Jump to content

dani13

Фен
  • Мнения

    69
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно dani13

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 2.04.1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia
  1. Глобата е 100 лева, един месец без книжка и отнемане на 10 точки, при повторно нарушение над 31 км.ч. ще те глобят с 300 лева.
  2. В крайна сметка получих писмо подписано от изпълнителния директор, в което е посочен отказ да се изплати щетата - "въпреки събраните доказателства, съгласно закона, елемент който не е предоставен за оглед на застрахователя, не се изплаща".
  3. Само за информация - застрахователя (Армеец) призна щетата, сега ще изчакам да видя колко ще ми заплатят.
  4. Англичанка, а ако си кажа истината ще признаят ли щета
  5. dani13

    Шибидах

    Вчера докато си карах на магистралата с около 130 км.ч ми изхвърча стъклото на шибидаха , незнам как стана, беше затворен. Не можах да го взема, защото излетя чак в насрещните платна. Някой може ли да ми каже къде мога да търся такъв шибидах за Сивик 6 ген. или ако някой случайно има такъв счупен да го взема, за да го представя пред застрахователите, защото незнам сега дали ще ми уважат щета, след като няма стъклото и може да кажат, че аз съм го свалил. Иначе шибидаха продължава да си работи без проблем, машинката не е пострадала, просто ми трябва стъклото.
  6. Моят е точно същия и аз съм го гледал доста и не мога да видя никъде да има филтър, явно наистина няма. За пръв път чувам за климатик без филтър. Как се поддържа така климатика като няма филтър, явно всички боклуци влизат в купето, незнам.
  7. И аз имам абсолютно същия проблем, рядко, но се случва - просто не иска да запали, върти но не пали и изведнъж след 10-тина опита пали все едно няма проблем и така до следващия път, който може да е и след месец или повече. Нямам идея какво може да е.
  8. Купето на Сивик 6 ген. е двойно поцинковано, без прагове и вежди.
  9. За пръв път чувам някой да се оплаква от Varta, аз съм със същия и никога не съм имал проблем.
  10. Новият акумулатор си казва думата - не я бях палил от седмица до тази сутрин и запали от първия път.
  11. dani13

    КИЛОМЕТРИ

    Сивик 1996год. - 348 000 км., никакви проблеми, незнам кой е казал че се скапват колите ни след 300 000 км, но съм виждал хонди на доста повече от моята и не видях да са скапани.
  12. Това дали го е писал инженер или най-обикновен служител на бензиностанция.
  13. аз мисля че е супер колата, а интериора е просто невероятен
  14. Страхотен автомобил, много ми хареса и не мисля, че си прилича с Инфинити. Много добър, при мен вече е фаворит.
  15. Varta, това е акумулатора колега, пасва идеално и е много добър. Миналият месец си взех отново и мога да ти кажа актуална цена 145 лева.
×
×
  • Създай нов...