Jump to content

marin D15B2

Фен
  • Мнения

    72
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно marin D15B2

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 22.01.1986

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    СОФИЯ
  • Интереси
    HONDA
  1. Катинар Благодарение на KOKODAF.
  2. Нова цена колеги 1800лв с лек коментар.
  3. Колеги извинете дал съм грешен номер а истинския е 0899967366
  4. Колеги праодавам си хондичката сивик 93г. синя 1.5 90 кончета лети джанти и метални с тасове давам я с всичко, има леко тропане отзад в дясно. Снимки мога на имеил защото не знам как се качват тук а в мобилето я няма исках първо на вас да кажа нали сме колеги. Причината е че ми се роди дъщеря а и с два деца ми е малка. Цената която търся е около 2000лв подлежи на коментар. Телефон за връзка 0899967399 Марин, имеил marin_panov@abv.bg.
  5. Колега и при мен е същия проблем махнах газовата изцяло всичко дори тръбите и пак си е така. Сега съм решил да махна всичко отдолу средни гърнета катализатор ако има и да сложа тръба и крайно гърне и естествено да я прочета но е студено още малко да се затопли и я почвам.
  6. Колеги и колежки каквото и да е времето нали най-важното ще е на лице а именно всички ще сме заедно.
  7. Разгледах снимките уникално е стига да не вал има и място за палатки, шатри и всичко необходимо за палатков лагер и не само и вътре е много сносно. Дано и цените да са добри.
  8. И според мен Узана е добре от гледна точка на пътя и това да е център, не съм бил там и на предишните НС срещи не съм бил но тази не бих пропуснаи особено щом няма да е април. П.С. Ако може да помагам с нещо само кажете
  9. колеги нека да решим кога ще е срещата и след това каде. Инаце кадето и да е съм с вас ако не е април началото че чакам бебе.
  10. Хубава е и с тая плъзгаща врата сигурно ще е много удобна. А на мен не ми прилича на друга. Екстра си е ванчето
  11. Здравей жена ми е бременна в 8месец и съм запознат със ситоацията и сме се консултирали с адвокатката ни та тя ни каза следното че след две годишното майчинство когато се върнеш на работа нямат право да те уволняват или съкращава още 2 години. Могат да направят друго да ти дадат да подпишеш молба за напускане и да те отстранят по този начин защото ти имаш право да напускаш а те да те уволнят НЕ така че не подписваи нищо преди консултация, а именно големите фирми се пазят от грешки и няма да те уволнят може да те преместят на друга длъжнос.Дано съм бил полезен
  12. Аз пуша и гласувах за пушачите но не съм против непушачите даже гледам да не преча до колкото мога
×
×
  • Създай нов...