1net 41 #1 Публикувано 5 Май, 2010 (Редактирано) Нека в тази тема си говорим само с картинки и който не зацепва за какво иде реч, да не пита.... Ето защо им се възмущавам на жълтите скръндзи изразено в картинки, който иска, да се присъедини Редактирано 5 Май, 2010 от johnyboy Мързи те да Ñ�и прегледаш правопиÑ�а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #2 Отговорено 5 Май, 2010 Аз съм първия дет не зацепва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miro772 0 #3 Отговорено 5 Май, 2010 +1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogo 25 #4 Отговорено 5 Май, 2010 Човекът е написал, който не зацепва да не пита, но хайде от мен да мине - това са екстри непознати в тези модели за европейския пазар... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #5 Отговорено 5 Май, 2010 Ами то затова Емо писа който не зацепва да не пише Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #6 Отговорено 5 Май, 2010 (Редактирано) Даи ся ние кат не зацепваме да се оглеждаме като циганчета в канцелария. Такива екстри са ми минали през ръцете и сега не ми прави впечатление че хондата ги няма. Които е карал италянка знае за кво става дума по въпрос за екстрите и гъделите при тях Така че как да се усетя че екстрите ви блазнят в тая тема Редактирано 5 Май, 2010 от Слави CR-V Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #7 Отговорено 5 Май, 2010 Емо, има една подобна тема, но е в Оф-топик и сигурно не си я видял. Ето на тази страница има доста снимки на такива JDM Goodieshttp://forums.hondabg.com/index.php?showto...23042&st=90а, специално за теб ето тази страница - http://forums.hondabg.com/index.php?showto...23042&st=45 (ебати дразнителя съм). Пожелавам ти 1 ден и твоята "семейна кола" да стане такава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #8 Отговорено 5 Май, 2010 Е са като чета ме е яд ,че не си взех оригинални чистачки и пръскалки за фаровете на акорда 3 генерация а ги бях намерил .Иначе по натам ще пусна и снимки с екстрите ,а те са:Хидравлика,ел. огледала, 4 ел. стъкла, ел. люк, ел. антена,климатик ,4 дискови спирачки , чупещ волан ,подлакътника на задните седалки,Емо го е снимал и него.И разни други дреболии.Няма нищо присаждано и е стандартно за модела ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #9 Отговорено 5 Май, 2010 А с клипчета може ли ... ? Той тоз автомобил е коментиран вече във форума, ама ибаси скръндзите са значи...колкото по-го гледам, толкова по-яд ме хваща! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #10 Отговорено 5 Май, 2010 кой знай при тях другите модели коли кви са босички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARADOX_sf 126 #11 Отговорено 5 Май, 2010 (Редактирано) Гатерсите ги има и в евро версиите Редактирано 5 Май, 2010 от PARADOX_sf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #12 Отговорено 5 Май, 2010 ОК, като не искате да си говорим в картинки и като Слави се цупи че не зацепвал.Просто ме е яд че хонда са предвидили една купчина екстри и вариации на моделите, които тук или не сме виждали никога, или са хипер редки..... задна чистачка на седан примерно както и да е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARADOX_sf 126 #13 Отговорено 6 Май, 2010 Така е, фабрични лсд-та, тракшъни, климатроници, един куп аксесоари, например фабрично за вти ег6 отзад нямат кора, което е ужасно тъпо! А какави аудио системи са слагали, 6 диска ченджър, допълнителни колони и какви ли не други извращения... Да не говоря за системите с километраж и оборотомер, спрямо евро версиите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #14 Отговорено 6 Май, 2010 (Редактирано) 6 gen http://www.preludeonline.com/attachments/f...cs-sp_a0909.jpg Редактирано 6 Май, 2010 от activity Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #15 Отговорено 10 Май, 2010 задна чистачка на седан примерно това да не ти е пИжо 406 но седан автоматик с клима(троник?) и круз звучи много добре за одъртяващ рейсър кат' мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #16 Отговорено 10 Май, 2010 задна чистачка на седан примерно това да не ти е пИжо 406 Винаги ми е било ужасну тъпо,че седаните в Европа(не само хондите) нямат задна чистачка,а си е необходимо според мен......п.п:Нещо против Пежата ли имаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #17 Отговорено 10 Май, 2010 А аз си мислих , че Емо го е яд , че VTi-тата са 4х4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6016 #18 Отговорено 11 Май, 2010 (Редактирано) Винаги ми е било ужасну тъпо,че седаните в Европа(не само хондите) нямат задна чистачка,а си е необходимо според мен......Дано не "цапам" много , но само да уточня че на нормалните седани от задна чистачка няма голяма полза, тъй като стъклото не се цапа от вдигащата се "мизерия" при завихрянето, защото я спира оптичащия въздух над багажника. На Акорда при нормална "извънградска" скорост (от 80 нагоре) при проливен дъжд задното стъкло дори е сухо - до влизане в населено място Редактирано 11 Май, 2010 от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #19 Отговорено 12 Май, 2010 А в градски условия дали пак е така сухо??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове