Restless 203 #1 Публикувано 10 Януари, 2011 Премиера на изложението в Детройт - това са "концепти", които на 99% ще влязат в продажба в САЩ след 2-3 месеца Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #2 Отговорено 10 Януари, 2011 Добре изглеждат, но на седана бронята е много особена и не пасва, а и двете трябва яко да се свалят на земята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #3 Отговорено 10 Януари, 2011 Чуден е сивика,много ми харесва.А дано и двигателите да са яки,в което не се съмнявам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tass 21 #4 Отговорено 10 Януари, 2011 Е на хубавото няма ка да кажеш, че е грозно. Харесват ми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #5 Отговорено 10 Януари, 2011 Купето е много яко дано му сложат дръжка на вратата от 8-ма ген. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #6 Отговорено 10 Януари, 2011 има нещо, което не ми харесва, не мога да определя точно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #7 Отговорено 10 Януари, 2011 Евала ... утрепаха рибата, красавци от всякъде!! Да видим муген как ще се справят с тези... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #8 Отговорено 10 Януари, 2011 Наистина са добри,поне според мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #9 Отговорено 10 Януари, 2011 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MachineMan 1 #10 Отговорено 10 Януари, 2011 Финалната версия вече се рекламира в американския сайт и изглежда доста добре според мен. А европейския вариант не изтече ли от някъде? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
3AgHuK 3 #11 Отговорено 10 Януари, 2011 Предниците са определено по-готини,агресивни някакви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yonko 0 #12 Отговорено 11 Януари, 2011 На мен ми хареса, но като разглеждах всички снимки и някак си нещо май ми липсва, може и да се лъжа. Иначе изглежда доста як автомобила. Вижда ми се нещо средно между хечбека и седана, и задницата ми прилича на акорда, в което няма нищо лошо естествено. Доволен съм от дизайна, който до момента е изнесен. Но съм сигурен че на живо е 100 пъти по хубава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M&M 236 #13 Отговорено 11 Януари, 2011 Имам добро предчуствие за хечбека Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zlati_na 0 #14 Отговорено 11 Януари, 2011 Уникално красив автомобил ... Браво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #15 Отговорено 11 Януари, 2011 ...купето е невероятно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasko 1.4is 2 #16 Отговорено 11 Януари, 2011 Имах някакъв страх, че може да се е получило някакво дизайнерско недоразумение. Е успокоих се, много са хубави и двата! Единствената информация за двигателите от американския сайт е, че моделите ще се предлагат във варианти бензин, хибрид и природен газ, но нищо не се споменава за мощности. Дано извадят този път един по-силен двигател по-случай 40 годишнината на Сивик. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #17 Отговорено 11 Януари, 2011 Имах някакъв страх, че може да се е получило някакво дизайнерско недоразумение. Е успокоих се, много са хубави и двата! Единствената информация за двигателите от американския сайт е, че моделите ще се предлагат във варианти бензин, хибрид и природен газ, но нищо не се споменава за мощности. Дано извадят този път един по-силен двигател по-случай 40 годишнината на Сивик. ДВГ-то е важно, ако има и метан, това ще е колата за БГ в жълт цвят!И е крайно време да изкочим с нещо над 200к.с., че ми писна от тея малки магаренца! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #18 Отговорено 11 Януари, 2011 Шеф-дизайнер на 9ген седана е човекът създал Европейския хеч 8ген и Джаз/Фит.За разлика от хеча тия красавици са с мултилинк окачване отзад. Поне за Щатите се говори че топ версията ще е 2.0 или 2.4 литров двигател с повече кончета от сегашното Si (197кс) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PredatorBS 6 #19 Отговорено 11 Януари, 2011 Страхотно изглежда Трябва да покажат снимки и на интериора, иначе тая година Хонда се представят без грешка със сивика и цр-з Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
da6kata 8 #20 Отговорено 11 Януари, 2011 (Редактирано) 2012 Civic Si Coupeхора ще се радвам ако някой ми помогне със вграждането на клипове от youtube i vbox7, във видео темата доста хора направо качват видеотата за гледане без линкове което според мен е +, съжалявам за оффтопика Редактирано 11 Януари, 2011 от da6kata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
3AgHuK 3 #21 Отговорено 11 Януари, 2011 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=0W_S1cQiZc4&feature=sub Ето така става колеа Insert media и въвеждаш адресът на клипчето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenex 74 #22 Отговорено 11 Януари, 2011 Уха, харесват ми и двете.. много!Седанът ми пасва идеално. Ако започна отсега да ям с една баничка по-малко на ден, през 2016-та ще мога да си го купя на старо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #23 Отговорено 11 Януари, 2011 Малко са ми безидейни муцуните (а на купето е "противогазено" грозновата). Много би ме зарадвала някаква самобитна но и деликатна идея за нов фирмен стайлинг на зоната м/у блокфаровете, халогените и капака.Иначе всичко друго е супер - лаконичност и динамична лекота на пластиката , пропорциите на силуетите, задниците (особенно на купето с тоя интегриран спойлер а-ла NSX)- всичко е "ток и жица" Личи си Хондовският геном , но липсва "узнаваемост на физиономията". Надявам се до серийното производство (или поне това за Европа) да "възникне" подходящото лице. За сега и "до тук добре" Ето и малко по-големи снимки от промото http://www.autoblog.com/2011/01/10/detroit-2011-honda-civic-coupe-and-sedan-concepts-are-visions-o/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #24 Отговорено 11 Януари, 2011 Купето е много яко дано му сложат дръжка на вратата от 8-ма ген. Aз се заплеснах по хеча... А дръжките на 8-мата не ги хвали... Страхотен дизайн и слаба пластмаса и укрепване - още стои изолирбанда след лепенето на едната - като "тунинг елемент" де... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GaiJin 26 #25 Отговорено 11 Януари, 2011 Купето наистина е доста ефектно Но сякаш 8-та генерация ми харесва повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #26 Отговорено 12 Януари, 2011 Купето наистина е доста ефектно Но сякаш 8-та генерация ми харесва повече Не всякаш ,а наистина 8-та ген. си е по-хубава! Все едно са им гноясали мозъците на тея конструктори че не могат да измислят нещо по-ново ,а само тук-там пипат по феиса на колите и етооооооооо,готова новата генерация! Дрън-дрън та пляс. Като цяло не е лошо купето,но копират много от 8-цата.Направо си е 8.5 генерация,а не 9-та! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #27 Отговорено 12 Януари, 2011 http://vbox7.com/play:ff21bd66 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashkoy 4 #28 Отговорено 12 Януари, 2011 Купенцето ме радва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsurko 39 #29 Отговорено 20 Януари, 2011 Да спамна и аз тук с един линк:http://www.autoblog.com/2011/01/19/report-honda-plans-to-launch-2012-civic-in-april-with-all-varia/Изглежда, че 9-тата генерация излиза на пазара през Април. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове