Jump to content

Ndh15

Фен
  • Мнения

    92
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно Ndh15

  • Ранг
    Потребител
  1. Щом те интересуват доверените сервизи, по-добре да избереш Армеец. Аз съм техен клиент от години. За ДЗИ не мога да кажа.
  2. Наистина жалко за Холандия, но най-много ме учудиха руснаците, нищо не играха.
  3. Колега arokh, моята кола също е застрахована в Армеец и съм доволен от отношението и най-вече от изплатените щети. Лично аз не бих рискувал да се застраховам другаде за малко по-малко пари, но после ако се наложи да се чудя защо са ми дали толкова малко. Провери и си направи и каско и ГО в Армеец и ще ти направят някаква отстъпка.
  4. http://www.youtube.com/watch?v=733pIBAmDSU&feature=related
  5. Гласувах за номер 4, но както каза един колега, много по-добре щеше да е без синия цвят.
  6. Ndh15

    Виц на деня

    Урок по химия. Учителят казва: - Ето, деца, една златна монета. Сега ще я пусна в стъкленица с киселина. Според вас ще се разтвори ли? Иванчо се обажда: - Не! - Правилно. И защо мислиш така? - Ами ако щеше да се разтвори, вие нямаше да я пуснете.
  7. Карлос Чакала (2010) Много добър филм.
  8. Ndh15

    Виц на деня

    - Кое е общото между Халеевата комета и блондинка със справочник по квантова физика в ръцете? - И двете се срещат веднъж на 75 години.
  9. Има някои страхотни попадения сред тях.
  10. Ndh15

    Виц на деня

    Някакъв пресича границата с торба на рамото. Митничарите питат:- Какво носиш? - Храна за канарчета. - Я да видим ние… Ха, че това е кафе бе! - Е, и? - Ами канарчетата не ядат кафе. - Да стоят гладни тогава!
  11. Ndh15

    Голям смях

    Хахахах много е добро.
  12. Ndh15

    Виц на деня

    Иванчо се прибира от училище: -Тате, имам две по български език. -Защо бе, сине? - пита баща му. -Ами даскалката каза: "Марийка влиза в гората с Пешо и излиза с Гошо. Какво е Марийка?" -Как какво бе, к**ва! - казал баща му. -Ами и аз така казах, ама тя каза, че е подлог.
×
×
  • Създай нов...