Jump to content

radko_88

Фен
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно radko_88

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Prelude
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив
  1. Колеги .. до пистата ще има хора на палатки от Пловдив заповядайте там
  2. И на мен ... кви ли пари ще е
  3. Колеги направихме паричката на ново машинно , в момента оборотите не играят обаче седят много високи около 2000
  4. Здравейте колеги, имам нужда от малко помощПроблема е следния: В събота портнахме дриосела и в момента малко ми играят оборотите и не падат до 800-900 седят около 1100, за на гас е ясно че трябва да ида на реглаж ? може трябва да се изтърже още малко паричката ? сиг някъде зацепва ?
  5. Здравейте, Вече 1 година и малко съм ГОРД собственик на прелюд 5 ген., като цяло бях тръгнал за мерцедес или ауди за доста повече пари от колкото ми струваше прелюда. Обикалях около пловдив автосалоните за търсене на читава германец, но бях доста разочарован.При един познат тамън спираше автовоз на който най отгоре се беше закачил прелюда..... гледах го гледах го ... и му викам я го свали да го видим. Свалиха го изобщо не му отворих предния капак ... качих се и направо Умрях от кеф като му седнах в седалката, запалих го звучеше добре ...(малко ме поналъгаха откъм екстри на прелюда ама майната му ) изкарах пари и го платих. От там направо в кат за регистрация. Едва след регистрацията реших да го закарам в сервиз да ми кажат аджиба кво му е състоянието.. гледаха го и казаха че е префектен.Смених ремъци ролки масло .. малко по късно и радиатор(по моя вина) и накладки, сложих му инжекционова уредба настроена на 20% разлика. Мнението което искам да изкажа след 1 година както и каране на други хонди, един прекрасен автомобил лесен, здрав и със сравнително нормално подръжка. Единствения му "Проблем" според мен е разхода му в градски условия, но все пак и аз си позволявам да го натискам доста .. сложих му туй уний и ми е голям кеф да го слушам. Относно мотора бях малко скиптично насртоен 2,0 133к.с F20A4, но като го покарах.. бях много приятно изненадан ... сгоних го с по мощни колици и мога да кажа спокойно че си навървява доста. Бях се шашнал по едно време зимата, че окачването ми е още здрава та ходих специално да го гледат 2 сервиза, че на първия не повярвах. Колата си иска грижите, но Прелюда си ги заслужава до последната "стотинка" Единственото което все още не мога да разбера защо маслото по книжка го дават да се сменя на 7500- 8000 км това го разбрах по трудния начин ?
  6. Колега моето ключодържателче дойде , да си призная доста добре изглежда пиши на лично ако искаш да ти пратя снимки
  7. Кой колеги ще ходят на НС 2013 г ..., питам защото ми се намира вкъщи един доста голям чадър ... и ако има желаещи мога да го приготвя за взимане и няколко рибарски стока
  8. инженер консултант в Александрис Инженереинг :Транспортни ленти и плоски ремъци SIEGLING – Германия.DAYCO ремъци за индустриално приложение.Асемблиране на модулни ленти – Италия.Вериги DIN и ASA.Пластинчати вериги.Елементи за транспортни пътища SYSTEM PLAST.Промишлени двигатели и мотор-редуктори Motovario, Италия.Асемблиране на редуктори Motovario, Италия,Еластични обтегачи и антивибрационни елементи ROSTA.Мрежи, сита и перфорирана ламарина.Стъкло-тефлон – Англия.Шнекове. Звезди.Складови наличности и бърза доставка.Производство на машинни елементи по чертеж на клиента.<br style="font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px;">Изработване на нестандартни детайли от неръждаема стомана, технически пластмаси и цветни метали.
  9. Пловдив, Радостин Велков 0886 142 - 499 Син Прелюд 5-та генерация
  10. Колега аз си поръчах от Китай и честно казано още го чакам струваше около 7 лв с кожа и метално Inox ако искаш пиши на лично да ти дам линк да го видиш
  11. дам и аз така си мисля ... а дали някакъв телефон негов ще намерим че уж се разбирахме да вършим разни работи днеска ама май нещо съм объркал тела ?
  12. Колеги , до сега не съм бил на тези срещи я кажете къде и в колко и да дойда да се запознаем :D
×
×
  • Създай нов...