Player101 383 #1 Публикувано 8 Февруари, 2010 Незнам как е при вас, колеги, но при мен снега си е доста. Въпреки това нямах проблеми с измъкването от преспите, служебното SUBARU JUSTI си оправда 4WD-то изписано отстрани . Препоръчвам ви обаче да обръщате внимание на трафика около вас защото въпреки че бях с предимство на кръстовище ми се случи ето това . Пича с червената кола ( и тя Субару ) се заприказвал по тел-а и спря в мен. Разбрахме се набързо с помощта на една стотачка от негова страна и по живо по здраво . Пък калника ще го прави някой познат И така... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #2 Отговорено 8 Февруари, 2010 а в сба ми казаха, че в хасково вали дъжд :tooth: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #3 Отговорено 8 Февруари, 2010 Ми както е прието да се казва: "Изпързаляли са те" 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #4 Отговорено 8 Февруари, 2010 Във Варна малко има ледец и скреж по прозорците и малко сняг, но като цяло е слаба работа . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n2o 59 #5 Отговорено 8 Февруари, 2010 И при нас има някаде към 40 -50 санта сняг,а за Варна изобщо неща да чуя миналата седмица бях там , между блоковете не е чистено, улиците са тясни колите не могат да се разминат,никой не отстъпва-да се разминат 2 коли имам предвид , никой на никого не помагат направо ЛОМ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #6 Отговорено 8 Февруари, 2010 Варненси си го изкараха тяхното - няма кво да ги гледате сега, явно е наш ред сега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #7 Отговорено 8 Февруари, 2010 Аз не бих казал че сме го изкарали , защото в момента не е мнооо ок навън. Силен вятър , от време на време прехвърча сняг , и температурата е минус.Абе общо взето шибана работа , особено ако трябва да разглобяваш части на вън при тези условия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spooner 11 #8 Отговорено 8 Февруари, 2010 И тука има към 40-50 санта по главните улици са минавали да чистят снощи ,а по малките не съм виждал трактор в последните години. Всеки върви и псува. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #9 Отговорено 8 Февруари, 2010 В Бургас дъжда дето почна оня ден тая сутрин спря след като разтопи по голямата част от останалите сняхг и лед. Сняг все още не е завалял, така че може да се каже че е ОК. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eternity 0 #10 Отговорено 8 Февруари, 2010 елате да видите колко сняг има на Банско ама купето драпа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #11 Отговорено 8 Февруари, 2010 Поне 20см сняг, може и повече.Сутринта счупих не само моя рекорд, но и на всички колеги по закъснение - 2 часа.15км из кварталите на София = 2h и 40мин. Почистили са си гъза тия дето трябваше да дебнат снега в засада и да чистят от нощес... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marin D15B2 0 #12 Отговорено 8 Февруари, 2010 Аз само час и половина от западен парк до стрелбище но имаше снегорини Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #13 Отговорено 8 Февруари, 2010 (Редактирано) Welcome to Ruse City Това трябва да е Хонда А сутринта беше нещо такова А по новините сутринта се скъсаха да жалват Румъния колко е блокирана.Нито дума за Русе... В града имаше закъсали автомобили с вериги.. Пак ни изненада зимата Редактирано 8 Февруари, 2010 от Tr1nky Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #14 Отговорено 8 Февруари, 2010 В Бургас дъжда дето почна оня ден тая сутрин спря след като разтопи по голямата част от останалите сняхг и лед. Сняг все още не е завалял, така че може да се каже че е ОК. Туко що заваля сняг(Едри парцали ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #15 Отговорено 8 Февруари, 2010 "Пътищата са проходими при зимни условия".... Сигурно като се стигне до тая реплика и вече става въпрос за новините по света а не у нас 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martjo 35 #16 Отговорено 8 Февруари, 2010 (Редактирано) Малиии в Хасково много сняг бе братче, и в Шумен има ама вие ни бихте Пък за Русе да не говорим Редактирано 8 Февруари, 2010 от martjo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #17 Отговорено 9 Февруари, 2010 Ето малко сняг и от Плевен: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lord_of_the_road 3 #18 Отговорено 9 Февруари, 2010 Не, че се хваля, обаче при мен е 12 градуса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #19 Отговорено 9 Февруари, 2010 Не, че се хваля, обаче при мен е 12 градуса.Значи става за плаж и къпане в морето? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki1 2 #20 Отговорено 9 Февруари, 2010 От утре дъжд и сняг,след това студ и поледици.Мисля да зазимявам колата,не че нещо не мога да се справя с шофирането.Страх ме е някой дъртак с някоя ЛАДА да не се натресе в мен,че после само главоболия и рзправии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Десислав Иванов 8 #21 Отговорено 9 Февруари, 2010 Практиката се добива от шофиране, сега му е времето да се учиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #22 Отговорено 9 Февруари, 2010 Добре казано,но да се учи с твоята кола а Маитап да ставаНаистина в момента повечето катастрофи стават заради тъпи нещастници,които не трябва по-принцип да им се дават книжки,камо ли да карат в сняг! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #23 Отговорено 9 Февруари, 2010 Щом по новините предупреждаваха яко за следващите дни не знам дали да им вярвам или да се притеснявам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #24 Отговорено 9 Февруари, 2010 http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2346/19...nCqjsahamvW.JPG Ето от София от вчера в двора ми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lord_of_the_road 3 #25 Отговорено 10 Февруари, 2010 Не, че се хваля, обаче при мен е 12 градуса.Значи става за плаж и къпане в морето? Още не, миналата година чаках чак до март месец. А последният ми плаж беше ноември. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
go6i11 6 #26 Отговорено 10 Февруари, 2010 (Редактирано) [/img][/img][/img][url=http://img651.imageshack.us/i/image0123.jpg/][/img][/url Редактирано 10 Февруари, 2010 от go6i11 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове