Jump to content

guni

Фен
  • Мнения

    145
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно guni

  • Ранг
    Aerodeck
  • Рожден ден 8.10.1977

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

2710 профилни разглеждания
  1. за триене е тази тема. Благодаря
  2. Джантите са чисто нови оригинални Хонда, в кашони още. Цената е 150 лв на бройка! 0886217518 - Антон Или на лични.
  3. Такааа, малко съм излъгал Централното си бачка. Просто алармата не го пуска. Ми колата така си е купена, тъй че не знам кой е слагал алармата. Ще мина през някой сервиз другата седмица и ще видя. Дано да е това проблема. мерси
  4. Колата е Сивик D14A4. Вчера сутринта жена ми е изключила алармата, но колата не се е отключила.Отворила е с ключ, но се е отключила само шофьорската врата. Съответно не се заключва колата само с дистанционното на алармата, ами трябва да обиколя двете врати че да ги заключа.Някой да има идея какво да проверя? Бушон примерно ?Мерси предварително.
  5. Да както каза колегата Андрешко обявата сякаш е друга.Иначе аз съм със Аеродек 1.6 115 к.с.Перфектна кола. Здрава, разхода ми е около 9-10 градско. Извънградското е според това как ще я юркаш, но при нормално карана около 6.5 - 7.5 Говори да я закараш в сервиз че да си по-спокоен.Избора на този модел е много добро решение.Успех
  6. Отново благодаря и ще проверя по схемите за възможен проблем.Само малко да се затопли че сега ще пукна от студ
  7. Ще изчакам колегата Стефан Милев да даде схема ако има и после ще питам ония хубостници какво са свършили
  8. Нямам никакъв зор. Когато можеш тогава. Благодаря ви колеги.
  9. При заключване с алармата се заключва всичко. При заключване с ключ от шофьорската врата се заключва само тя.Чудя се като е слагана алармата да не е пиапно нещо?! Може би трябва да питам алармаджиите дето я сложиха.Стефан Милев - в другата тема за сензора на плафона съм сложил снимки на дистанционното с което ми дойде колата.
  10. Колата е с фабрично централно. Като я купих и сложих аларма която управлява централното
  11. Ами в заглавието съм го написал. Когато заключа шофьорската врата отвътре, се заключва лява и дясна предни врати.Задните не се заключват и трябва една по една да ги заключвам.На предната ми кола ( Опел астра ) при заключване на шофьорската, се заключваше всичко.Някой има ли идея, дали може да се направи така и на аеродека?Поздрави.
  12. Мойта е от Италия и дойде с дистанционното. Ето и снимки
  13. Колеги, аз имам дистанционното, което е Valeo.При мен не работеше, смених му батерията ама пак не тръгна.Утре ще му цъкна снимки и ще го покажа.
  14. Ами колеготе са написали как може да се реши проблема. Втулка, болт, гайка.Както излиза може да се отреже онова парче дето се явява малко излишно.Или си намираш нов механизъм.
×
×
  • Създай нов...