Jump to content
batacho

Колко "японци" останаха ?

Гласувайте само за бензинови самураи  

69 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Та ето ме пак - тоя път с анкета ... Кола се търси ... японска , бензинова , евентуално за газ . За обикновен човек , с обикновени доходи , влюбен в японската техника .

Критерии :

1. Сигурност

2. Надеждност

3. Темперамент , Проходимост , Комфорт

За момент се изкуших за някой фритюрник ( сори дизелджии Публикувано изображениеПубликувано изображение) , но с нашата нафта .....

Благодаря Ви предварително

Редактирано от batacho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гласувах за нисанчето, но бих те посъветвал та погледнеш и Toyota Hilux, Toyota Land cruiser, Nissan Pathfinder ,Nissan Murano.Ако можеш да размислиш за японка - Land Rover, Range Rover, G-klasse са си хубави класики.П.П. CR-V не е зле. Направих около 1500-600 км на едно i-vtec 150 к.с. 2006та и мога да кажа, че добре се държа от към "темперамент", но комфорта не ми допадна - малко ме заболя гърба.

Редактирано от markup

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моето мнение е че нито Субаруто, нито Сузукито са за изхвърляне. Един Outback или една Grand Vitara може да са много добро решение.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гласувах за Хонда Акорд поради факта , че няма субару легаси или импреза.Лично аз бих се замислил доста ако имам такъв бюджет.На всичкото отгоре субару имат и боксер дизел вече...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бих искал да добавя , че тежките джипове , не са ми по силите и по мерака :))))

А и друго - Сузуки - слаба динамика

Субару рядко се среща , скъпо и няма майстори грамотни :((( иначе е машина та дрънка

Ровър - загадка за мен - но става дума за ЯПОНЕЦ Публикувано изображение

А иначе английския пролетариат си е е__л мамата :))

Редактирано от batacho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само не знам защо решихте, че Маздите са проблемни?Не забравяйте и Субару Форестър!Иначе от посочените........Акорд 2.4 е единствената, която бих си взел. Другите са джипове, ама не съвсем или сглобявани на мъгливия Албион. А Акорда си е колата дрънка, а с този двигател идват и доста шукарийки по купето.Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди около година аз си правих горе-долу същата класация и сведох вариантите до ЦР-В или Акорд.Сузукито -тромаво , Субарото -прекалено сложно и екзотично за БГ, Мазда 6-доста лошо и влиае тати Форд .Нисан Х-треил не предлага нищо повече от ЦР-в и има малко проблеми на газ. Рав-4 и Авенсис пък са толко безлично комерсиални , че чак са отвратителни.Акорда е най-добрия спортен седан за парите си ( в този форум едва ли някой ще го оспори), но на мен ми трябваше комби, а Акорд комби изглежда отзад като "катафалка бегачка".Така че взех ЦР-В и с този сняг тази година съм "вери хепи". Общо взето ,ако караш по-спортно, и държиш на хубав интериор вземи акорда, ако искаш спокойна семейна кола с огромен багажник -ЦР-В.При ЦР-В и газовата бутилка няма да ти отнема от мястото в багажника.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ПЪРВО СЕ ЗАМИСЛИ, ЗА ПОСЛЕДВАЩИТЕ РАЗХОДИ. Хонда ти предлага най-достъпна поддръжка. А за високо комби, Субару, е много удачно решение, ако си семеен. Въпреки че аз избирам с две ръце CR-V. Ако искаш истински джип, най-добре Паджеро.

Редактирано от Hunter-man

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Критерии :1. Сигурност2. Надеждност3. Темперамент , Проходимост , Комфорт

Всичките тези неща на куп ги има само при Субару, ти точно от него се стрхуваш .. :huh: Освен това си е 100% Японец ..А за Мазда 6, наистина как реши, че е проблемна, като последните години точно тя води почти всички Европейски класации, за най безпроблемен автомобил ? ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много странно автора търси хем проходимост хем да му е по джоба, хем слага в една анкета и ес ю ви та , компактен клас коли и ниския сегмент на средния клас.Ето и моя съвет:Ако се търси кола с която ще се кара предимно по асфалт че и малко не толко тежък офф роуд субаруто е твоята кола, невероятно здрави машини са.Имат и висок клиренс и почти не опират никъде по неразчистените зимни Бг пътища.За газ са перфектни смао че с газов инжекцион.Добре е да се качи на една диагностика най вече ако е автомат да се види кутията в какво състояние е и да се огледа за ръжда.Ако е за кола, аз лично бих се двоумил между Акорд-а, Авенсис аи Маздата-ако и те ще с ана газ на първо място бих избрал хондата, на второ Маздата, и чак на трето авенсиса, ввти моторите пишат у Тойота форума че не с аособено подходящи за газ (говорим газов инжекцион), защото имат меки легла на клапаните.Ако ще ги карам на бензин и трите са до лична преценк аи коя е най-запазена за парите си.Мазда 6 е перфектне автомобил, за тия пари ще можеш и след 2004 да вземеш където и проблема с ръждата е решен. но Хонда е по-рафинирания мотор поне за мен.Иначе от трите коли мисля само на Маздата ВИН-а започва с джей-ако това ти говори нещо.Ако търсиш джип истинският джип се казва Тойота ленд круизър съчетаваш в себе си здравина, проходимост и надеждност с който и да е двигател, която и да е база.Ленд роувър (без фрии лендър), са проходими джипове но за мен нискокачествени като здравина и качество на сглобката.От тия които си посочил единственото което е джип е Х трей-ла.Над аутледнъра нямам никакви впечатления може да се окаже и по добър от нисана нищо чудно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Откъдето и да погледнеш, такива критерии, от един автомобил, са непостижими. Поне три ще ти трябват.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...