tosco 20 #1 Публикувано 22 Декември, 2010 Та такааа-Скайпето умре, да се готвят Фацебукот и Гуглето.А утре са наред Гепиме, Фани ме и други подобни Китайците идат, нема се плашите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #2 Отговорено 22 Декември, 2010 ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #3 Отговорено 22 Декември, 2010 Има нещо такова и при мен не е в състояние да се свърже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #4 Отговорено 22 Декември, 2010 (Редактирано) Да си ми върнат скипито а с "фацебукот"(най глупавия сайт за мене) да го правят квот искат Редактирано 22 Декември, 2010 от kytila Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #5 Отговорено 22 Декември, 2010 Аз пък се свързах само, че чрез сайта Imo.im Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #6 Отговорено 22 Декември, 2010 Проблем със сървърите им, до колкото разбрах до час трябвало да се оправи.. Интересно като няма скайп как всичко налази форуми и фейсбук, че даже има вече група "скайп се бъгна" с 2000 почитатели... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #7 Отговорено 22 Декември, 2010 По Коледа стават чудеса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #8 Отговорено 22 Декември, 2010 Някои хора не могат да дишат без интернет милите.Дали ще са форуми,скайп,фейсбук и т.н.Някои липси в реалния живот нямат компенсиране с ровене в интернет... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tosco 20 #9 Отговорено 22 Декември, 2010 Бах колко сме зависими от интернет и технологиите.Май вече сме яко в МАТРИЦАТА............ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #10 Отговорено 22 Декември, 2010 (Редактирано) Някои хора не могат да дишат без интернет милите.Дали ще са форуми,скайп,фейсбук и т.н.Някои липси в реалния живот нямат компенсиране с ровене в интернет... Да за съжаление е така колега ама и аз какво говоря то и аз съм от нет наркоманите Редактирано 22 Декември, 2010 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prodan 0 #11 Отговорено 22 Декември, 2010 Аз имам отпреди 5 мин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cosmos 92 #12 Отговорено 22 Декември, 2010 Не върви на добре тоя свят... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimiter 106 #13 Отговорено 22 Декември, 2010 "В Пирогов са постъпили 400 души останали без скайп, изпратете смс с текст "Skype", на телефон 1515 за да им помогнете. МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ И НА ВАС"С две ръце съм ЗА масовата паника 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #14 Отговорено 22 Декември, 2010 "В Пирогов са постъпили 400 души останали без скайп, изпратете смс с текст "Skype", на телефон 1515 за да им помогнете. МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ И НА ВАС"С две ръце съм ЗА масовата паника :D :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARUSHEV 14 #15 Отговорено 22 Декември, 2010 и аз се чудя защо не мога да се впиша, а то каква била работата. Супер, по - добре без скайп, отколкото без Хонда форум! В краен случай, ако няма нет, една хубава ракийка с шопска ще оправи нещата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #16 Отговорено 22 Декември, 2010 Може да отнеме и повече време: http://blogs.skype.com/en/2010/12/skype_downtime_today.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blood+ 0 #17 Отговорено 22 Декември, 2010 Умре номер 1 причината хората да пишат на шльокавица с "4"-ки и "6"-ци. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #18 Отговорено 22 Декември, 2010 Причината бяха sms-ите след това дойде Мирката , Майли , Скайп , Форуми и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #19 Отговорено 22 Декември, 2010 mIRC-a си е класика,бързо налазваите докато и там не ни резнат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #20 Отговорено 22 Декември, 2010 Не мога да повервам, колко хора се сетиха, че ми имат номера, като останаха без Скайп! Иначе то и аз съм против тоталното "технологизиране" на комуникациите, но сега е зима и нема кък! Сори, че си пиша на "нашио" диалект, ма си ме кефи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #21 Отговорено 22 Декември, 2010 пичове незнам за вас ,но аз си чатя с колега,даже обсъждаме едни турбини ПП: Мн странна работа жената на лаптопа няма аз имам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #22 Отговорено 22 Декември, 2010 Ти си бил послушен през годината и затова имаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #23 Отговорено 22 Декември, 2010 нажи го на жена ми ,само аз си няма подарък под елхата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #24 Отговорено 22 Декември, 2010 Казвам и...че Коледа наближава...да си му прави сметка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
James 13 #25 Отговорено 22 Декември, 2010 хах ахах Добре че скайпа се прецака , че кога ли ще се види толкова потребители в една тема на куп ДА си спретнем едно прасенце с вита опашчица за коледа :Д с червено винце Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
da6kata 8 #26 Отговорено 22 Декември, 2010 Skype downtime todayEarlier today, we noticed that the number of people online on Skype was falling, which wasn’t typical or expected, so we began to investigate.Skype isn’t a network like a conventional phone or IM network – instead, it relies on millions of individual connections between computers and phones to keep things up and running. Some of these computers are what we call ‘supernodes’ – they act a bit like phone directories for Skype. If you want to talk to someone, and your Skype app can’t find them immediately (for example, because they’re connecting from a different location or from a different device) your computer or phone will first try to find a supernode to figure out how to reach them.Under normal circumstances, there are a large number of supernodes available. Unfortunately, today, many of them were taken offline by a problem affecting some versions of Skype. As Skype relies on being able to maintain contact with supernodes, it may appear offline for some of you.What are we doing to help? Our engineers are creating new ‘mega-supernodes’ as fast as they can, which should gradually return things to normal. This may take a few hours, and we sincerely apologise for the disruption to your conversations. Some features, like group video calling, may take longer to return to normal.Stay tuned to @skype on Twitter for the latest updates on the situation – and many thanks for your continued patience in the meantime.източник:skype not right Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #27 Отговорено 22 Декември, 2010 AAAAA ето защо съм нямал skype. Таман по-малко нерви - ЕВАЛА и наздраве на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorjo 8 #28 Отговорено 22 Декември, 2010 Да си ми върнат скипито а с "фацебукот"(най глупавия сайт за мене) да го правят квот искат Много точно казано.Слава на Имхотеп! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #29 Отговорено 22 Декември, 2010 Всяка подобна зависимост в живота, и още повече лишението от нея води до едно - излишно недоволство, необясним дискомфорт, или до чисто страдание Ще се оправи скипето! (както го четеше една бивша случайно руса колежка на предишната работа) Хондите да са в ред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Накура Микаца 72 #30 Отговорено 23 Декември, 2010 Аз съм с версия 3.8 и се оправи вече си работи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
musset 1 #31 Отговорено 23 Декември, 2010 И моят работи, но имам връзка само със себе си :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тавариш-Басов 3 #32 Отговорено 23 Декември, 2010 и аз се чудя защо не мога да се впиша, а то каква била работата. Супер, по - добре без скайп, отколкото без Хонда форум! В краен случай, ако няма нет, една хубава ракийка с шопска ще оправи нещата С две ръце съм ЗА ракийката и шопската салата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #33 Отговорено 23 Декември, 2010 Абе все се каня да попитам, какво му се случи на "форумното скипе"? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
3AgHuK 3 #34 Отговорено 23 Декември, 2010 Може би искаха да разберат до каква степен сме зависими от програмата и как ни влияе липсата и. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #35 Отговорено 23 Декември, 2010 ще се връщаме към old-school mIRC-ата. Голяма гавра стана с тоя скайп ,хората по света искат да изпратат пожелания на близките си за празниците и то кво стана сринаха се системите ахахахха голяма боза mIRC Forever 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #36 Отговорено 23 Декември, 2010 E**л съм го у скайпето, ако сметне човек че прекарва по 2часа там,КОЛКО работи тогава.И да не се Уплаквате тогава че ни плащали малко!Тези технологии ядат от човешкия ресурс,като пушенето на цигари. Тоско, що не се обади да черпя по ракия! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #37 Отговорено 23 Декември, 2010 Наистина е жалко да се види колко много хора немогат да дишат без скайп... (Не визирам някой. Говоря като цяло. ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #38 Отговорено 23 Декември, 2010 и при мене както казват цс маниаците ''направиха му хет шота''... някой знае ли кога ще се оправи... че аз без скаип и интернет немога да живея:lol::D:D... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrAsH 2 #39 Отговорено 23 Декември, 2010 Витек както каза колегата PARUSHEV : и аз се чудя защо не мога да се впиша, а то каква била работата. Супер, по - добре без скайп, отколкото без Хонда форум! В краен случай, ако няма нет, една хубава ракийка с шопска ще оправи нещата Мисленето на колегата много ми се понрави особенно Последното :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tunyo 3 #40 Отговорено 23 Декември, 2010 Ще се оправи скипето! (както го четеше една бивша случайно руса колежка на предишната работа) Скайпата (както казваше една позната неслучайно руса) е много полезно нещо.На път съм да се разделя завинаги с дебелите тарифи за международни разговори.Друго си е да говориш през Скайпата с мобилен номер в Европа за под 10ст./мин. вместо да пълниш гушите на алчните и ненаситни БГ оператори .A иначе , едва ли го ползвам повече от 30мин. седмично...и временната му липса не е проблем за мен.п.п.Една конспиративна теория:.......телефонните компании са се обединили и са хакнали сървъра, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове