Lokotron 9 #881 Отговорено 22 Ноември, 2012 аз съм електрически контрольор, правим инсталации за за OPEL към General Motors, моята работа е да проверя целия кабел дали е правилно свързан всички връзки и проводници и дали не липсва някаква част от буксите и клипсовете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wingmanz 6 #882 Отговорено 24 Ноември, 2012 Ученик 12ти клас, ел. обзавеждане на автомобила :huh:/> 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Neyqzvimiq 49 #883 Отговорено 3 Декември, 2012 Продавам мотоциклети , лодки , джетове . Внос на мотори и моточасти от Англия и САЩ. ( и малко отвреме на време багерист на баща ми в джоба) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CIvic WizZ 11 #884 Отговорено 19 Декември, 2012 Студент Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #885 Отговорено 19 Декември, 2012 Временно безработен,Консултант застраховки в момента. Имуществени и застраховки живот от рисков и смесен тип/рисково спестовни/ от известно време... 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yajo 466 #886 Отговорено 19 Декември, 2012 Имам сервиз и магазин, занимавам се с Продажба и монтаж на автомобилни газови уредби във Враца и региона 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mavzolei 18 #887 Отговорено 27 Декември, 2012 Недвижими имоти по цялото черноморие. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Did0 18 #888 Отговорено 27 Декември, 2012 Електромонтъор, ТЕЦ - БРИКЕЛ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tisho92 7 #889 Отговорено 27 Декември, 2012 (Редактирано) Студент във ВТУ (Велико Търново) Редактирано 27 Декември, 2012 от tisho92 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #890 Отговорено 30 Декември, 2012 На тоя етап с каквото дойде ... безработен съм вече Често ми се случва Покер да е заниманието Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Flipmode91 15 #891 Отговорено 5 Януари, 2013 Работя в сферата на производството правя сензори и датчици 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Окич 69 #892 Отговорено 12 Януари, 2013 Аз пък съм DJ, занимавам се и с електроника. Карам Сивик комби да си возя тонколоните 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #893 Отговорено 12 Януари, 2013 Аз се занимавам със застраховки живот. Рисков и спестовен характер. Интересни продукти, но слабо популярни в България. А като основна работа- каквото дойде... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stefo_civic_3g 6 #894 Отговорено 12 Януари, 2013 На работа съм аргончик. След работа аргончик /без алуминий/, плюс полировчик/основно алуминий/. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #895 Отговорено 13 Януари, 2013 Нещо като общ работник. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Koliooo 23 #896 Отговорено 13 Януари, 2013 Началник на технически отдел в Добруджански хляб АД 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tenev 27 #897 Отговорено 28 Януари, 2013 Внасям компютри и части.Ако мога да помогна...свиркайте 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
adolf 44 #898 Отговорено 28 Януари, 2013 (Редактирано) Брокер наеми на недвижими имоти .Ако му трябва на някой жилище или има нужда насреща съм...... Редактирано 29 Януари, 2013 от kokodaf 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Десислав Иванов 8 #899 Отговорено 28 Януари, 2013 Оператор и монтажист в телевизия 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wizardhonda 1 #900 Отговорено 7 Февруари, 2013 Покерджия 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Minko Hristov 13 #901 Отговорено 8 Февруари, 2013 Работя като Електротехник кък ЕВН Карлово Ако искате да се отървете от жената със незнайно как офазилия се хладиълник Аз съм човека 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vbojev 1 #902 Отговорено 13 Февруари, 2013 Управител на книжарница, сот 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #903 Отговорено 13 Февруари, 2013 Днес ме изненадаха приятно финансово- шеф на офис " ГИС - София "- Изток. От средата на Март в район Младост. Пожелайте ми успех! 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #904 Отговорено 13 Февруари, 2013 Поддръжка компютри, принтери, мултифункционални устройства, изграждане на мрежи и др. работи свързани с компютрите. Студент Информатика и Информационни технологии в Шуменски Университет, колеж Добрич. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gelev 1 #905 Отговорено 1 Март, 2013 Студент Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nnikolov 0 #906 Отговорено 18 Март, 2013 Стругар+дограмаджия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paganini 9 #907 Отговорено 24 Март, 2013 Алпинист = баир будала 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dumple 0 #908 Отговорено 3 Април, 2013 Проектирам сгради - жена ми е архитект , аз строителен инженер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
house_minimal 5 #909 Отговорено 3 Април, 2013 policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jerev 0 #910 Отговорено 16 Април, 2013 Огняр на парни котли, високо налягане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pharmacist 1 #911 Отговорено 18 Април, 2013 Аз пък експериментирам върху хора - В аптека. Ако някой има нужда от нещо да се обажда.... Значи сме колеги по специалност! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bumblebee 1 #912 Отговорено 20 Април, 2013 Продавач-консултант в магазин за бижута :P/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
radko_88 1 #913 Отговорено 28 Май, 2013 инженер консултант в Александрис Инженереинг :Транспортни ленти и плоски ремъци SIEGLING – Германия.DAYCO ремъци за индустриално приложение.Асемблиране на модулни ленти – Италия.Вериги DIN и ASA.Пластинчати вериги.Елементи за транспортни пътища SYSTEM PLAST.Промишлени двигатели и мотор-редуктори Motovario, Италия.Асемблиране на редуктори Motovario, Италия,Еластични обтегачи и антивибрационни елементи ROSTA.Мрежи, сита и перфорирана ламарина.Стъкло-тефлон – Англия.Шнекове. Звезди.Складови наличности и бърза доставка.Производство на машинни елементи по чертеж на клиента.<br style="font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px;">Изработване на нестандартни детайли от неръждаема стомана, технически пластмаси и цветни метали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alman 20 #914 Отговорено 13 Юни, 2013 Графичен дизайнер...каквото и да значи това... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kudruv 5 #915 Отговорено 24 Юни, 2013 (Редактирано) Софийска Опера и Балет...балетист.../> П.П. малко ви заковах с професия а?!?!?!....,а бензин в кръвта от малко дете! Редактирано 24 Юни, 2013 от Kudruv 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
car_stickers 56 #916 Отговорено 25 Юни, 2013 Правя всякакъв вид стикери за автомобили , каквото си харесате може да се нарисува и да стане на стикер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
freezz 0 #917 Отговорено 26 Юни, 2013 Продажба и монтаж на нови и рециклирани японски климатици....отстъпки за колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #918 Отговорено 26 Юни, 2013 Поддръжка и продажба компютри, принтери, мултифункционални устройства и изграждане на вътрешни мрежи към Kontrax за Добричка област. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MItko_crv 14 #919 Отговорено 26 Юни, 2013 Печатна и уеб-реклама /собствена печатна база Всичко на хартия, фолио или винил ... /> 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gecko1sss 11 #920 Отговорено 4 Юли, 2013 Лихвар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове