IvoAndr 0 #1 Публикувано 16 Януари, 2010 Аз пък да се похваля! От вчера имам щерка - Андреа, 3.400 кг, 51 см. Снимка тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #2 Отговорено 16 Януари, 2010 Честито,да ти е жива и здрава и много да ви радва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARUSHEV 14 #3 Отговорено 16 Януари, 2010 Честито колега, нека ви бъде много здрава и послушна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamen_h 2 #4 Отговорено 16 Януари, 2010 Честито колега! Много здраве и много радостни моменти! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #5 Отговорено 16 Януари, 2010 Честито да ти е жива и здрава и само да те радва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondari 1 #6 Отговорено 16 Януари, 2010 Да ти е жива и здрава Вчера ми се похвали един приятел и той ше става татко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #7 Отговорено 16 Януари, 2010 браво колега да сте живи и здрави всички и да се гледате и радвате един друг . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #8 Отговорено 16 Януари, 2010 Да ти е живо и здраво детенцето. Само да те радва, ти да го радваш - здраве, щастие, късмет, любов и всички хубави работи на този свят за Андреа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #9 Отговорено 17 Януари, 2010 Честито и от мен и нека ви носи много радости Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalintry 195 #10 Отговорено 17 Януари, 2010 Честито. Само да ви радва! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #11 Отговорено 17 Януари, 2010 Да ви е жива и здрава, и много да ви радва! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic_009 6 #12 Отговорено 17 Януари, 2010 Честито колега Да ти е жива и здрава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MartyHONDA 15 #13 Отговорено 17 Януари, 2010 Честито,да ви е Жива и Здрава и много да ви радва и слуша! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #14 Отговорено 17 Януари, 2010 Да ви е жива и здрава момата ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #15 Отговорено 17 Януари, 2010 Да ви е жива и здрава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #16 Отговорено 17 Януари, 2010 Да ви е жива и здрава, послушна и да се радвате взаймно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #17 Отговорено 17 Януари, 2010 Щастлив татко!Момиченце !Да ти е живо и здраво! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zikofb 1 #18 Отговорено 17 Януари, 2010 Честито ! Да ти е жива и здрава младата госпожица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wishmaster_333 0 #19 Отговорено 17 Януари, 2010 Честито Много здраве щастие и всичко най-най Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goro 17 #20 Отговорено 17 Януари, 2010 Честито,да ти е жива и здрава и много да ви радва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dakatash 17 #21 Отговорено 17 Януари, 2010 Честито на колегата... Жива и здрава и да расте с усмивка на лице. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #22 Отговорено 17 Януари, 2010 Жива и здрава да е най-малката хонда фенка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ian 54 #23 Отговорено 18 Януари, 2010 Честита радост, колега! Много здраве, късмет, дълъг и хубав живот пожелавам на девойката! Да сте живи и здрави и вие с майката да й се радвате! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusen4e 67 #24 Отговорено 18 Януари, 2010 Честита радост и от мен! Мен ме сполетя същата участ преди месец и половина, само че Зорница се роди 3,550 кг. Да ви е жива и здрава дъщеричката и колкото се може по-малко проблеми с коликите! Хайде стига, че да не превръщаме форума в един друг, по-майчински Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrisKy 0 #25 Отговорено 18 Януари, 2010 Честито,да е жива и здрава и да ви носи много радост. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #26 Отговорено 18 Януари, 2010 Честитоо... да ти е жива и здрава и да внася много радост в живота ти! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #27 Отговорено 18 Януари, 2010 (Редактирано) Ехааааа.Честито човече...вече знаеш какво е чувството,няма друго такова...да ти е жива и здрава малката принцеса.Нека има повече български деца!И повече снахи де.... Редактирано 18 Януари, 2010 от KATANA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #28 Отговорено 18 Януари, 2010 Честито да ти е жива и здрава момата и само радост да ви носи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stoian 0 #29 Отговорено 18 Януари, 2010 Честито колега, да сте щастливи родители на едно здраво и щастливо дете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АНДРО 22 #30 Отговорено 18 Януари, 2010 Честито!Да Ви е жива и здрава маката сладурана!Няма нищо по-хубаво от децата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
3AgHuK 3 #31 Отговорено 18 Януари, 2010 Я какво тупкарлаче Да ти е живо и здраво много играчки да и купиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове