ObiChLiFk0 495 #241 Отговорено 26 Май, 2013 Мерцедесите 1 път ще имат шанс за нещо и Маса ще се осереееееееееееееее ! Айде SC !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #242 Отговорено 26 Май, 2013 Мерцовете са правили тестове с гумите на пирели в Испания без да вдигат шум.Ама Маса ги прецака яко.Хамилтън 4, "влакчето на Нико" ще е за кратко.Никакъв шанс нямат! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smoky 18 #243 Отговорено 26 Май, 2013 Тъпа "писта" ,псевдо състезание.Сега и червен флаг! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1834 #244 Отговорено 26 Май, 2013 Честита победа на Нико, макар че беше скучно състезание. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #245 Отговорено 26 Май, 2013 Тотална скука,но браво на Нико! Иииии Грожан,вече ги подкара...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #246 Отговорено 26 Май, 2013 Безапелационен Нико,направо препарира всички.Чудесно свършена работа на отбора на Мерцедес.Относно състезанието,зрелищно,но скучно.Ферари крачка назад.Перес вървеше страшно,но малко сепревъзбуди и грешката е на лице.Поздравления за Сутил и Форс Индия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorko. 74 #247 Отговорено 26 Май, 2013 Жалко, за Кими. Перес му провали състезанието и на всичкото отгоре и отпадна - големият печеливш отново е Алонсо (подарък две места напред - трябва да почерпи Серхио). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #248 Отговорено 27 Май, 2013 Безапелационен Нико,направо препарира всички.Чудесно свършена работа на отбора на Мерцедес.A от Маруся дори правеха по-бързи обиколки!Това състезание беше абсолютно мишкарско!Карат си под възможностите, пазят си гумите и всички са доволни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #249 Отговорено 27 Май, 2013 Незнам защо толкова се превъзбуждаме.Стартовете в Монте Карло винаги са били такива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai_Georgi 47 #250 Отговорено 27 Май, 2013 Напълно си прав колега. Превърнаха този кръг в кеф за едни, а в скука за други (по-големият процент). Този кръг от шампионата никога не е показател за цялостния развой на сезона. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kopelence 4 #251 Отговорено 27 Май, 2013 Поне да беше заваляло малко, за да разцепи монотонната скука. А едно време това си беше истинско състезание. Говоря за времето на Сена, Прост и др. Края на 80-те и началото на 90-те.Добре че беше Сутил да им покаже, че можело и да се изпреварва. Перес също не издържаше да кара във влакчето, но направи глупост е Кими. Хамилтън сам се прецака като караше като турист зад Safety car-a. А на Грожан щеше да му станат много състезания без удар и за това напомни за себе си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #252 Отговорено 9 Юни, 2013 Някакви прогнози?Като гледам решетката още от старта ще има размествания!Ако завали ще има шоу! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #253 Отговорено 9 Юни, 2013 Прогноза и желание Маса отново в някоя стена ... пак прецака половината от отборите ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tgerov 24 #254 Отговорено 9 Юни, 2013 На мен ще ми е интересно да наблюдавам този новия финландец с отбора на Уилиамс какво може да направи - явно, че е доста талантливо момчето - може и да направи сензация ако болида издържи на цялото състезание ... (все пак 70 обиколки на тази писта са доста сериозно предизвикателство както за пилота така и за машината ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #255 Отговорено 9 Юни, 2013 Може ли Кими да ги удари на тази писта???Поне на мен ми се иска,колкото до новия финландец май има какво да покаже 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #256 Отговорено 9 Юни, 2013 (Редактирано) Може ли Кими да ги удари на тази писта???Поне на мен ми се иска,колкото до новия финландец май има какво да покаже Ако времето е добро (слънчево) , Лотус-а няма проблем с меките гуми,кой знае колко, а и Кими с неговото каране и стратегия,един подиум,няма да му навреди, за 1-то място мисля,че няма да има шанс.Няма да му се разсърдя,ако ме опровергае!Ще ми е интересно,Грожан и Маса,какви ще ги дробят! Редактирано 9 Юни, 2013 от JK_HONDA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1834 #257 Отговорено 9 Юни, 2013 Ще е интересно /надявам се/, а в случая прогнозите са трудна работа . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #258 Отговорено 9 Юни, 2013 Ще се изкефя Кими да прескочи Сутил и тоя Джин Ерик.Алонсо се надявам да изпревари поне Валтере, който е изненадата!Времето ще е слънчево и сухо!Тук! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #259 Отговорено 9 Юни, 2013 Мерцедесите се държат доста добре и не износват гумите, явно 1000км тестове са помогнали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #260 Отговорено 9 Юни, 2013 Е сега вече ще е интересно, ако от следващия сезон "късметлията" Фетел стане съотборник на Алонсо във ферари.Като цяло интересно състезание. Поздравления за Сутил, който изкара почти цяло състезание с един чифт гуми, наказаха го и въпреки всичко влезе в зоната на точките. Поздравления и за Алонсо, че за пореден път изкара отбора на гърба си с 2-то място. Колкото до Ботас, момчето има потенциал и може би ако имаше дъжд щеше да се представи добре, но има още много състезания до края и ще видим. Вече с нетърпение чакам Силвърстоун. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #261 Отговорено 30 Юни, 2013 Какво стана днес? 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kopelence 4 #262 Отговорено 30 Юни, 2013 Каква драма, какво нещо. Гуми се взривяват, коли се чупат... Браво на Розберг, заслужи си победата. Веднъж и на робота да му се счупи талигата. Иначе щеше да дръпне с много точки. Сега е по-интересно. Тея от Пирели трябва да напуснат F1 колкото се може по-скоро. 4 гуми да гръмнат не е случайно. Все пак се правят в Турция.....Не може всяко състезание да зависи от гадните им гуми. Той и Шумахер каза миналия сезон, че във формулата вече няма RACE, а има PACE заради гумите на Пирели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #263 Отговорено 30 Юни, 2013 Стана мазало..... Гумите се "кинеха" като салфетки ебати ...... Грожан ,пак се оля и не взе и 1 точица,чудото се случи и Фетел отпадна,Кими се замота и не влезе в бокса при 2-рата кола на сигурността, Алонсо и Уебър изкяриха от това. Розберг,започва да напипва темпо и му харесва да побеждава....... Абе не беше зле,може и да е по-зле (за Лотус). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #264 Отговорено 30 Юни, 2013 Много добро състезание се получи, особено в края.Поздравления за Розберг с победата си на тази писта. Поздравления и за Алонсо, който за пореден път извлече максимума от колата. Жалко за Сутил, който се движеше в челото, но завърши малко по-назад в зоната на точките. Маса направи много добър старт, но смотаните гуми провалиха всичко. И от цялата работа най-много се кефя на това, че късмета на "тъпото роботче" го напусна и отпадна от състезанието. А относно гумите няма да правя коментар 4 изгърмяли гуми за отрицателно време. Имам чувството, че гумите, които се предлагат в Кауфланд, ще са в пъти по-добри спрямо това Пирели.С нетърпение чакам другото състезание и дано колата на Ферари е в кондиция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
grigor tabakov 17 #265 Отговорено 30 Юни, 2013 Чудя се как може Ферари за пореден път да се осират така с колата. Такмо я закрепиха и вървеше и пак назад, ако не е Алонсо не ги виждам в топ 3. Поздравления за Нико и победата, наистина теста от 1000км си казва думата и докрая мерцедес ще са конкуретни. И накрая и аз се накефих как тоя редбул се прецака Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #266 Отговорено 7 Юли, 2013 (Редактирано) Непредсказуемо състезание,приятно гледане.Фетел ще прскочи ли Хамилтън.Алонсо как ще стартира.Гросжан кого ще блъсне? Редактирано 7 Юли, 2013 от darius Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #267 Отговорено 7 Юли, 2013 (Редактирано) Фетел и този път триумфира, жалко за Уебър, щеше да 2-ри, 3-ти.Лотусите ме кефят яко, връщат си старата слава.Изненадващо Макларън в зоната на точките.Мерцедес да направят още 1000км тестове под масата, че са гола вода и кал в ушите. :D/>/> Редактирано 7 Юли, 2013 от darius Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kopelence 4 #268 Отговорено 7 Юли, 2013 Е този път трябва да призная, че Фетел победи с пилотиране, а не като друг път с най-бърза кола. Евала на Лотусите, там наистина работят здраво. Не съм сигурен обаче, че на Кими не му сбъркаха леко стратегията. Алонсо направи всичко възможно и се представи добре. А тези от Мерцедес трябва да се самонакажат жестоко. Може ли след толкова тестове да стават по-зле вместо по-добре? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #269 Отговорено 7 Юли, 2013 Да да ние го направихме (Лотус). Жалко само,че робота е там,но какво да се прави. Грожан излезе,голям боец ,точно срещу Алонсо,който пак "надмина възможностите" на колата. Не стига,че го настигаше ами и беше с мекия слик и направо щях да откача,но момчето накрая и разлика му направи.... Маса се представи "чудесно" в неговия си стил.Извън пистата! Мерцедесите с тия гуми ,не знам какво ще правят а и не ме интересува,но Хамилтън пак се добра до 5-то място ,Розберг пак се мадръсаше в средата. Макларън и те в точките (чудо!) И "кондомите" на Пирели не се спукаха ни веднъж (ново чудо!)..... Доволен съм и от Кими и от Грожан и отбора ,отново намират баланса ,който го имаха още в началото на шампионата.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #270 Отговорено 28 Юли, 2013 Айде не остана, още малко и Макларън-Хонда! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kopelence 4 #271 Отговорено 28 Юли, 2013 Най - накрая дойде тази дългоочаквана победа с новия отбор. Работата на отбора и новите гуми на Пирели дадоха резултат. Дано и в бъдеще да е така. А какво да кажа за Кими? Само една дума - Машина. На него не му трябва много да се застоява по боксовете. Грожан също беше много бърз, но не пропусна да се удари и това състезание. Жалко, че го наказаха. Ферари май отдавна мислят за следващия сезон или некщата просто не се получават там. Както и да е, гледахме едно интересно състезание. Ще трябва да почакаме повече сега, че излизат във ваканция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #272 Отговорено 28 Юли, 2013 Жалко,че го пропуснах,но сега ще си го кача да го гледам,интересно ми е как се е развило състезанието.... Браво на Хамилтън,разбира се браво и на Кими,жалко за Грожан...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1834 #273 Отговорено 28 Юли, 2013 Получи се хубаво състезание.Хамилтън този път успя, а Кими беше фантастичен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #274 Отговорено 29 Юли, 2013 http://formula1-onboard.com/post/56731489094/fernando-alonso-has-insisted-he-is-very-happy-at Това няма да е на добре за Алонсо,според мен..... Ама дали ще стане ,само Кими да не отиде там,че ....... Ужас! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #275 Отговорено 29 Юли, 2013 Гледах,състезанието и честно казано ,наказаха Грожан адски нелепо.... Наказанието,заради сблъсъка с Бътън!След което французина мина извън шикана и аз да бях ,щях да го направя. Нямаше,кога да спира за него! И заради това,получи наказание (тия се базикат) ... Сега разбрах,че и още 20 сек.,заради самият сблъсък ,което се пак му оставя тая 6-та позиция.... Кими се е справил чудесно,както и Хамилтън. Бътън обаче,започва често да се оплаква от който и да е. И за да ,продължи традицията ,набутаха Грожан с това измислено наказание....... Таки мисля аз и не искам ,никой да мисли,че се опитвам да правя,някакви спорове или каквото и да било!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #276 Отговорено 29 Юли, 2013 На Грожан не му е 1-вата подобна изцепка ... Олигофрен да си ще видиш че е супер тясно и не можеш да изпревариш там ... Бътън един път да направи по добро състезание и остана да го извадят по такъв тъп начин. Ако се зачетеш ще видиш , че наказанието на Грожан е за изпреварването на Маса За излизане извън пистата на 4-ти завой го наказаха А случката с Бътън беше дооооста далеч от 4-ти завой За сметка на това пък Французкия си изпревари Маса в 4-ти завой ... т.е извън 4-ти завой иначе поздравления за Хамилтън и се радвам, че лимонадите най-после не смогнаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #277 Отговорено 29 Юли, 2013 Наказанието ,заради което минаваше през пит лейна,беше заради Маса! А това ,заради което получи +20 сек. ,след състезанието беше ,заради Бътън! Както и да е ,все пак не се оля много,остана в точките! Ще чакаме,почивката да свърши и да видим ,какво ще следва! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #278 Отговорено 20 Август, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=sDnnfizWCm4На 1,35 реакцията нa Кими :blink:/> 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #279 Отговорено 20 Август, 2013 Невероятна реакция, бърз като мачка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
М.И.Я. 30 #280 Отговорено 20 Август, 2013 WOW искам Кими в Макларън 2015 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове