Jump to content
Ombre

Национална Хонда Среща 2011

Recommended Posts

.........Не разбрах Ти конкретно Калояново ли изтъкваш като "мястото" за "перфектната среща" ?! :rolleyes:.........

Аз уважаеми ®O©KonOff, конкретно и ясно съм го написал в началото на темата, която явно си чел селективно: ЦЪКНе искам да продължавам тази полемика. Всеки има право на мнение, аз моето съм го заявил ясно.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Евтино-скъпо,близо-далеко,подходящо или не,който иска и му е кеф ще отиде,веднъж в годината е.

  • Нагоре 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Евтино-скъпо,близо-далеко,подходящо или не,който иска и му е кеф ще отиде,веднъж в годината е.

Много добре казано.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изчетох всички мнения до момента.Ясно ми стана само едно,че още от сега се почнаха дразгите.Такова нещо като душата врая и к*ра до края НЯМА.Бях на НС 2009 и 2010 и ЗА НИЩО НА СВЕТА НЯМА ДА ПРОПУСНА ТАЗИ.Каде и кога и КОЛКО ще ми коства това за мен НЯМА ЗНАЧЕНИЕ.Сливен или Елена за сега на мен много ми допадат ( не съм проверявал ).Не исках да цапам темата,нооо не се стърпях.КОЛЕГИ БЕЗЗЗ НЕРВИИ - ВОДЯТ ДО НОЩНО НАПИКАВАНЕ.Към организаторите:Само една критика към изминалите срещи.Нека се обяви нещо за набиране на средства / спонсори /.Всеки от нас може да подаде една ръка / шефове,фирми/.Да се обяви какви са условията,пакетите и т.н.В тези трудни времена,всичко е помощ и ще е чест за мен да съм част от нея.Според мен това е важното - средствата ( спонсорите )Ако има такива:- не химически тоалетни ами иии керамика ще сложим на палатковия лагер + биде + душ кабина - спонсор БАУМАКС- ток ,на всяка палатка - генератор - спонсор EVN - на самотните - компания / мъж , жена по каталог / спонсор - ТУКА Е ТРУДНО- за гладните - ядене - споснор "МЕСОКОМБИНАТ ...." без значение- на Founder - много алкохол - спонсор ЗАГОРКА или друг- на ШУБРАК ТИИМ - рейс Икарус за ДРАГ - спонсор Градски транспорт- а и на КППто яка лампа,да си довършем картите - спонсор ф-ма за осветителна техникаЛесно е когато има пари.Така го мисля аз .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хм...той си отвори лаптопа....после се плесна по челото,сети се че всъщност няма такъв.Пална цигарка...после се сети че не пуши и веднага я загаси в лаптопа...почеса се по сънената тиква и се попита какво по дяволите ще пише в тая тема като няма да ходи на Национална среща?Но се сети и надраска мега интелигентното прозрение,което го огря като далечно зимно слънце кучешки задник:Хора,колеги и прочие,ЗАЩО се дърпате?Много е странно че сякаш на никой не е ясно че пълно щастие няма.Угодия на всички - няма такъв филм.Затуй просто се казва кога,къде и как.На който му харесва - отива,на който не - се забавлява по други начини.Кое му е сложното и що трябва да има лайна във всяка тема?Айде дедовите,пийс дет се вика по новобългарски. :rolleyes:

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че ако Коко няма да идва, аз кого ще прегърна? Шишман от Драгоман?И аз като Ади искам 2 национални срещи. На първата да се събере подфорума чалгари, ще дойдем и от подфорума с алтернативни сексуални наклонностиА останалите - на втората национална среща!Това съвсем сериозно, ако пак Хонда срещата мине под звуците на маанета и зурни, аз официално ще се дистанцирам от това общество и ще си правя мини сбирки в Драгоман.За да не съм и много :rolleyes: , претенции за писта нямам, трета година подред се доказвам, че не мога да карам майсторско ... на драга така и не стигам до 2ри рунд. По-важно ми е да се видя със ВСИЧКИ ... което означава, да направя компромис с моите желания в името на ВСИЧКИ. Каквото решите, аз съм съгласен, но предпочитам в планината, до язовир ... или най-добре и 2те, цигов чарк/Доспат звучат много добре. Изобщо не е задължително да е в центъра на България, все пак сме автомобилен клуб, а имаме прекрасни планини. За съжаление на Варненци са в югозападна България, но не мисля, че някой ще пропусне сбирката само заради 2 часа повече каране и 20лв бензин отгореЮпиии, нова среща! Вече имам нетърпение :lol:

Редактирано от Magnum
  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я каква хубава темичка си имаме тук ...

Винаги съм подкрепял опазването на околната среда и съм бил "за" благотворителността.

Правил съм и продължавам да правя каквото ми е по силите, в тази връзка. Напоследък обаче и двете теми са твърде комерсиални, а това е нещо, от което винаги съм странял.

Естествено, искал съм да спра и световния глад, но никой до сега не е оценил красотата ми :punk:

 

Та мисълта ми, драги ми колеги, е по отношение на темата/мотото на срещата ...

Предлагам мотото или ако щете - заглавието на НС 2011 да бъде:

Honda Rock Edition Fest

(нали в темата всеки може да си каже желанията, та това е моето)

Естествено, че няма да остане само до мото, ще трябва и организация в тая насока.

Мотивите ми са, че огромна част от феновете тук слушат именно рок музика, а това го знам от дългогодишно изследване на теми от рода на "Какво слушам в момента" и подобни.

Допълнителен мотив е, че това ще доведе до "облагородяване" на част от населението, та от тази гледна точка имаме и обществена полезност на идеята :)

 

Да, знам, че няма да има 100% разбиране и съгласие. По коя ли тема пък ще има :)

От друга страна съм от достатъчно дълго време тук, за да имам наблюдения кой как би го възприел. Та ... предложението ми е сериозно :P

Дали ще има друг клуб направил това - надали ;)

 

Живи и здрави, и дано се видим тази година на НС :punk:

 

P.S. По отношение на таксата - напълно съм съгласен, че за да се получи, трябва всеки да допринесе. За национална среща на автомобилен фен клуб, която се организира веднъж годишно, мисля че сума между 30 - 50 лв. е съвсем нормална. Затова и темата се пуска от януари, всеки да има време да се подготви и прецени.

P.S.2 И искам демократично да го гласуваме предложението, за да го отхвърлим, да не ме прекарате нещо, ей! :P

  • Нагоре 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подкрепям,идеята е супер!:punk:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста четох, четох та реша и аз ( без да си пия кафето или каквото и да е там и да минавам в лирически отклонения ) да споделя мнение.Първо: Ясно е че няма как да се изпълнят желанията на всички ( всеки си има свое мнение и характер и това няма как да се промени )Второ: Индивиди като 4 коментара по на горе от този които от една година обиждат и хулят доста хора не желая да коментирам а само мога да им кажа: ТОВА Е НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ХОНДА ФЕНОВЕТЕ А НЕ РОК ФЕСТ ИЛИ НЕЩО ОТ СОРТА, КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА ЗАБИЙ СИ МАЗНАТА КОСА У КОЧИНАТА НА СЪСЕДА У ДРАГОМАН! ( извинявам се на всички други които четат това, но от една година ми е на сърце да го кажа за конкретния човек )Трето: Часта със Стара Загора мисля че не трябва да се задминава - има летище, вярно в не добро състояние но и летището до Търново беше така. Трябва само да се измете малко и е ОК. Също така и минералните бани разполагат с доста хотели, даже се сещам за 3 големи хотела в доста голяма близост ( 100 метра ) които ще могат да осигурят 300+ места. Просто трябва да се разговаря с тях и да се уточнят цени и дали ще са благосклонни да ни събератЧетвърто: От доста срещи ходя но наистина се разбра, че да има сполучлива такава и що годе да се угоди на всички то трябва да има хотел, място за палатки, барбекю, програма, шествие и писта.П.С. Ако се реши нещо за Стара Загора с удоволствие ще помогна за каквото и да е. Важното е наистина да се съберем и видим с хора с хора с които рядко се случва това.

Редактирано от Draik
  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подкрепям,идеята е супер!:punk:

Това някак си го свързвам с Каварна :punk: Хем РОК, хем морска среща Редактирано от frisko

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

UniCorn и frisko ... вие сглобихте идеалния вариант за НС на Хонда .... по време на Каварна-Рок-Фест ! Море, Хонди , Рок , Бира , лелееееее :punk:Остава и бат'Цонко да се навие .... :punk:

Редактирано от ®O©KonOff

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде да сме креативни и полезни а не да се изпокараме и да трябва да организираме бокс турнир на срещата за решаване на конфликтите.До тук предложенията по темата май са само 6-7.Другото е спам и срам.

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ш Вип зоната, що не си спретнете самостоятелна Хонда среща а? :punk: Ние тука от простолюдието нали разбирате, че искаме да има гонки било то драг, било то тайм атак. Ние на Хонда среща ли отиваме или Годишна сбирка на випуска не мога да разбера аз?! Така, като ви гледам отдавна ви е напуснал духът на Хонда и просто форума ви е станал Първи дом. Гледате само как да критикувате и тн. Аз съм за някъде където да има писта и гонки и не затворен селски път:punk: Ами писта, за да може като свърше състезанието да си лъзгаме на воля и да си разрешаваме споровете на пистата независимо от кубатурата и дали е Н/А или Бууст и после да сме весели и независимо от музиката да се веселим и създаваме нови спорове за писта. :)Не съм офф, просто като пуснете анкетата ще се консултирам и ще видя за къде да гласувам. На МежденЕ стана страхотно, само базата за спане беше много разхвърляна. Моля не считайте поста ми за заяждане, но просто понякога ставаме смешни а не сериозни, както се иска.

Редактирано от mEtaka

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стара Загора е достойна за такова мероприятие! Наистина горе на баните има доста хотели, които могат да съберат голяма група хора :punk: пистата незнам в какво състояние е но Антон мисля, че знае по добре и щом казва, че една метла е достатъчна за да може да се кара сигурно е така! :punk:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така, като ви гледам отдавна ви е напуснал духът на Хонда....

Тия нали не си мислиш,че са група гъбари,дето са го пуснали това клипче.
Дали ги е напуснал духът на Хонда?
  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Омбре, нямам нищо против логото на Хонда срещата, със последният си коментар имах съвсем друго нещо в предвид. Аз спирам да спамя темата.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте.Аз досега съм присъствал на 5 национални срещи и на всички съм си прекарвал добре.Аз мога да се включа към групата по отразяването на Националната среща защото съм фотограф.Искам ако е възможно тази година да направим снимки от високо на шествието за да се види мащаба на колоната.Затова имам предложение да се наеме автовишка или имам познат с rc модел с камера с висока резолюция за да ни заснеме от високо.Където и да е важното е да се съберем повече хора да си прекараме весело и да се спазват правилата и организацията на мероприятието.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеята за Стара Загора ми изглежда добра. Гласувам за нея :)

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цената за отдаване под наем на цялото съоражение НАД 2000лв/денЛинейка, полиция, пожарна над 1500лв/ден/Минимални изисквания!/Ограждения, задължителни при провеждането на драг рейсинг на тази писта / 800м ограждения х2лв на метър = 1600лв/денТоалетни, минимум 4бр х 50лв = 200лв/денИ още куп други.Така, че варианта за писта Сливен май трябва да го забравим.

За тия, които не могат да смятат! И по 50лв на човек да е таксата - пак няма да съберем и половината пари за писта Сливен! :) Иначе по въпроса за таксата, аз мисля, че до 30лв е поносимо, но колкото и да е, пак ще ида! :D Редактирано от CIVICwarrior

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и от мен,не сум бил на НС до сега и незнам какво е било,но да се карате и плюете един друг нещто не ми харесва.Засега виждам интересни предложения и се надявам да изберем такова място където ще има забава за всички.Живял съм в Стара Загора,но това беше отдавна,но си спомням че беше красиво.Аз съм ,,за'' където и да е защото тази година съм си казал,че ще присъствам.Поздрави на всички и се извинявам,ако съм обидил някого.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва да се намерят спонсори, а не да се убива мерака на хората с високи такси.Повече от 10лв за мероприятие от тоя вид няма смисъл да се вземат от човек.

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А бре хора,даите да решим къде ще е срещата пък после ще се смята колко да е таксата! Предполагам че на различните места ще е различна и таксата която ще трябва да се събира? ОК?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъй като се вижда,че се разсъждава колко да е таксата тази година..., нищо ново! Колегите организатори предполагам са много наясно къде колко пари са давали, и голям процент от организаторите са били едни и същи на последните 3 национални срещи. Може да се каже кое колко струва, и на база тази информация като прибавим някакъв % + лева и можем да стигнем до крайната цена на човек.Но нека първо определим МЯСТО и МОТО на НС2011.п.п. Аз принципно съм за Старозагорски минерални бани, но бих отишъл където и да е срещата!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и от мен,не сум бил на НС до сега и незнам какво е било,но да се карате и плюете един друг нещто не ми харесва.Засега виждам интересни предложения и се надявам да изберем такова място където ще има забава за всички.Живял съм в Стара Загора,но това беше отдавна,но си спомням че беше красиво.Аз съм ,,за'' където и да е защото тази година съм си казал,че ще присъствам.

 

Поздрави на всички и се извинявам,ако съм обидил някого.

 

Публикувано изображение

Според мен е тук сега момента да уточня за съфорумците, които никога не са идвали на национална среща. Теми като тази са винаги пълни със спорове и и неадекватни постове, за щастие хората, които организират тези срещи са достатъчно отговорни, себеотрицателни и в крайна сметка винаги се получава един купон. Не позволявайте настроенията тук да ви формират представата за национална хонда среща 2011. Каквито и глупости да се напишат тук, винаги може да се извлече само полезното и да се направят съответните изводи.

Където и да бъде аз искам да съм там.

Да, хубаво е да има писти, гонки, драг и други.

Да, хубаво е да има шествие под наслов примерно "Природата това сме ние" или "Да опазим човека, опазвайки природата" или "За едно по-зелено бъдеще"

Да, но и да ги няма, аз пак ще дойда да видя старите ми приятели.

Където и да е и колкото и да струва.

  • Нагоре 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Именно..... Още не се знае кога и къде ще е срещата,а ние от сега започнахме за пари да говорим кое колко ще е.Вярно,че където и да е ще се съберем много народ и ще си прекараме супер.Дайте да изчакаме анкетата,за да се види долу горе на къде се накланят взните за място на срещата и после ще умуваме за пари.Миналата година беше супер.За тази година не се и съмнявам,че организаторите ще положат всички услилия за супер организация и голям купон :D:lol::D:lol:

  • Нагоре 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да се изкажа и аз - относно мотото. Миналата година беше: "НЕ БЪДИ ДЪРВО - СПАСИ ЕДНО С НАС!" Някои колеги, тогава (включително и аз) постваха въпроси относно това, дали да си носим фиданки и един вид да създаден Honda-горичка, но останахме без официален отговор. Би било добре да не заставаме само зад гръмки слова, а и да се отчетем по-подобаващо (не, че имам идея, ама това с дръвчетата ми звучеше доста добре).Като цяло си изкарах супер на НС2010, ако може - се съобразете НС2011 да е в отпускарския сезон.

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никаква активност по темата..... търсих в интернет хотели с голяма леглова база и намерих - на Боровец, но са твърде скъпи. Относно мнението на insulin, мисля че Узана трябва да отпадне като вариант, защото миналата година не се получи добре, когато бяхме разделени в 10хотела. Аз почти не усетих, че бях отишла на национална среща :D Верно е, че сме много хора, но трябва пвоече хора да се разровят, за да се намери нещо качествено :D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,аз съм нова фенка на Honda, не съм присъствала на нито една от националните срещи до момента. Сега напълно съм решила да се присъединя в Националния събор тази година, и се надявам да има от всичко от по-горе изброеното:1 - ядене, пиение и музика;2 - WC, вода за пиене;3 - красива природа4 - незабравимо шествие със голяма колона от Хонди,Всички предложения за местности са наистина прекрасни, но наистина някои от колегите дърпат "чергата" към тях. Аз не съм нито от Пловдив, нито от Варна, нито от Сливен, нито от Стара Загора, така че, ще ми бъде далечко, но ще дойда независимо къде ще е.А колкото до мотото, макар и банално да звучи предлагам да е:"Да спрем войната по пътищата, шофирайте внимателно"Следва продължение....

Редактирано от atoma
Колежке над�вам �е �ледваши� път да пишете на Българ�ки език защото н�ма да има �ледващ "превод в ефир".
  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ъммм колешке пиши с български букви:evil:хубави предложения и доста интересни сте дали,чакаме анкетата.....:evil:

Редактирано от DohcVtec

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Край на темата.Да се затваря от модераторите.Пускаме анкетата.Следете и се включете,защото "От Рано Значи ........Навреме" :evil: :evil: :evil:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...