MnQk 4 #401 Отговорено 25 Април, 2008 смятаии аз ли сам наи марзеливия тук бе :P все още сам ученик тази година заваршвам и нз каде ще се орентирам За сега саму лежа и ям :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #402 Отговорено 27 Април, 2008 Водоноска... в Минерална вода "Банкя" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #403 Отговорено 10 Май, 2008 Щракам по цял ден на клавиатурата.Работя във верига магазини за хранителни стоки като оператор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Classic #404 Отговорено 16 Май, 2008 Ами аз все още съм ученик последна година.Имам книжка от 1 година и вече съм влюбен в Хонда .Надявам се сега след изпитите и тем подобни да се сдобия с една машинка : За съжаление сега карам на баща ми сеата , но какво да се прави има време за всичко , ще дойде и моят ред . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slayer 25 #405 Отговорено 23 Май, 2008 Да се похваля, колеги:Вече съм част от голямото семейство на Хонда. Вече работя в представителството във Варна - Карада ООД Продавам резервни части.Някой ако има нещо питане - дава номер на шаси, дирим, намираме и казваме цена.За контакти - 052-320 355 или 088 7719043 - служебен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest saveman #406 Отговорено 30 Май, 2008 ам аз такова... работя като кабелен техник в кабелната телевизия в Горна. .... също се занимавам с пожароизвестителни и алармени системи, и поставям аларми на коли... и още няколко неща.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest najami #407 Отговорено 30 Май, 2008 Аз се занимавам с разработка на карти за България за GPS Garmin и естествено с продажба на GPS пак на Garmin. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #408 Отговорено 30 Май, 2008 Занимавам се с производство и монтаж на ПВЦ и АЛ дограма.Карам D15b2 от януари насам и сьм пощурял по нея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #409 Отговорено 31 Май, 2008 (Редактирано) Здравеите!Работя за себе си и върху себе си! Имам фирма за климатици-нови и не толкова нови http://frigo-star.com/ Редактирано 31 Май, 2008 от bate_em4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ogi_Stoev 2 #410 Отговорено 2 Юни, 2008 касови апарати, компютри, малко допирни точки с агенция за недвижими имоти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
themowl 0 #411 Отговорено 2 Юни, 2008 Здравейте, аз съм от ония дивелоперчета в Johnson controls не Johnson&Johnson, има разлика м/у сапуните и колите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
guni 0 #412 Отговорено 3 Юни, 2008 Здравейте на всички, аз работя в компютърна фирма. Ремонт, продажба на нови компютри, изграждане на кабелни и безжични мрежи и софтуерна поддръжка на фирми. Ей това ни е сайта http://www.eurooffice.bg/cat може да измислим отсъпки за клуба Продаваме само Intel и много готини сглобяеми лаптопи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bebs`` #413 Отговорено 3 Юни, 2008 (Редактирано) Здравейте, аз бачкам в магазин за Планинарски и Алпинистки принадлежности а ето и адрес на страницата: www.ekipirovka.com ще има отстъпки за хората от тук Редактирано 3 Юни, 2008 от bebs`` Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #414 Отговорено 3 Юни, 2008 Аз почнах в една фирма стопанисваща казина "Сезам" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хонда Завинаги 0 #415 Отговорено 4 Юни, 2008 Аз карам хонда от 3 години и съм влюбен в марката,имам кафе бар в София... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stanislav stanchev #416 Отговорено 5 Юни, 2008 занимавам се с внос на всякакви видове батерии и захранвания за DSC и камери,за лаптопи,аксесоари за тях,изобщо всякакви подобни джунджурии.А,и автоароматизатори отскоро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хюнати 0 #417 Отговорено 10 Юни, 2008 Привет и от счетоводителките,които карат хондички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SVE_1986 72 #418 Отговорено 10 Юни, 2008 Аз съм монтажник на мрамор,гранит,варовик и вси4ки останали видове камъни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #419 Отговорено 10 Юни, 2008 Привет на всички от сотаджиите в Добрич Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reddek 35 #420 Отговорено 11 Юни, 2008 Аз съм счетоводител Но чесно казано не ми се занимава, работя го колкото пари да се изкарват! Иначе бих се занимавал с компютърна подръжка! По едно време бях и Dj хехехех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Мерка 0 #421 Отговорено 11 Юни, 2008 Здравейте фенове, горда съм да съобщя, че и аз от скоро карам Хонда! Работя в една доста голяма строителна фирма във Варна - в офертния отдел.Това е сайта на фирмата ни: http://www.transstroy-varna.bg/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenex 74 #422 Отговорено 11 Юни, 2008 Привет и от мен в тази тема - аз съм преводач от и на английски - това го правя с голямо желание.Иначе с не дотам голямо желание работя в една консултантска фирма - пишем проекти и се опитваме да харчим европейски пари по схемата OPM (other people's money) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivangelov 0 #423 Отговорено 13 Юни, 2008 По настоящем - Токущо завършил средното олигофрен. Работещ в фирма за компютри software & hardware (чупи всичко, по всевъзможен начин) Ако мога да помогна с нещо - насреща съм.На есен се надявам да съм студент в ТУ-София КСТ ама кой знае къде ще се окажа.Няма да казвам какво карам, щото ме е срам (не винаги става това което иска човек) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest inferno #424 Отговорено 13 Юни, 2008 работя във фонд земеделие във Враца за момента го раздавам малко шеф....но както знаете тези местенца са ветровити и затова не се знае до кога :-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saaron 36 #425 Отговорено 15 Юни, 2008 Здравейте и от мен ,сега ще издам и аз с какво се занимавам -кабелен (главен)техник съм в Фирма НЕТ1 занимавам се с кабелна тв и интернет . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
riquelme 0 #426 Отговорено 17 Юни, 2008 Здравейте.Аз се занимавам с продажбата и достаката на автчасти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radeon4o 22 #427 Отговорено 17 Юни, 2008 Здравейте на всички аз работя в сервиза на М-тел във Варна. Драго ми е, че се увеличават хондаджиите със всеки изминал ден и всичките сме големи фенове на марката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Wish #428 Отговорено 24 Юни, 2008 Отскоро вече смених местоработата и съм във фирма за климатици Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest l9th #429 Отговорено 25 Юни, 2008 (Редактирано) компютърна зала /собственик/ Редактирано 25 Юни, 2008 от l9th Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PROf1t 2 #430 Отговорено 26 Юни, 2008 Работя като продавач в една от големите вериги за авточасти и като повечето съфорумци съм неудовлетворен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #431 Отговорено 28 Юни, 2008 ееееееееее чакайте и аз да кажа бе аз съм си автобояджия в "доктор Колор Ауто гр.Варна,но м/у другото двигателите ми останаха слабост(сега вече и суаповете),всякакви видове заварки по коли,с изработка на нестандартни неща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bella 0 #432 Отговорено 29 Юни, 2008 Здравейте,аз съм крупие и от 5год. работя на пасажерски кораби......с удоволствие си върша работата защотото имам възможността да обиколя цял свят и да взимам парите на богатите баби американки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d_r_tushe 0 #433 Отговорено 4 Юли, 2008 машинен инженер-конструктор, бачкам в компания за тежко машинностроение-CAD Software (Autodesk-Acad; Invertor). Учам АDAMS (MSC software)... ...когато имам време. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Vallski #434 Отговорено 4 Юли, 2008 Мениджър маркетинг и реклама в м-н Ритони - това е търговска верига за техника а от няколко години се занимава и с внос на мебели и магазини за спортни стоки и аксесоари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #435 Отговорено 5 Юли, 2008 Здравейте,аз съм крупие и от 5год. работя на пасажерски кораби......с удоволствие си върша работата защотото имам възможността да обиколя цял свят и да взимам парите на богатите баби американки Еххх, и аз искам като теб, кажи как да стана такъв! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lord_of_the_road 3 #436 Отговорено 7 Юли, 2008 Ами аз съм военен, офицер съм. Гражданска специалност - инженер по ДВГ. По принцип работя в Казанлък, в момента съм на тригодишен договор с МО в база на НАТО в чужбина, остават ми още 2 години. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondarev_accordov 0 #437 Отговорено 7 Юли, 2008 Здравеите,казвам се Кольо от гр.Пловдив съм и съм търговски представител в една италянска фирма занимаваща се с професионална козметика за коса.Работата ми е да пътувам из цялата страна и да развивам клиентите си до оптималния им варянт на развитие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NO FEAR 0 #438 Отговорено 9 Юли, 2008 (Редактирано) Аз пак се замимавам със СОТ, пожароизвестяване и контрол на достъпа видеонаблюдение - изграждане и монтаж на камери за наблюдение, както и внос на такива. В този бранш зам от 6 години. Редактирано 9 Юли, 2008 от NO FEAR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest FANATIC #439 Отговорено 12 Юли, 2008 Хотелиер съм по професия,но се занимавам и с недвижими имоти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zarety 0 #440 Отговорено 12 Юли, 2008 аз имам сервиз за газови уредби(поставяне,диагностика,магазин за всякакви части за газови уредби) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове