Jump to content

mam

Фен
  • Мнения

    77
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно mam

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  1. Бързо,че са на сваршване-има само още четири
  2. Поради липса на реален интерес има нова цена-само 600лв.
  3. Новите снимки са вече в албума http://www.mam33.snimka.bg/album.php?album_id=338440 .Цената е 700лв вече.
  4. Съвсем на място казано колега!
  5. Продавам СОНИ-мр3,СД,навигация(SONY MEX-100NV),илюминация в два цвята,падащ панел,с два диска,но България я няма-цена 300лв,град София,тел:0878877888.Снимки http://www.caraudiocentre.co.uk/product_m-...0nv_p-19284.htm и тук http://www.amazon.co.uk/Sony-MEX100NV-Navi...r/dp/B00006OAFF
  6. Цените на новите коли наистина падат,това е факт,но не съм съгласен,че на старите падат!Естествено има и хора,които имат остра нужда от средства и те продават евтино и не само колите си!Логиката в Европа е следната-покупателната способност на европееца намалява,той не връща тригодишната си кола и не доплаща за да вземе най-новия модел,от което следва,че за неопределен период ще се примири да си кара старата колица,като по този начин намалява броя на предлаганите автомобили втора ръка,а това от своя страна образува дефицит на пазара втора употреба и цените,ако не да се покачват,то със сигурност не падат!Това е не само мое мнение,а мнение на голяма част от автотърговците.Не ангажирам никого с него!
  7. Обявата вече е невалидна!Автомобилът е продаден!
  8. Извини ме колега,че се намесвам,но виждам моя обявя тук и искам да ти кажа-която и кола да купиш си приготви едни бързи 2000лв,може и повече за качествено обслужване и застраховки.Всичко това аз съм го направил преди един месец ,даже направих неща които ми оскъпиха стойността доста над обявената,защото я стягах за себе си!Както и да е,да не те оттегчавам повече,успех с покупката !
  9. На вниманието на "simple":джантите не са толкова надрани,много са мръсни!Лицевата част не е боядисана,а е като "стъргано" желязо и е лакирана,такъв си е модела.Човекът,от който ги купих,каза,че не са точно алуминиеви,а някаква производна сплав и са изключително здрави!.На места лакът се е обелил,но иначе джантите са идеално прави и няма счупвания по борда.Цената само на джантите без гуми е 600лв.
  10. Свалил съм ги от Акорд 2005г. в Германия,но стават и на други,включително и на ЦРВ. Има и гуми към тях 225/45/17,две са на ограничители,а в другите две има живот 10000км.Може и без гуми!
  11. Продавам оргинални джанти Хонда 17",7J,болтове 5х114.3;Намират се в София;Цена-800лв;тел:0878877888.Снимки:http://www.mam33.snimka.bg/
×
×
  • Създай нов...