма осезаема конкуренция. Тук - таме, (според писта и настройки) го полазват по гърба наши и чужди, но парира атаките, а и не се бои да поема рискове. Не искам да го хваля - таланти много, но опитът си казва думата, а и човещината. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #1839 Отговорено 29 Ноември, 2020 Тежко състезание, с много премеждия...Да е Жив и здрав Ромен Грожан!! Важното че пилота е невредим, удара беше зрелищен, аз лично изтръпнах като видях пламъците ...Много голям късмет...Дано да не ставаме свидетели на такива тежки катастрофи за в бъдеще!! Радвам се че има два подиума за Ред Бул, няма как да не се вълнувам. За това гледаме формула защото винаги може да сме изненадани и със смесени чувства! Поздравиии Хондиии😼 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #1840 Отговорено 1 Декември, 2020 Хмм... https://formula1.sportal.bg/news.php?id=26075 Иначе 2-мата може да имат по-добри шансове за горните места на подиума. https://formula1.sportal.bg/news.php?id=26077 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове