kras3n 5 #521 Отговорено 26 Декември, 2008 Аз съм барман. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ros 1 #522 Отговорено 2 Януари, 2009 Здравейте ,надявам се ,че и аз мога да Ви бъда полезен.Продавам японски авточасти втора употреба.0887706580. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MDL MoToRs 0 #523 Отговорено 2 Януари, 2009 (Редактирано) Здрасти на всички ! Предполагам че и аз мога да ви бъда полезен , занимавам се с внос и доставка на автомобили от ЕС и Щатите. Имам Автокъща , а също така и 3 собствени автовоза , които пътуват всяка седмица в цяла Европа. Извършвам специализиран внос на Японски спортни автомобили , както и на резервни части за тях. Доставям всякакви автомобили по поръчка , също така събирам и единични бройки автомобили от Европейските страни и ги доставям навсякъде в България. Ако има нещо пишете на лични или звънете на тел: 0882 555250 - Димитър Михайлов ! Редактирано 2 Януари, 2009 от MDL MoToRs Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dan 0 #524 Отговорено 9 Януари, 2009 Здравейте, аз работя в DCC (Цифрова Кабелна Компания), по принцип компанията предлга кабелна, цифрова телевизия и интернет, но си има и собствен канал ТВ САТ, хората от Пловдив и Асеновград най-вероятно са го засичали. Работя в ефира на телевизията, от тук пускаме филмите, предаванията, музиката, рекламите и т.н., освен това изработваме и излъчваме реклами и обяви и други интересни неща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivelin4o6000 0 #525 Отговорено 9 Януари, 2009 здравеите ас работя като търгивски представител на наторални сокове БББ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kiro 1 #526 Отговорено 9 Януари, 2009 Здравейте ,надявам се ,че и аз мога да Ви бъда полезен. Работя като Мениджър Продажби в "Дигитална Печатница" www.2x2.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Arsov 5 #527 Отговорено 9 Януари, 2009 Аз сън още студент по Архитектура(2-ри курс) в Свободния-Варна. Ако на някой съфорумник с арх.бюро му трябва чертожник да пише Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #528 Отговорено 9 Януари, 2009 Здравейте ,надявам се ,че и аз мога да Ви бъда полезен. Работя като Мениджър Продажби в "Дигитална Печатница" www.2x2.bgЩе ми трябват няколко лепенки за рали черно море Имена Кръвни групи и други подобни ясно кой ще търся Аз се занимавам с Климатици Монтаж ремонт и т.н Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M&M 236 #529 Отговорено 10 Януари, 2009 Аз-сервизен спец. на офис-техника(без компютри) от марките RICOH и Canon-японската техника ме влече нещо... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #530 Отговорено 12 Януари, 2009 Аз и Wavemastaa се занимаваме с уеб дизайн, лого дизайн, предпечатна подготовка, 3D рендиране, интернет реклама, корпоративна идентичност. Абе, дизайнерси сме като цяло вече от сума години. За повече информация и за това, което правим натиснете тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kiro 1 #531 Отговорено 12 Януари, 2009 Здравейте ,надявам се ,че и аз мога да Ви бъда полезен. Работя като Мениджър Продажби в "Дигитална Печатница" www.2x2.bgЩе ми трябват няколко лепенки за рали черно море Имена Кръвни групи и други подобни ясно кой ще търся Аз се занимавам с Климатици Монтаж ремонт и т.н Никакъв проблем нямаш, взимаш телефоните от сайта и звънкаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Десислав Иванов 8 #532 Отговорено 12 Януари, 2009 Видео оператор в телевизия, някой Иванчо ако има нужда от качествено видио, да се обажда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gogo_conev 4 #533 Отговорено 16 Януари, 2009 аз съм управител на склад да тръбна и листова изолация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dng 15 #534 Отговорено 16 Януари, 2009 Здравейте колеги. Аз съм системен администратор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n2o 59 #535 Отговорено 20 Януари, 2009 Здравейте колеги.Аз работя като дограмаджия,преди работех като бояджия 8 години ,повече внимание обръщах към коли и други машини които се имали нужда от красота и финес,обаче видях че хората не го ценят това и се отказах.Сега поставям дограма за радост на хората. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
McQueen 0 #536 Отговорено 28 Януари, 2009 Юрист съм. В свободното време карам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #537 Отговорено 30 Януари, 2009 Аз съм ел.монтьор по професия, но не се занимавам с това не обичам да се цапам Управител в една Търновска пицария Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didosh 4 #538 Отговорено 30 Януари, 2009 Аз съм просто един бензинджия. Цял ден зареждам газ и бензин. Единствения недостатък е зареждания от типа сложи за 2,70 , 3 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rumaneca 2 #539 Отговорено 30 Януари, 2009 Аз съм студент Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mam 0 #540 Отговорено 31 Януари, 2009 И аз бях студент,ама преди десет години ,сега се занимавам със строителство,заеми и много,ама много спорт! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #541 Отговорено 2 Февруари, 2009 асансиорен техник,студент и хаймана голяма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Otto Kluge 10 #542 Отговорено 3 Февруари, 2009 voip, data networking Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
anouk 70 #543 Отговорено 3 Февруари, 2009 Еми и аз да си кажа. Отскоро съм в клуба и съм студент по социология. Имам още 1 година да уча и после накъдето ме отвее вятъра. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEVION 0 #544 Отговорено 3 Февруари, 2009 Продаво-подарявам подаръци online shop Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стефан Пасков 3 #545 Отговорено 3 Февруари, 2009 аз съм автобояджия и части 2 употреба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai_Georgi 47 #546 Отговорено 4 Февруари, 2009 Инженер телекомуникации съм. За тези които се интересуват повече, ще добавя: телефонни централи, различни преносни среди - оптични, безжични, PLC и т.н. Ще се радвам ако има желаещи за обмяна на опит Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dani13 0 #547 Отговорено 6 Февруари, 2009 да добавим и един Банкер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #548 Отговорено 6 Февруари, 2009 Аз съм SAP HELP DESK в Carlsberg, ако някой може да сподели нещо относно SAP нека ми пише, а ако на някой му се допие бира да се обажда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrassiD 0 #549 Отговорено 8 Февруари, 2009 Здравейте,аз по образование съм лекар,но сега работя като медицински представител.Все още нямам специалност. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalio 0 #550 Отговорено 11 Февруари, 2009 Аз съм завършил Художествената академия и работя от 10 години като графичен дизайнер. От скоро (8 месеца вече) съм шеф на криейтив отдела на рекламната агенция в която работя. Иначе от малък се занимавам с музика и звук. Свиря на китара по разни групи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CapMa_B_MpaKa 0 #551 Отговорено 11 Февруари, 2009 епа я бачкам у удно GSM сервиз така че ако някой се инрересува да пита Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stoian 0 #552 Отговорено 13 Февруари, 2009 Аз се излагам по радиото За мое щастие радиото е Витоша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #553 Отговорено 13 Февруари, 2009 Аз се излагам по радиото За мое щастие радиото е Витоша Ееее колега , кажи кой си бе Редовен слушател съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fido Dido 4 #554 Отговорено 13 Февруари, 2009 От днес вече не съм в услуга на псевдосервиза за ауспуси АСПО. Причините са многобройни, много от вас съм информирал на срещите в неделя. Но все пак - една от основните причини е псевдоуправителя ГЕНЧО, който всячески се стреми да игнорира доволно много от клиентите, за да обслужва своите познати. Познанията му за автомобилите са доволно ограничени, не понася японски автомобили - непонятни са му. Но това не му пречи да ги квалифицира като "кенефи". След себе си оставям едно момче, доволно кадърно, след като му засвидетелствам доверие, а който има нужда от стокови и елементарни нужди от поправка на генерацията - да търси Иво Димитров - или доктор Димитров - както го кръстихме. За всеки, който е станал фен на работата ми, ще кажа следното - вече се намирам на ул. София, Орландовци в Екстрийм Тунинг - ще се занимавам предимно със спортни генерации, спортни колектори от неръждаема стомана, заварки аргон, турбиниране и чип-тунинг. Също така и хот-род. Чака ме проект, ще качвам снимки - обещавам. Идеята е, да направим нещо подобно на предаванията по Дискавъри за тунинговане и проекти. Предполагам, че преговорите ни с телевизията ще бъдат ползотворни и за двете страни. Бъдете сигурни, че вие ще бъдете първите информирани. Запомнете, и ако желаете - следвайте моя съвет - в АСПО при Генчо - НИГОГА! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
oslepius 4 #555 Отговорено 16 Февруари, 2009 Графичен дизаинер в UBISOFT ubi ,налага ми се много да играя на работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #556 Отговорено 20 Февруари, 2009 Аз съм шофьор в Хигия Транс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stoian 0 #557 Отговорено 24 Февруари, 2009 Аз се излагам по радиото За мое щастие радиото е Витоша Ееее колега , кажи кой си бе Редовен слушател съм Колегата аз съм онзи дето се излага по радиото всеки ден преди Катя и Мартен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Жулача 0 #558 Отговорено 24 Февруари, 2009 Аз съм машинен инжинер... занимавам се с технолог. процеси за ММ с ЦПУ.... а този от радио витоша гослушам всеки ден като съм на работа а преди него сутрин се будя с кавалите от тройката... бе мноо яко радио... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimitko 0 #559 Отговорено 27 Февруари, 2009 управител съм на хотел , ако някой има зор и се намира в Ямбол ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Десислав Иванов 8 #560 Отговорено 2 Март, 2009 Някой колега който се занимава като видео оператор ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове