Jump to content
men4e

Пак аз, пак с тъпа идея

Recommended Posts

И така след като тази тема която беше точно в десетката според мен http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=50813&hl= и бе затворена без да е нарушила нито едно правило на форума (пак според мен) и след като бях предлагал (даже и със снимков материал) да има промени във форума като:1. Разделяне на технически на модели сивик, акорд, прелюд и т.н. - отхвърлено, нищо че в темата за акорд всеки пише че е много добра, полезна и най-вече всичко на едно място.2. Търсачката да стане малко по-полезна.3. След #1 дойде идеята за разделяне на технически на - двигатели, ск. кутии, ходова част, купе, интериор и т.н. - викат че е тъпо.4. Предложението за 50 дена, а не 50 поста СПАМ за новите потрбители.Абе предложения колкото искаш, в 12 и 30 ноща не мога да се сетя за всичките.Та модераторите бяха заети с националната и за тфа изчаках 1 месец след нея да видя дали на някой му пука накъде, как и изобщо развива ли се тоя форум.А да имах и предложение да се сведът модераторите до 2-3 човека на заплата та да имат стимул да си вършат работата както трябва, ама за това съм склонен да разбера ако ми кажат, че няма как да стане, въпреки че знам че има как.Та сега новата ми "тъпа" идея е да има един подфорум за новобранците като мен да си пишат простотиите на воля и да не дразнят старите кучета. Срам ме ама ще си кажа, че незнам как да си сменя маслото и накладките сам, няма го описано като за неразбиращ, а хората питат за суперчарджъри и нз още кфо и аз като питам как да си сменя маслото никой нема да ми отговори или най-много да ми заключат темата. И въобще има много елементарни работи, който не са разисквани, а трябва и то хубаво и да се качат в полезни.Ще помоля на който му харесва идеята да се разпише тука, на който му идва да напише нещо тъпо да се въздържа (най-добре да постне една тъпа емот-икона :( ) , който отговаря за форума да ми даде отговор тука дали има смисъл да му дават предложения или да се примиря, че форума потъва и да пия една бира, че ми стана жега.Поздрви на всички ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така и така си писал и още не е заключена да споделя.Аз искам да си плащам такса(годишен абонамент) от там да се образува заплата на някой човек който да разшири и подобри форума(ако трябва да се съберат пари за хардуер с вас съм).Когато се влагат пари работите стават.Без пари няма как да стане.А ако на модераторите се плаща и е в това скромно състояние форума(ако има заплата друго трябва да е) само ще се :(.Ако трябват модератори или някакви помощници насреща съм.Просто искам да помагам защото пбичам Хонда и увжавам феновете.Ще се радвам някй модератор да прочете това.Пак казвам - искам да има по разширен форум и съоитветно да си плащам за удобствата за да сме всички доволни .Айде го го го Дон Мети е стабилен - като паднала ограда ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Ахааа добра иконка си пуснал.

Нарочно не съм я пуснал там, исках да я пусна в Купува/продава и ще ти кажа защо - защото там където пише препоръки модераторите не четат_, най-голям интерес от тяхна страна има в Купува/продава, ама там да са ме разтреляли на секундата и темата да не е оцеляла дълго, докато оффа е едно средно статистичко местенце, където темата може да види бял свят няколко дни, докато не ми писне сам да си пиша в нея и не изчезне некъде назад.

Ама писано и по желанието на доминико, работеше се май по тоя въпрос ама непомня как свърши всичко, то май беше още преди да се регистрирам.

Та идеята ми е това разделче да си има строг поглед от модератор и новобранците 50 дена или 50 поста да имат право да пишат само в него.

Един вид да се обсъждат простосмъртни въпроси и "тунинги" от сорта на затъмняване на джамове, всякви лампички, диодни ленти и циганниики за без пари и те такива ми ти работи , които като се пуснат в технически и турбо феновете се заласват от смях.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Разделяне на технически на модели сивик, акорд, прелюд и т.н. - отхвърлено, нищо че в темата за акорд всеки пише че е много добра, полезна и най-вече всичко на едно място.

3. След #1 дойде идеята за разделяне на технически на - двигатели, ск. кутии, ходова част, купе, интериор и т.н. - викат че е тъпо.

Пълно ЗА с две ръце колега ! Във форума на мерцедес така са го направили е много удобно, аз нали карам корабче(W124) и от време на време преглеждам и оня форум та там е много удобно, но пък нещо ме издразниха от началото и започнах да им споменвам майките :(

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Та идеята ми е това разделче да си има строг поглед от менчератор и новобранците 50 дена или 50 поста да имат право да пишат само в него. да се обсъждат простосмъртни въпроси и "тунинги" от сорта на затъмняване на джамове, секви лампички, допдни ленти и циганниики за без пари и те такива ми ти работи дето като се пуснат в технически и турбо феновете се заласват от смях.

Много хора под "Спорт и Тунинг" си представят смяна на крушки и затъмняване на стоповете, вкопаване на номер в задната броня, и другите неща които изброи. Ще се почувстват засегнати, и първоначалното мнение в тях за форум на марката ще е гадно :) Не може да се угоди на всички :offtopic:;):bg:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво колега изцяло съм с тебе ,радвам се ,че има здраво мислещи хора които мислят да направят нещо за този форум.Форум който да не бъде място само за дразги и гаргара от хора които мн. разбират и не проявяват разбирене и търпение към тези ,които не са толкова в нещата или просто на друг акъл,а място за всеки който си търси компетентен и задоволителен съвет или полужителна и приятна аудитория за случки и събития относно любимата марка.А относно за колегите с голямата нетърпимост, както гледам вече на са малко хората които са разочаровани от този форум и от изказвания, до колкото знам този форум е за всички почитатели или собственици на Honda ,а не за определена група от хора.Колеги със здраве и най-вече със кеф си карйте машините и с по малко нерви. :offtopic:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До довечера всичко е готово споко :bg::offtopic: .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали вече го имаше това предложение. И някой каза, че форумът е прекалено малък за да се дели на подраздели, че модераторите не смогвали и пр. Аз също бих бил за. Много ми е удобно като отида в някой друг Хонда форум и там всичко е подредено, прегледно - да ти е кеф да четеш и да се повиш. Отделно Акорд, отделно Сивик, отделно Прелюд. И разделите на Сивика са разделени на примерно: - до 4-та генерация вкл.- 5-та- 6-та- 7-ма- 8-маИ си отиваш директно където ти трябва. Вътре в подразделите има по една тема с ЧЗВ (FAQ), където в по-малка или по-голяма степен е систематизиран вече предъвкания мат'риал - слаби места на съответната генерация, начини за отстранявана на проблемите и пр. В повечено случаи придружено с обилен снимков материал. Не знам там как седи въпроса със собствеността на форумите, но този конкретно форум е частен. И съответно важат правилата на собствениците. Те решават и явно няма желание за промяна. Сега може да очакваш да дойде техен представител и да каже поредното: "Нека тази драма приключи сега" и темата отива в коша.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хора под "Спорт и Тунинг" си представят смяна на крушки и затъмняване на стоповете, вкопаване на номер в задната броня, и другите неща които изброи.

Точно за тия хора го искам това. Не всеки има финансовата възможност да си турбинира колата и за него една лепенка или затъмняване на стъклата, абе и най-малкото подорение по колата което му носи удоволствие си е тунинг. А те турбинираните са забравили от къде са тръгнали и само се дразнят.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги,

 

Предлагате структурни промени във форума, без да обърнете внимание на по-важното, според мен.

Дори да се направи това, да се разшири форумът по раздели за отделните модели, нали отново остава главния проблем - пълнежът на тези нови раздели.

Нима не виждате, че форумът бавно, но сигурно се превръща в място за споделяне на "техническа" информация от рода на - как да си сложим светещи пръскалки, как да направим да ни свети в краката, каква крушка да сложим, как да си затъмним стоповете и как да си боядисаме капакът черен, тъй като карбоновите струват една торба пари ....

 

Аз съм напълно сигурен, че ако започнат да се появяват смислени материали за различните модели и генерации, модераторите само ще обособят разделите, както си следва.

Защо който от вас има достатъчно време не започне да рови в нета, където по всяка тема има материали - стъпка по стъпка, със снимки, да направи един приличен превод на български и да ги качва в различни теми. Така ще стане тази иначе не лоша идея - с работа, а не само с искане и/или с мрънкане.

 

Тук не е мястото да се делят потребителите на "млади" и "стари", но мисля, че всеки фен на марката би могъл да се замисли и да си даде сметка дали и какво точно иска да чете тук.

Честно да ви кажа, това, което чета напоседък в този форум не е това, което бих искал да чета. За съжаление аз нямам нужното време, да допринеса за обогатяването на форума, но съм сигурен, че има хора, които могат да го направят.

 

Не мога обаче да подмина и упреците, които чета към модератори и админи ... ако си спомняте една скандална реплика на батко ви Бойко Борисов - човешкият материал тук е кофти, затова нещата са такива.

 

Замислете се колеги ....

 

P.S. И тъй като не мога да не се съобразя с апела на колегата, а и много обичам да ми дават инструкции какво да правя или да не правя ...

...на който му идва да напише нещо тъпо да се въздържа (най-добре да постне една тъпа емот-икона :bg: )

:offtopic:

 

P.S.2 @men4e Специално за постинга над мен - колега, ако дойде момент, в който в този форум да се позволи да се отваря тема за една лепенка и това да се нарича тунинг или проект, то аз ще се опитам да се въздържа от самоубийство, но определено никога повече няма да вляза в този форум. И още нещо - когато един човек няма възможност да си позволи нещо (да кажем тунинг), той не се чуди какво да си позволи, вместо тунинг. Просто приема, че сега няма такава възможност и се стреми един ден да има възможност и да направи мечтания тунинг. Всичко останало е гавра - с колата, със себе си и с всички, които го четат.

Редактирано от UniCorn

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А те турбинираните са забравили от къде са тръгнали и само се дразнят.

Не са забравили. Просто хората им писва да се занимават с такива дето се чудят дали да сменят двигателя, да турбинират, да си правят тоя или да си купят друга кола. Искат 300 коня от атмосферка и като им кажеш колко струва и припадат. Явно си мислят че ейтака с 1 филтър става работата. :offtopic: След като тунер Х вече е решил, че ще турбинира и пита какво е най-добре винаги му се отговаря и то доста компетентно, защото има хора дето му чуват. Обаче тунер Х си мисли че знае всичко и почва да казва на тея дето му разбират в същност как става :bg: От там тея дето му чуват го отсвирват да се оправя сам или да търси помощ от майстори на лада (визирам над 60 годишни :) ).

 

Идеята да се раздели технически не ми се вижда много удачна, защото много модели са същите или адски сходни.

По-добре парите за модераторите да се дават за благотворителност и да се назначат повече такива. Те и сега си вършат работата ама явно са малко и не могат да огреят на всякъде...

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, точно на такива като теб аз им викам ограничени хора(без да се обиждаш). Ти имаш някакви свой виждания и интереси и хоп, ако някой друг има други, значи той е идиот и е за срам. Както всеки слуша различна музика, така и един се кефи на многото тунинг, друг на изчистените линии, трети на JDM стила и така. Разни хора разни интереси. И ако ти нямаш времето да помагаш на форума със смислени за теб материали, аз имам времето и желанието да му помагам с "несмислени" такива.

 

Пита какво е най-добре, винаги му се отговаря и то доста компетентно - това е така и не съм писал, че не е, но е така само при въпрос за турбиниране, а при по прост въпрос се мълчи. Ето има една тема, която седи вече доста време, където на човека не му свири, като е отворил врата и е на фарове, и какво, никой нищо не знае.

Пък като се замисля и с турбото май повечето хора само на теория са компетентни, не съм видял едно мнение в което да напишете, че първо трябва да си оправи колата преди да се турбинира. Тя гори масло, скърца от всекъде ама тръгнал да турбинира менчето.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:offtopic:

...Искат 300 коня от атмосферка и като им кажеш колко струва и припадат. Явно си мислят че ейтака с 1 филтър става работата. ...

А, не бе, не ставало! Я виж това. Човека нито е питал, нито е падал и хоп - 400 коня атмосферка. С "подсилена ABS система". :bg:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се обиждам, защото явно не си ме разбрал. Аз за оптичен тунинг не коментирам защото грам не ме вълнува.

 

Говорех примерно някой пита: Каква турбина да си сложа за 0.5. Някой му отговаря точно на място, защото го е правил. Обаче всезнаещия тунер му казва, че в същност тая турбина няма да му свърши работа и не се прави с нея, защото бай Пенчо лададжията му казал така. Еми като много знае защо пита ??

 

Пък относно това да ли имам ограничени виждания .. хм, не знам. Като откриете топлата вода на ново ми се обадете. Не казвам ,че аз съм я открил ... аз просто я ползвам и я споделям. Това някой дали ще я ползва си е негова работа. Просто някой като вземе да ми обяснява че топлата вода идва от хладилника го оставям да си умува момчето :) Тука при силовата част няма въображение и "размисли и страсти" има Физика :bg: Дето до сега не съм видял човек да може да я излъже.

 

(не се заядам с теб и не искам да те обидя ама положението е точно такова)

 

user, аз по такива логика моята бях я докарал до 800 коня ;):D Като имаш предвид, че нямам лепенки по колата :offtopic:

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеята хич не е тъпа, друг е въпроса дали ще им се занимава на хората,които се грижат за това, те и без това си имат достатъчно работа. А че не можеш да си смениш маслото,накладките и т.н., и аз не мога, но всеки е силен в някаква област и не може от всички да искаме да разбират от всичко. Аз като има проблем по колата я водя на майстор, а като искам да и сложа я някоя лампичка, я някоя камера си го правя сам,защото от това разбирам, и няма нищо срамно когато не знаеш нещо, тъпи са индивидите които ти се присмиват. Майсторите например които познавам като опрат до компютри и камери идват при мен и няма проблем :offtopic: А колкото до настроенията напоследък,аз повече от 5 години съм тук и форумът коренно се промени. Напълни се с комплексари, драскачи и всякакви индивиди заради които нищо вече не е както преди и много хора спряха да влизат точно заради това. Та по темата, +1.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А че не можеш да си смениш маслото,накладките и т.н., и аз не мога, но всеки е силен в някаква област и не може от всички да искаме да разбират от всичко.

Да ама човек се учи докато е жив. Знам, че няма да изобретя нов двигател, ама това са елементарни работи, който много хора могат да ги обяснят и такива като мен хем да спестят некой лев от майстори, хем да научат нещо ново и полезно което е като основа за научаване и на понататъчни знания. Все от някъде трябва да се тръгне.

Точно за това ще е този раздел, занималния за неразбиращите, трупане на знания и опит как да си оправят някой нещо по колите и вече когато всичко по колата да е 6+, тогава да се изцепват, че искат турбо и по този начин "батковците" в тази област няма да се дразнят от тъпи въпроси като мойте.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Т.е. да разбирам, че ти искаш раздел "Детска градина"? И там да питаш каквото искаш, без някой да ти каже "Използвай търсачката!" и да може един и същи въпрос да се задава отново и отново през една-две семдици, защото новаците няма да си направят труд да погледнат вече написаното? Според мен въпросите в този форум ще останат без отговори, а дори и да има такива те рядко ще са значими, защото хората, които разбират, просто няма да влизат там. А пък ще е рядкост някой нов да разбира, да седи там и да отговаря на всички. А дори и да се случи, предвид повтарящите се еднообразни въпроси, и той ще "скъса синджира" много бързо. Това, че някой е задал въпрос, далеч не означава, че трябва и ще получи отговор. Участието е по желание и никой не е длъжен да те "дундурка". Не говоря конкретно за теб, да не се впрегнеш нещо. :offtopic: Щом никой не отговаря на даден въпрос, значи или не знае, или начинът по който е зададен въпросът не му харесва, а това има значение. Тогава просто търсиш отговор на друго място.

Един пример с мен. Реших да сменя колонките. Питах, като казах конкретно какво искам. Обаче искането ми противоречеше на всички общоприети схващания по въпроса и затова и голяма част от разбиращите от музики изобщо не удостоиха темата с внимание. Нали, дет' се вика, като няма дву- или трикомпонентна система отпред, два усилвателя, кондензатор, дебели кабели, а защо не и втори акумулатор, к'во да се занимаваме. Може да е било от въпроса, може да е било от начина на задаване на въпроса, няма значение. Не се сърдя на никого, хората са си прави за тях - не им е интересно, не пишат. Това не ми попречи аз да се разровя и да си намеря (поне така смятам) прилични за изикванията ми колонки, които при това не са чак толкова скъпи, така че и да не ми харесат няма да е особена драма.

Много отдавна бях питал за накладки, темата премина меко казано вяло. И аз почнах по метода на пробите и грешикте: Ferodo ('щото, нали, нарицателно, все пак; изхвърлих ги), Kashiyama (уж били японски, ама друг път; търпях ги не повече от 1500 км.), EBC (исках нещо "по-така") и сега TEXTAR. Най-накрая съм доволен и намерих балансирани накладки с които да карам спокойно при всякакви условия. И не съм досаждал на никой, оправял съм се сам. Проби, грешки и пак отначало. Вярно, че на човек му е криво като не му отговорят, но света не се изчерпва с този форум. Из Интернет има толкова много информация, че не може да я асимилираш за цял живот. Сети се за приказката за неволята. Викаш, викаш, пък накрая запретнеш ръкави и си извадиш сам колата от калта. Може и да не стане от първия път, но по някое време все ще му хванеш цаката. :bg:

Пиша ти с най-добри пожелания. Даже ако направят новия раздел и има анкета ще гласувам да си модератор. :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали вече го имаше това предложение. И някой каза, че форумът е прекалено малък за да се дели на подраздели, че модераторите не смогвали и пр.

'' форума'' преместен отдавна ! само пет шест мода трябват :offtopic: Редактирано от fenabg

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Баш не като детска градина, а като занималня. И това го искам хем с цел да има място за дребни въпроси (щото вече не трябва да е "технически въпроси", а "турбо въпроси"), хем новите членове да пишат отначало само в този раздел за да свикнат с форума и да няма понататъчни дразги.

За всичко има инфо в нета. Знам че има и как да си сменя маслото, но по тази логика има и за турбо, има и тунинг.бг, има за музика и т.н. и като се замислиш за кво ти е тоя форум, щом има инфо за твоя въпрос някъде другаде. Е да, ама моята идея тази информация да се систематизира тук и да има поне малък смисъл от форума (на някой да му е полезен), да има от всичко за всеки, защото сега има за турбинираните и за любимите на фенабг кой, кога, защо, как и къде.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен пък ми харесва така форумът. Има малко раздели, всичко е простичко и лесно, влизам 1-2 пъти дневно и за 5 мин преглеждам новото и интересното. Аз не знам какво очаквате, има 11 700 потребители, кое не е много. Погледнете само разделът за Кар аудио - там има нова тема 1 път в седмицата, а и мненията се броят на пръсти. Дори в техническия раздел темите са по 4-5 на ден. Както е в момента, отваряш разела, сричаш 5 мин. заради правописните грешки и до тук. Има си тема с линкове към общи технически въпроси (която е доста непълна бай дъ уей), може би трябва отделно раздел за АГУ, защото мнозинството има или се чуди дали да има газова (ама го крие :offtopic:). Както в почти всичко, така и форумът е добре да е възможно най-простичък и лесен за ползване. Смотаната търсачка наистина е голям минус.За пример ще дам Мазда форумът, който е по-голям (16 300 големи Члена) - там всичко е както вие го искате тук: има отделен раздел за всеки модел, повече общи и тунинг раздели и в крайна сметка какво става - цъкаш като откачен за да прегледаш 5 теми, 3 от които са еднакви, но в разлини раздели, защото всеки пуска където му падне. И накрая във всеки раздел има по 2 теми как се сменят чистачките...Просто, още сме малко и няма кой толкова да пише в тия много раздели дето искате, а и много от темите и без това са с общ характер. Колкото до разделът за новобранци - идеята е много хубава, но съм сигурен, че старите кучета (дето сигурно са измислили маркaта) ще налазят и там. Пък и аз съм новобранец, ама като не знам как да си сменя маслото, ще си питам в технически, някой ще се опита да обясни, другите ще почнат да пишат тъпотии и резултатът е тема с 20 безумни коментара и -20 лв. за смяна на масло в сервиз. Ама нали затова са форумите, всеки да си каже мнението, да помогне и да напише по някоя друга простотия...

Редактирано от MachineMan

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей чшшшшш не ти харесва форума на Мазда ли ;) А за разцъкването, аз щракам на "нови теми (или мнения)" и готово. ;) Търсачката колкото пъти съм я ползвал и :P

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стари кучета, млади палета... Глупости на търкалета! Какви са тия малоумни разделения на съфорумците? Форума трябва да е добре подреден и когато търсиш нещо да можеш да го намериш лесно! Не да сетиш как си чел някаква тема преди шест месеца и да не можеш да я откриеш. После да я търсиш с Google, защото с търсачката на форума е мисия невъзможна или защото всички е набутано в технически въпроси или някой друг раздел. Трябва да има разделение. Дали ще е по модели или по категории (ходова част, двигатели...) няма значение, но начина по който са структурирани нещата в момента понякога може да те изкара извън нерви докато намериш нещо!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стари кучета, млади палета...

...абе стана като в казарма :P

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стари кучета,новобранци,ала бала.Големи глупости.Просто на новорегистрираните им трябва тоалетна за да си поохладят ентусиазма за цвъкат във всяка тема.А не да превръщат форума в тоалетна.Поздрави на всички.За мен няма стари и млади,всички са фенове.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Четете май между редовете.Модератор на хоризонта. Сега или ще темата ще пукне или ще има някое модераторско мнение, закоето помолих още в първия си пост.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

men4e споко бе братле залегнали сме :P ,па и няма да се пука :P

 

...абе стана като в казарма ;)

:P;):D :D имаше една тема бях се спукал от смях от нея за сапунки итн идеше реч ;)

 

 

Абре момци толко теми се изписаха и никой нищо не направи ама вие сте упорити ;) . Поне в две теми мой съм предлагал ''разделяне'' на форума ,и добавянето на раздели голяма част дет пишат тук там не са писали :o: . в последната предложих изглед за разделите никой ама никои нищо не каза ;) .Бяха по затруднени от 36 часа липса .........

 

Няма как да се нацепи толко мноо всеки раздел не е нужно .Пуснах и тема за кои щооооооо .Там те тия теми само да им се намери местенце ще стане прекрасно .

Ето го и предложението за което говоря .Ама пиша за последно по тия въпроси щот ми писна ,само си пиша са вече само ще спамя ......... То че на един път нестава ама не е па толко трудно.

 

Краси ако няма работна ръка направете един конкурс изберете 5тима навитаци и действайте .Ама верно за последно пиша,по тия Фъпроси.

 

 

...-Общи дискусий

 

...-Срещи и мероприятия

 

...-Технически въпроси...

.......................................-Сивик всичко свързано с най масовия модел на хонда

 

.......................................-Ходова част и купе

 

.......................................-Двигатели

....................................... -Разни

...-Honda спорт и тунинг

 

...- Състезания *

 

...- Проекти

 

...- Ретро ,историата на хонда 1 , 2 и 3та генерация *

 

...-Car Audio, Multimedia & GPS

 

...-Off Topic

 

...- Поздравления и честитки

 

...- Кои ,каде,как,защо,колко ,какво , място за статистики http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=49338&hl=

 

...- Благотворителност ,и хора в нужда

 

...- Лакърдийки и моабетки -място за отдих ,забавление и приумици

 

За мен това е по приличен изглед на форума може да се поизпипа де .

Фенка, защо местиш дискусията от хубавата тема.... ;)

Защото темата там пропадна и си изказвам мнението за форума тоест по темата .И защото скоро ще се спре да се пише и по тая и ще пропадне и тя .

 

П.п и като я има темичката ,се едно я няма земи я разгледай да видиш колко хора са писали се интересни и хубави неща ама ..............

 

п.п трябва и раздел за оплаквания :D

Jul 15 2010, 04:26 PM ПОследното мнение сиреч съм познал и всичко е пропаднало :lol: бати пророка съм А

 

П.П. А пукна са и ше потъне ! :beer::lol:

Редактирано от fenabg

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Който отговаря за форума да ми даде отговор тука дали има смисъл да му дават предложения или да се примиря, че форума потъва и да пия една бира, че ми стана жега.Поздрви на всички :P

Модератор на хоризонта. Сега или ще темата ще пукне или ще има някое модераторско мнение, закоето помолих още в първия си пост.

Въх тия модератори като компютри бе. Само едно - "Пускай си темите в правилния раздел!!!" и толкоз. Абе я се опитвам тука да напраа нещо па вие едно мнение не моа да напишете тука, да видиме и ваща мисъл и ваще идеи (ако имате такива).

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

Да бе ти па искаш са в сека тема и те да драскат ;) Нали са нон стопзаети и немат време :P Предложения за форума и неговото разделяне има и то бая-ефекта е нулев,че и по-малък.Аз лично пуснах една тема да ни отделят поне тия с газовите,ама не-ще спами всеки нов да пита дали ХОНДА и ГАЗ могат да са в симбиоза,щото видиш ли караме баси бегачките къде ги нема никъде и нема шанс да им бутаме газови оти че ги съсипеме да е..ба и 15год курници. :tooth: Че деянът на бой е друга тема......Отделна част за новорегистрираните не трябва да има-просто ще дублира старата,но 99% от пишещите ще са нови....По-скоро трябва да се вкара може би забрана за нова тема,ако не си прочел тези от полезните в съответния раздел.Например там за маслата има инфо,което съм пускал на магазинер,продаващ масло и той научи нещо,а в технич. и общи има поне още 50теми за това-къде е смисъла?????50 поста-кому е нужно.Са искат да ми кажат,че ако сега науча за форума и имам тука едни части от ударената ми кола и искам да ги продам треа да сера в темите на хората,за да ги продам? :beer: ТЪпо и дискриминационно е това :P п.п.В този форум има хора,способни да помогнат и то не малко на другите,но им е писнало от всичко и умишлено си траят на моменти,щото как кажат нещо и от там се появи поредния "специалист",който като мен не знае какво е тресчотка и почне да обяснява как се става ядрен стоматолог само с четене и не може това или онова а то е правено...... ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цитат(men4e @ Aug 5 2010, 12:46 AM) 1. Разделяне на технически на модели сивик, акорд, прелюд и т.н. - отхвърлено, нищо че в темата за акорд всеки пише че е много добра, полезна и най-вече всичко на едно място.3. След #1 дойде идеята за разделяне на технически на - двигатели, ск. кутии, ходова част, купе, интериор и т.н. - викат че е тъпо.Именно! Тази липса ме изнерви още за първи път като влязох в тоя форум...Някак по-лесно ми е да си превеждам от чуждите форуми на български ,отколкото да се ровя 2 часа...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я и тая тема :) бере душа в интензивното :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Амин :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

Мир на праха и.... :) п.п.Май никога нищо няма да се промени,а е много тъпо да няма за нищо инфо,или ако го има да е под 1 тон лай..на и умешано с другите говнеси-аз съм шофер и форумен потребител,не селскостопански работник,бачкащ в местния кравекомлекс :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ае някой да прочете заглавието :lol:пациента Х има искане У - супер ама в тая тема не съм влизал като модератор :) и не вярвам някой от другите да я посещава ...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По темата която автора е постнал - проблема е в самия "младши" юзър. Не трябва да му дреме просто :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

(трябва да има бутон да си изтрия мнението което съм направил без да искам, като в някои др форуми примерно до 5мин след поста)

Редактирано от mihail4o_

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е много удачно, казана дума - хвърлен камък. Не е толкова трудно да си прочетеш поста преди да го изпратиш.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добра , тази тема наистина не е подредена спрямо вашите изисквания или очаквания , но какво ще кажете за другите , които бяха и така и си останаха - незабелязани ??? :ohttp://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=45539http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=46212http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=45952http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=45636

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е много удачно, казана дума - хвърлен камък. Не е толкова трудно да си прочетеш поста преди да го изпратиш.

То ясно, идеята е ако се направят два поста еднакви един след друг, да се изтрие единия - примерно като ти се бави нета и цъкнеш 2 пъти да се изипрати мнението и хоп 2 мнения еднакви едно след друго.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...