Zaio_87 1 #1 Публикувано 7 Август, 2009 здравейте колеги! днес се разправях с колегите кой какъв тип жени предпочита- блондинки или тъмнокоси! та ето тук който иска може да сподели личните си предпочитания- би било интересно та понеже аз пуснах темата ще имам честта да съм първи- блондинки блондинки блондинки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #2 Отговорено 7 Август, 2009 Всеки истински мъж на този въпрос трябва да отговаря така: ДА! П.С. Ма аз тва верно ли го написах? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #3 Отговорено 7 Август, 2009 И трите дядо попе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
grigor tabakov 17 #4 Отговорено 8 Август, 2009 руси черни всички ги обичам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #5 Отговорено 8 Август, 2009 both Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #6 Отговорено 8 Август, 2009 къде са? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BAD_BOY 1 #7 Отговорено 8 Август, 2009 и червенокоси в краен случай и рижи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #8 Отговорено 8 Август, 2009 Тъй като съм истински мъж - ДА! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #9 Отговорено 8 Август, 2009 .... и червенокоси.... косата няма значение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #10 Отговорено 8 Август, 2009 Да , да и да Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #11 Отговорено 8 Август, 2009 И с големи ......... Да ама маи повече тъмнокоси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Perko28 4 #12 Отговорено 8 Август, 2009 Вземете си блондинките и дайте чернокосите насам Дано да не го прочете жената Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #13 Отговорено 8 Август, 2009 Косата няма значение Важен е човека Аз бих предпочел за сериозна връзка чернокоса За по джижи биджи русокоски и червенокоски Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SpecTraL 0 #14 Отговорено 8 Август, 2009 Русо Русо викате Русо Русо .... да да ама и за брионетките тряя са мисли нема ги връщаме ся я всичко са бройка,и си има своя чар Важното е да са с пъстри очи ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #15 Отговорено 8 Август, 2009 (Редактирано) Тъмно червени, спортно окачване Редактирано 8 Август, 2009 от Sa8o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #16 Отговорено 8 Август, 2009 голям фен съм на златиста перла (както се казва : русото си е русо! ), макар че моята е черен металик (но така се получи само защото е уникална ) ..иначе винаги бих редпочел русо и мисля че 70% от мъжете сме така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #17 Отговорено 8 Август, 2009 Научно доказано е, че русия цвят е по-предпочитан от мъжете, тъй като чисто русата коса е "рецесивен" /рядко срещан/ ген. Ако две близначки застанат една до друга, едната е руса другата кестенява - подсъзнанито на истинския мъж ще щракне в полза на русата девойка. Това е така от както сме се зародили. Иначе аз лично.. хм.. сложен въпрос. Макарче не обръщам особено внимание на косата, тя е третичен ако и по-нататъшен фактор. Или генетично руса /разбирай не изрусена/ или чисто черна ПОДДЪРЖАНА коса. хаха, защото неподдържаната коса, особено черна, изглежда нечистоплътно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #18 Отговорено 8 Август, 2009 Мисля да пусна тема "Кои жени харесвате, над 55кг или под 55кг" или по-добре "С крушовидни дупета или с ябълковидни, Стари или млади"и Т.Н.Мнооо яка тема..... ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Аз-съм споко 29 #19 Отговорено 8 Август, 2009 ЧернокоскИиИИ ;) Направо като видя чернокоса и ....леш ;) Извинете ,не ми деистват добре... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #20 Отговорено 8 Август, 2009 (Редактирано) трябваше да се пусне като анкета..така "спорът" остава неразрешен Редактирано 8 Август, 2009 от Tr1nky Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barito 3 #21 Отговорено 8 Август, 2009 Една мургава червенокоса блондинка няма да откажа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spooner 11 #22 Отговорено 8 Август, 2009 тъмнокоси привличат моето око Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #23 Отговорено 8 Август, 2009 (Редактирано) Брюнетките май печелят?!P.S. Като блонди питам: Не говорите за цвета на колите си....все пак??? Редактирано 8 Август, 2009 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #24 Отговорено 9 Август, 2009 ДА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #25 Отговорено 9 Август, 2009 брюнетки естествено,но по-важното е мацката да е СТОКова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #26 Отговорено 9 Август, 2009 Истината е в русата японка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #27 Отговорено 9 Август, 2009 може ли да е от двата цвята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #28 Отговорено 9 Август, 2009 Руси негърки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #29 Отговорено 9 Август, 2009 При съвременната химия - всичко е възможно .... А ако се намеси и съвремената пластична хирургия - просто сме без шанс ...... За това просто - Да Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
buddi5 1 #30 Отговорено 9 Август, 2009 косата няма значение когато бомбите са голями Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #31 Отговорено 11 Август, 2009 Кво как дойде брат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toiliev 0 #32 Отговорено 11 Август, 2009 Русо гладно нема. Аз съм за блондинките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #33 Отговорено 12 Август, 2009 И трите дедо попе и трите стига да могат да праат салата и да носат студена ракия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #34 Отговорено 12 Август, 2009 Аз съм за русото, не че на другите ще им откажа, а и ако еърбеците и са на ниво - цена нямат! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
unnamed 0 #35 Отговорено 15 Август, 2009 никой не спомена червените кьдрици Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #36 Отговорено 15 Август, 2009 Хъм, сложен въпрос, принципно не зяпам основно косата, но някой път тя подчертава красотата на жената.значи най голяма слабост са ми чернокоси, особено със зелени очи....1-2 пъти съм се засичал, че зяпам по такива мацки като пълен простак, но обикновенно получавам усмивка в отговор , друга слабост са ми кестенява къдрава, подчертавам къдрава, а не чуплива. Тука бих преглътнал и да не е със зелени очи отвреме навреме се заглеждам и по руси, но си е най-готино да са си естествено руси.Без да се обиждат дамите има една приказка - "Няма грозна жена, има трезвен мъж"Моля, ако някоя свободна дама отговаря на описанието по-горе да се обади непременно ;) :lol: :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #37 Отговорено 16 Август, 2009 по принцим тъмнокосите мимньончета са ми страст Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #38 Отговорено 16 Август, 2009 Май кълва повече на тъмнокоси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #39 Отговорено 16 Август, 2009 И двете дедо попе само да приличат на хора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #40 Отговорено 16 Август, 2009 С черна коса,кинта и 20 ако може Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове