Stefan Milev 46 #161 Отговорено 27 Август, 2010 Сложи му една снимка тук да видиш как само заради снимката всички ще се юрнат да гледат филма. Ооо, нека аз: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 645 #162 Отговорено 27 Август, 2010 "Тренировъчен ден" ,а "Генезис" е безсмислица, на 50 мин. си тръгнахме с жената.Генезис е "смислица", просто явно не си му схванал смисъла Кристофър Нолан за сега лош филм няма Скоро гледах Primer ... неописуем е, този филм трябва да се гледа с тефтер в ръка и теоретичен физик за компания.Че водя мама с мен да ми обяснява смисъла ,и тефтер ще искам да носи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #163 Отговорено 27 Август, 2010 Че водя мама с мен да ми обяснява смисъла ,и тефтер ще искам да носи. Така те искам, няма се отказваш само щото филмът иска малко мислене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 645 #164 Отговорено 27 Август, 2010 Поздрави за хумора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
demon89 8 #165 Отговорено 30 Август, 2010 Търся една комедийка на която не знам името.един приятел ми разказваше за нея.Разправяло се за беден студент (негър) който решил да изкара добълнителни пари с пробването на лекарства (опитно зайче ),след като проспал обясненията за странични ефекти и т.н. останал единствения кандидат за опита на лекарствата и от там почвал купона в филма.Някой сеща ли се за името на филма? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fantazior 1 #166 Отговорено 30 Август, 2010 алф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ndh15 1 #167 Отговорено 31 Август, 2010 Карлос Чакала (2010) Много добър филм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #168 Отговорено 31 Август, 2010 (Редактирано) Редактирано 31 Август, 2010 от MissCaprice Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ziop 0 #169 Отговорено 31 Август, 2010 The Еxpеndables .... много добър ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ziop 0 #170 Отговорено 31 Август, 2010 Съшо така и Дърти Хлапета , :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #171 Отговорено 31 Август, 2010 The Legend Is Born: Ip Man - ранните години на Ип Ман. Филмчето е много добро, въпреки липсата на Дони Йен ( която се усеща ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #172 Отговорено 1 Септември, 2010 Remember me !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #173 Отговорено 1 Септември, 2010 Remember me !!+1+ Prince Of Persia: The Sands Of Time - малко блудкав, но е хубав за убиване на време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aikanaro 1 #174 Отговорено 6 Септември, 2010 Сложи му една снимка тук да видиш как само заради снимката всички ще се юрнат да гледат филма. Ооо, нека аз: +1 Голям дебил е тоя, който не го е гледал да си прави маратон 3те части наведнъж! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Otto Kluge 10 #175 Отговорено 7 Септември, 2010 The blind sideМного ми хареса. Гледах го едва вчера, а го имам записан от поне 2 месеца. Една истинска история за истински хора. Много добра роля на Сандра Бълок. И май нямаше слабо място този филм. Мисля, че няма да допадне на хора под 30 годишна възраст. Да ме извиняват по-малките колеги за възрастовата дискриминация, но си е така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #176 Отговорено 7 Септември, 2010 На 24 съм и ми е един от любимите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Otto Kluge 10 #177 Отговорено 7 Септември, 2010 Винаги съм казвал, че един човек се определя по три критерия: - физическа възраст- интелектуална възраст- емоционална възрастИзгледа при теб емоционалната възраст сериозно задминава физическата, което понякога е предимство. Може само да ме радва, че този филм е допаднал на някого, който е с 10 години по-млад от мен, но очевидно на същата емоционална възраст Извинявам се за повторенията, но няма как.С нетърпение очаквам The Hangover 2. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aikanaro 1 #178 Отговорено 7 Септември, 2010 Scarface ЛЮБИМИЯТ МИ ФИЛМ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Otto Kluge 10 #179 Отговорено 7 Септември, 2010 Paycheck с Бен АфлекХич не го кльопам тоя убавец, но филмчето не е лошо. Има си фантастичния момент - инженер-киборг .. Звучи почти като книга "Научният работник - сексуален атлет" на щанда за научна фантастика, ноо.... Бива го да убиеш час и петдесет от .. бъдещето си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Otto Kluge 10 #180 Отговорено 9 Септември, 2010 Току що приключих с гледането на Collateral. Филмчето е с Том Круз. Почти два часа напрежение и отлична игра.Другото, което гледах днес, беше с Шон Конъри и Катeрин Зита Джоунс - Entrapment. Старичък. Нищо кой знае какво, но за любители на разни обирджийски филми, където се крадат картини и се обират банки - става за гледане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #181 Отговорено 12 Септември, 2010 (Редактирано) Абе хора ви е български филми не гледатели. Аз ще предложа на алдиторията следните филми от български произход: - С деца на море- Изпити по никое време- Вчера - От нищо нещо- Комбина- Маргарит и Маргарита= Роялът- Кит - Топло- Маневри на петия етаж- Васко Да Гама от село Рупча- Да обичаш на инат- Привързания балон- Войната на таралежите- Таралежите се раждат без бодли - Селянинът с колелото- Сиромашко лято- Два диоптера далекогледтсво- Оркастър без име- Баш майстора- Бай гани още много филми емблематични за българската кинематография Редактирано 12 Септември, 2010 от predatov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Megabassa 1 #182 Отговорено 12 Септември, 2010 (Редактирано) Да не забравяме и " Господин за един ден " Редактирано 12 Септември, 2010 от Megabassa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #183 Отговорено 12 Септември, 2010 (Редактирано) Да не забравяме и " Господин за един ден "А, аз мога да продължа да изброявам като напримерПреброяване на дивите зайци Нощните бдения на поп ВечеркоОпасен чарВик за помощНако Дако и ЦакоТримата от запасаЛюбимец 13Левакът Дами канятИ още много.Който не ги е гледал му ги препоръчвам . Тези посочени тук и в по горния пост Редактирано 12 Септември, 2010 от predatov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #184 Отговорено 12 Септември, 2010 (Редактирано) Определено класика Има някой дето не съм ги гледал, ще поправя грешката един от по-новото ни кино: Дзифт Доста ми хареса (може и преди мен някой да го е предлагал) п.п. Някой ако има идея от къде мога да изкопам "Мисия Лондон" да казва веднага Не успях да го гледам на кино и сега дърво ... Редактирано 12 Септември, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tenzo-R- 18 #185 Отговорено 12 Септември, 2010 Man on fire - готин филм много ми допадна . .Някои да е гледал Кръв и кости ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #186 Отговорено 12 Септември, 2010 (Редактирано) Ако харесваш такъв тип филми не е лош. Има доста кютеци Редактирано 12 Септември, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #187 Отговорено 12 Септември, 2010 Някои да е гледал Кръв и кости ???Ами долу горе бива,поне според мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #188 Отговорено 12 Септември, 2010 LOFT-белгийски ,уникален Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #189 Отговорено 12 Септември, 2010 Тhe Еxpеndables от къде да го сваля, сори за офтопика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MachineMan 1 #190 Отговорено 12 Септември, 2010 В арената го има ама е 4 гб. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #191 Отговорено 12 Септември, 2010 От arenabg.com.Днес го гледах доста ми хареса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #192 Отговорено 15 Септември, 2010 Торент линкът е премахнат поради подадено основателно оплакване за нарушение на авторски или сродни права. Някой ако го има да ми го прехвърли от някъде, че става 1 седмица немога да го смъкна от никъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #193 Отговорено 15 Септември, 2010 веднага ти решавам проблема - отваряш енерджи торрент - правиш си една регистрация за 30 сек и си готов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matik 31 #194 Отговорено 2 Октомври, 2010 Gattaca (1997) - уникален филмhttp://www.imdb.com/title/tt0119177/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тавариш-Басов 3 #195 Отговорено 2 Октомври, 2010 Аватара нещо не ме изкефи след средата(като взеха да се бият)Препоръчвам:Смъртоносен Противник - в пъти по добър от Аватар поне за менеНапълно съм съгласен. Филмът е просто страхотен Много добра актьорска игра, интересен замисъл, държащо в напрежение развитие на действието през цялото време. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #196 Отговорено 4 Октомври, 2010 Remember me !!+1+ Prince Of Persia: The Sands Of Time - малко блудкав, но е хубав за убиване на време За някои блудкав - за други - превъзходен! На мен лично много ми хареса! Искам да отбележа перфектното режисиране и сценарий, както и добрата актоьорска игра във филма, гледайте го Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #197 Отговорено 4 Октомври, 2010 Ip Man - 1,2,3Супер яко ме кефи ))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_77 1 #198 Отговорено 7 Октомври, 2010 И аз съм за Iron man 1,2,3 наистина готино филмче! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #199 Отговорено 7 Октомври, 2010 Искаш да кажеш Ип Ман,не Ирън Мен,щото тои е само от 2 части!The Long Weekend е готино филмче,а сега ще гледам Грозната истина - The Ugly Thruth Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanchevvv 67 #200 Отговорено 7 Октомври, 2010 Ип Мен наистина е страхотен филм Всички части са интересни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове