Krelion 42 #1 Публикувано 18 Януари, 2012 Здравейте колеги! Много от вас знаят, че освен маняк по Хондите се занимавам и с музика.И в тази връзка имам една молба към Вас! Групата ми се бори за участие в предаването Денис и Приятели по Канал 1.Във връзка с това участва в класация с гласуване в сайта на предаването.Моля всички които имат желание да гласуват за Хондаджийската банда! Групата е: INVISIBLE DREAMS песента: THE CAGE. Музиката е Нео Метъл, сигурен съм, че ще се хареса на рокаджиите! Имат нужда само от имейл на който ще получите само потвърждение, че сте гласували, няма спам!Това е линка: http://www.denisandfriends.com/?go=competitionПредварително благодаря на всички!!!! 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jujar 0 #2 Отговорено 18 Януари, 2012 +1 от мене.Песента е много добра.Да не повярва човек че е българска...Много успех пожелавам на групата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ванко 24 #3 Отговорено 18 Януари, 2012 айде помагайте нали сте хондаджии и от 1+ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deqngenov 21 #4 Отговорено 18 Януари, 2012 +1 и от мен, успех песента е много добра ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #5 Отговорено 18 Януари, 2012 Евала :worthy: +1 и от мен. Дано ви видим по ТВ-тУ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #6 Отговорено 18 Януари, 2012 +2 от мене, веднъж от компа и веднъж от телефона Песента е голяма, успех и за напред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #7 Отговорено 18 Януари, 2012 Когато ми пратят линк за да гласувам първо преслушвам (преглеждам) всички участници и гласувам за това което най-много ми хареса. просто съм против конкурси да се печелят от този който има най-много познати или е най-активен из разните форуми...в случая гласувах за твоята група защото ми допадна наистина песента! Успех! почти всяка вечер гледам Денис и приятели така че се надявам да ви видя и на живо не е зле да обърнете внимание на организаторите, че песните на първи ред имат най-много гласове след това тези на следващите а тези в дъното са с по 1-2 гласа, едва ли е случайно, а има не лоши предложения според мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #8 Отговорено 18 Януари, 2012 И аз гласувах за колегата! Успех и дано скоро почнете да ни радвате с такива готини парчета! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #9 Отговорено 18 Януари, 2012 +1 и от мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veid 164 #10 Отговорено 18 Януари, 2012 +1 от мен Успех с жиците Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #11 Отговорено 18 Януари, 2012 +1 Успех момчета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red Line 33 #12 Отговорено 18 Януари, 2012 +1 Успех и песента много радва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #13 Отговорено 18 Януари, 2012 +1 ,по-късно и от телефончето като rollin ще гласувам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goro 17 #14 Отговорено 18 Януари, 2012 +1 и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #15 Отговорено 18 Януари, 2012 (Редактирано) +2, приятно парче. дай линк от който да си я дръпна Редактирано 18 Януари, 2012 от rulemaker Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marto81 5 #16 Отговорено 18 Януари, 2012 +1 и от мен , много добро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #17 Отговорено 18 Януари, 2012 Колегата Станчо е прав! Всички групи там са добри, гласувайте по ваше осмотрение разбира се!Идеята е, че с много хора тук сме приятели и ще се радвам много ако ни подкрепите.Песни може да слушате тук: http://soundcloud.com/search?q%5Bfulltext%5D=invisible+dreamsСвирим и в доста клубове най-вече в София.Ако имате интерес: http://www.facebook.com/Invisible.Dreams - има ъпдейти за всички участия, ще се радвам да се видим! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #18 Отговорено 18 Януари, 2012 И аз подкрепих каузата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gendov 31 #19 Отговорено 18 Януари, 2012 +1 и от мен .УСПЕХ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #20 Отговорено 18 Януари, 2012 +2 Песента кърти! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #21 Отговорено 18 Януари, 2012 Успех братя 'ондаджии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #22 Отговорено 18 Януари, 2012 Крелииии , парчето е гот , гледам Денис редовно и очаквам да се появите скоро на "мазните дивани" ! Успех ! Абе, в "Jam" СЗ нема ли да забиете бе .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #23 Отговорено 18 Януари, 2012 Парчето е супер! Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d.pavlovq 80 #24 Отговорено 18 Януари, 2012 Аз гласувах за друга група, защото песента им най-много ми хареса Като на теб и групата ти и пожелавам успех ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #25 Отговорено 18 Януари, 2012 Крелииии , парчето е гот , гледам Денис редовно и очаквам да се появите скоро на "мазните дивани" ! Успех ! Абе, в "Jam" СЗ нема ли да забиете бе .... Барабаниста ни е от СЗ брат....така, че ще дойдем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #26 Отговорено 18 Януари, 2012 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
4ushi 54 #27 Отговорено 18 Януари, 2012 +2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TG fan 121 #28 Отговорено 18 Януари, 2012 Браво момчета, +1 за българската музика! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smoky 18 #29 Отговорено 18 Януари, 2012 +1 , Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #30 Отговорено 18 Януари, 2012 +1. Добро парче. Дано спечелите.п.п. Тая на"Кота 0", която ви е пряк конкурент е баси и боклука Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oyki Doyki 18 #31 Отговорено 18 Януари, 2012 +1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hahy 39 #32 Отговорено 18 Януари, 2012 +1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #33 Отговорено 18 Януари, 2012 Благодаря на всички ВИ!Успяхме да се изкачим на първото място!Ей това са Хондаджиите - задружни!Такива трябва да бъдем винаги!!! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #34 Отговорено 18 Януари, 2012 До кога е гласуването?Пиши кога ще бъде предаването? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #35 Отговорено 18 Януари, 2012 Гласуването е чак до 30-ти!Предаването нямам идея...Като разбера ще пиша! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsurko 39 #36 Отговорено 18 Януари, 2012 И аз се разписах. Гледам водите с 60 гласа. Само по веднъж ли трябва да се гласува?Песента ми хареса и на мен, успех ви желая! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimiter 106 #37 Отговорено 18 Януари, 2012 +1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n2o 59 #38 Отговорено 18 Януари, 2012 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xatamoto 163 #39 Отговорено 18 Януари, 2012 +2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Se†heriaL 2 #40 Отговорено 18 Януари, 2012 +1Много яка песен \m/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове