st1nki4a 13 #1 Публикувано 21 Ноември, 2011 Да ви се оплача колеги какво ми се случи.... Събрали сме се вкъщи в събота вечерта с приятели и към 11 часа единият съсед звъни и ми вика счупени са ти стъклата на колата. Слизам пред блока и гледам четирите ми гуми срязани с нож и двете стъкла на вратите също счупени с нож?!?!? Отварям колата а от вътре нищо не липсва. Виках полиция ама те само дойдоха погледнаха и си тръгнаха.... Колата е паркирана както трябва не пречи на никого и е на най-осветеното място ама......греда. Тая Варна става невъзможна за живеене. Така че колеги от варна внимавайте с хубавите ни хондички че много боли от такава случка... Сега следва изръсване за нови зимни гуми и нови стъкла, а после как да я оставя пред блока? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кирето 15 #2 Отговорено 21 Ноември, 2011 Сори колега Някой доста се е потрудил над твоята кола. Някой ти има зъб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galev_90 47 #3 Отговорено 21 Ноември, 2011 Какво става последно време сумати народ ядът дървото заради някой тапанар.Всеки ден си задавам въпроса в каква държава,ако може да се нарече така живеем... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 487 #4 Отговорено 21 Ноември, 2011 Я се замисли коя комшиика последно си оправил и ще разбереш кои ти е потрошил колата Шегичкам се много неприятна история, и аз като паркирам все гледам да с съобразявам да не пречи на някои да не запушва врата или вход че да няма такива истории но.....!!! винаги има в живота кои да ти направи мръсно. И не държавата е виновна дето само я обвинявате, виновни са хората като вид!!!!!! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #5 Отговорено 21 Ноември, 2011 Колега, съжалявам за случката. Сподели поне в кой район става, за да може колегите да си имат едно на ум. Напоследък вандалските прояви имат възход Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #6 Отговорено 21 Ноември, 2011 Колега, гледам количката на аватара ти е с тексаски номер (ТХ ), ако все още е с такива веднага мога да ти кажа защо си я намерил така... 1) Нищо лично към колегите от Варна! 2) ето го и отговорът ти.. Ами защото варненци, като видят ТХ и подивяват.. Имам чувството, че в гъза им сме бръкнали ( с извинение!). Толкова омраза има към Добрич, че не е истина. Истории имам много, ама не ми се разправя сега. Та мисълта ми е, че това си е някой вандал и като е видял ТХ и е превъртял.. Съжалявам за количката ти. Дано скоро си я оправиш и да не ти се случват такива инциденти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martins 41 #7 Отговорено 21 Ноември, 2011 (Редактирано) Пложението е такова на всякъде в България. Колко случки съм имал когато спирам буквално за 5 мин и ме предупреждават че тука пукали гуми и т.н. Всеки се прави на велик кой къде да спира пред блока и как някой щял да си изпати. Проблема е че Българина не иска да съжителства като нормален човек ами все някой с нещо му пречи и гледа кака да се заяде. Проблема не е в регистрацията на автомобила а в ниската култура, ако въобще има такава този който е направил това с автомобила. Явно са били "големи мъже". Много жалко ще е колега ако това с пукането на гумите и чупенето на стъклата го е направил някой от комшиите ти. Дано по-бързо да оправиш нещата. Редактирано 21 Ноември, 2011 от martins Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vlado_dr 8 #8 Отговорено 21 Ноември, 2011 Първо се извинявам, че пиша в темата на колегата, но понеже става въпрос за Варна......Днес сутринта когато отивах на работа, видях поредната грозна гледка Хонда Сивик 6 ген. със залят преден капак и маска с алкидна боя, цяла кутия..., останах втрещен... и кутията с боята оставена до колата. Това е на ул. "Дебър" -Варна... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
st1nki4a 13 #9 Отговорено 21 Ноември, 2011 Случката става в района на лятно кино Тракия. А не мисля че е заради ТХ-то понеже живея там от повече от 3 години и досега не е имало проблем ама ми се случи случка.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
his 21 #10 Отговорено 21 Ноември, 2011 Нещо почват сериозно да взимат на прицел Сивиците ни.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda accord 88 34 #11 Отговорено 21 Ноември, 2011 Много неприятна случка колега,може и да не е нарочно а просто да си жертва на свободното движение на мизерници из градовете. п.п "Нема такава държава" - жалко,но факт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #12 Отговорено 21 Ноември, 2011 Съжалявам за колата, колега.Това с омразата на варненци към добричлии обаче са "легенди за белия зъб". Просто задници има навсякъде (Варна, Добрич, София, Перник - все тая).Като си гъз в душата си няма значение от къде си и от къде е колата. Аз съм от Варна и никога не съм имал проблем с добричлии. Понякога се бъзикаме, че "тахайците" не могат да карат, но това са само майтапи, както е тук в София с перничани.Или някой ти има зъб, или просто си бил без късмет този ден и някоя групичка пияни лайнарчета са попаднали точно на твоята кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #13 Отговорено 21 Ноември, 2011 Съжелявам за колата колега, аз лично се побърквам от такива случки П.С> Има вариант и скоро да си бил с автокаско и след като не си го подновил да ти извръткат този номер.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #14 Отговорено 21 Ноември, 2011 .... Събрали сме се вкъщи в събота вечерта с приятели и към 11 ...Да не сте вдигали много врява... мрънкал ли ти е някой за шум преди ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
st1nki4a 13 #15 Отговорено 21 Ноември, 2011 Не сме били шумни въобще, малко музика от телевизора и лафче нищо повече. А съседите са ми приятели и не са се оплаквали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #16 Отговорено 21 Ноември, 2011 (Редактирано) Задължително направи едно каско колега. Ще ти е 400-500лв (на вноски го нареди), но на теб сега ще са ти повече прозорците и гумите...Иначе ако си паркирал на място, на което обикновено не паркираш, може да е заради това. При мен веднъж един съсед ми звъня в след 11 вечерта, да ми се кара как така съм му спрял на мястото?! А аз го познавам от години него и му викам - стига бе човек, това място е общинско, пред блока е и той ми разправя "ма аз съм си го измел бе", викам му батко ти утре ще си изметеш улицата и ще събираш такса, че минаваме по нея Просто някои хора имат брутално собственическо чувство, дето им седи от комунистическо време, когато е имало 5 коли на жилищна сграда и всеки си е определил къде да паркира и по 10 години никой не си е сменял парко мястото. Сега обаче е пълно с коли и няма места - разумните хора паркират където могат, дори да трябва да повървят 200м да си стигнат до вкъщи, съзнавайки, че местата са за всички. Някои маймуни обаче дето са чакали 5 години да им дойде ред за първия Москвич и още живеят в онзи свят или са дошли от село където никой няма "право" да ти паркира до двора на къщата и мислят, че са приложими същите номера и в големия град правят ей такива мизерии. И не са само Civic-ите. Един колега миналата седмица четвъртък си намери BMW-то на сутринта пред блока с надрани 4 врати и 4 калника (една дълга черта от всяка страна). Той душица, добър, не се заяжда, не се е карал с никой просто явно е паркирал на мястото на някой дето е отишъл до магазина с колата и се е ядосал като се е върнал. Редактирано 21 Ноември, 2011 от Veseliq 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #17 Отговорено 21 Ноември, 2011 Sorry, за щетите колега, но решението след ремонта е едно единствено.Платен паркинг.Веселия е прав, манталитета ни е калпав и мат'реиала също!Старата ми кола е надраскаха така, щото съм спрял на мястото на някой калъф!Пред блока имаме един монтажник на аларми и работи на паркинга, заградил е 4 места и се бие за тях, но някой ден вероятно ще получи разпрани гуми и счупени стъкла. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #18 Отговорено 21 Ноември, 2011 Съжалявам за случилото се колега Знам какво е и не го пожелавам на никой. Обаче мен една друга работа ме притеснява. Хубаво да си направи човек каско, но като спре да го плаща дали няма да си намери колата отново с демидж? Не е ли това един скрит рекет на застрахователните компании? Ни тей, ни иначе. Доста пъти съм го премислял това и не стигам до решение. Може би наистина само един платен паркинг или гараж ще осигури пълно спокойствие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Micho 65 #19 Отговорено 21 Ноември, 2011 Искаш да кажеш, че за теб е по-безопасно да нямаш, отколкото да имаш каско ли? И за какви рекети говорите...и особено за кола на която каското и е 200-300лв ...къде се върнахте във сикаджииските и висаджииските времена? А по темата и на мен са ми разбивали 2 пъти колата и ми обраха веднъж апартамента във Варна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #20 Отговорено 21 Ноември, 2011 (Редактирано) Според мен тези истории с рекета на застраохвателите вече ги няма. Едно време мутренските истории бяха модерни, но вече сме доста по-близко до европейска държава от тогава. Вече има много клиенти, особено пък с такива коли едва ли биха се занимавали, може и да не съм прав, но...Другия вариант е както колегата по-горе предложи - платен паркинг, за 20-30-40лв на месец ще си осигуриш спокойствието. Но това е само ако има близко до теб паркинг. Ако трябва да ходиш по 10 мин до него, цялата идея да имаш автомобил, с който лесно да се предвижваш в гадно, студено време се обезмисля. Редактирано 21 Ноември, 2011 от Veseliq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Micho 65 #21 Отговорено 21 Ноември, 2011 Истината е, че сме едно гадно племе :@ и не мога да си обясня що за човек трябва да си, за да извършваш подобно нещо? В тоя случай дори не става дума за кражба, а просто на някой идиот му е скимнало да нареже някаква гума, сякаш тя му е виновна че е загубеняк Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
G36 3 #22 Отговорено 21 Ноември, 2011 (Редактирано) Искрени съболезнования!1. Варна и големите градове като цяло са пълни със сяква измет. Готови са да ти натрошат колата без причина, да не говорим ако си ги погледнал на криво, изприварил, паркирал...2. Аз лично 2 години бях с каско към ДЗИ във Варна (изплатените ми щети от 1вата година ми покриха разходите за каско за 2те год.), след това само гражданска и колата ми си е все още цяла... 3. Най-добре е гараж... ама като знам ситуацията във Варна освен на покрива на блока да го направя...За платен паркинг да платя за няколко часа - да. Ама да си държа колата цял месец... $$$$$В крайна сметка, това е още 1 пример как не е виновна България, а шибаната сган която живее там! Редактирано 21 Ноември, 2011 от G36 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #23 Отговорено 21 Ноември, 2011 (Редактирано) Искаш да кажеш, че за теб е по-безопасно да нямаш, отколкото да имаш каско ли? Искам да кажа, че двама приятели след като не си подновиха каското си намериха колите в не толкова добър вид. И някак си ме човърка максимата, че няма нищо случайно на този свят Ама то доакто не ти дойде на главата е лесно да правиш подигравателни изказвания. Редактирано 21 Ноември, 2011 от Трънчо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA_2011 8 #24 Отговорено 21 Ноември, 2011 Е........ скапаната сган живее в тая страна.Шумен беше пропищял последния месец от кражби на Гоуфчета 3 и разни Опели и Рена до 96-7 година но за щастие днес ги хванаха.Двама на по 18-19 години са извършителите на 7 кражби за месец. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #25 Отговорено 21 Ноември, 2011 ИЗверги ! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
junker 29 #26 Отговорено 21 Ноември, 2011 Кой знае! И на мен са ми дупчили гумата- без даимам логично обяснение! И от там докато се пооплаквах тук таме, научих една от причините, възможно и за твойта да е така- просто минават мизерните изроди и проста така си дупчат- в моя град Сливен знам за поне 3 такива случая- без моя- в които педалчета тинеджъри минават и надупчват гумите на, в различните случаи- от 6 до 15 автомобила...Да да, просто еъй така...жалко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civic.4g 3 #27 Отговорено 21 Ноември, 2011 Нещо почват сериозно да взимат на прицел Сивиците ни.... И моя ще го бартеросам за Прелюд :Д и така колега съжелявам за случката....тоя дето го е напраил гума да спука ключ за джанти да няма... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове