MAD DOG 445 #121 Отговорено 25 Юли, 2009 Добре де,от месец и аз имам И седан.Отново.Ще ме извинявате,малко съм простоват и не разбирам що аджеба е тва цепене на незнамсикакъвтиймипрочие?По тая логика трябва да се регистрирам и в ЦРХ тийм,Акорд тийм,5г. купе тийм и т.н. и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #122 Отговорено 25 Юли, 2009 (Редактирано) Няма цепене, всички караме Хонда, а Хонда това е мания пс: не искаме да има разделения, просто това си е темичка за нас със седаните и в нея си пишем за типичните ни проблеми като проблема защо аджеба не стават фаровете от хеч-а на седана и т.н. и т.н. :D Редактирано 25 Юли, 2009 от atoma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #123 Отговорено 26 Юли, 2009 Естествено, че се кефим на вскички хонди,ама нали повечето са хечове и купета и седаните ни някакси имат някво по-особено излъчване и затова сме седан рулззз даже и тениска си имам такава. Баща ме навива нещо да слагам газово и аз се замислям дали да я направя пълна спринцовка и тогава да сложа инж.газово Как е разликата на Д15Б2 и Б7,добре ли се усеща? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #124 Отговорено 26 Юли, 2009 Абе няма по-здрава и по-яка кола от седана За тези които не си спомнят - ще припомня - моят седан на националната таз година. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #125 Отговорено 26 Юли, 2009 (Редактирано) @Al_Capone всички я видяхме и на майсторското, и след това с всичкия багаж вътре, милата колица чак жал ми стана като я видях толкова натоварена. BTW ти не си се похвалил какъв рядък мотор имаш под капака си но е така както казваш няма по яка кола от седана може да товариш и много и малко както и да си събереш 4 човека вътре без да има "Стани да седна". @Brutalism аз съм с MPFI и да ти кажа никога не бих сложил газово просто Хонда и газ малко не си отиват другото което е при моноинжекциона ще ти е по лесно да сложиш газ и по евтино ще ти излезе от газовия инжекцион но това си е твое решение другото което е че с пълната инжекция вървежа е съвсем друг няма замисляния и т.н. които са известни при моното и си върви бая. Поздрави и SEDAN RULEZZZ Редактирано 26 Юли, 2009 от atoma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 188 #126 Отговорено 26 Юли, 2009 (Редактирано) ЗдравейтеАз от отдавна съм в тази подгрупа, но ми е любопитно: колко Седана има от 6 генерация тук ?Аз се сещам поне за 3-4, които съм виждал (и не е ясно дали са от форума) но не повече Поздрави Редактирано 26 Юли, 2009 от JoroHondata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #127 Отговорено 26 Юли, 2009 Атома за това аз не се писах в най-якатата хонда. Защото това е най-яката хонда Двигателя ми е D15B3 - карбуратор. 90 коня. А това наистина е кола която може неща която нито една друга кола не може да прави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #128 Отговорено 27 Юли, 2009 (Редактирано) @JoroHondata 6-ците са доста по редки и трудно се намират аз исках да си взема такава но не си намерих никъде и за това си взех 5-та. Иначе и аз съм виждал 2-3 такива но на нито един от тях не видях лепенка на клуба. Иначе колегата dj_freak е с такава и скоро се похвали че е сложил Б16 на такъв седан, може би единствения тук. Незнам. Al_Capone разбрах че я ползваш и за офроуд из София катерене по бордюри и т.н. седана е най яката кола верно е Редактирано 27 Юли, 2009 от atoma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MilenaZ 1 #129 Отговорено 27 Юли, 2009 (Редактирано) колко Седана има от 6 генерация тук ?Аз карам седанче 6-та генерация и съм от форума. Още не съм сложила лепенката, но като блесне черната перла категорично ще има! Редактирано 27 Юли, 2009 от MilenaZ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #130 Отговорено 5 Септември, 2009 Ей, седанаджии, ние се забравихме бряя Аз съм много доволен от мойта кошница.Взех я със раздрънкани амортесъори,тампони,мампони и още я карам така, шот нямам лев, но скоро дано да ги сменя, че вече взе бая да се люшка и клати, но си е стабилка.Ходих на палтатка,натварен с 50 кила дърва и чадъри,мадъри по-едни чукари и си върви колицата,аве много яка тая хонда.Даже неска малко рискувах,ама качих 6 човека и то все жени и то по-много возя в моята каручка и съм много доволен как се справя колицата в тва състояние,дето е...Даже май е с оригиналните амортесъори още..Още повече си я заобичах и няма стани да седна,ама вече ми писна да возя по 5 човека и...си мечтая за 2 отделни седалки оттзад (ВТИ) ;) Дано да я стегна най-накрая,но повече в Бургас няма нищо да сменям, шот аман от идиоти,който барни нещо по колата и Сереее и си оставя ръцете.Поздрави! Седан Руллззз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aphex 1 #131 Отговорено 5 Септември, 2009 Колеги гледам много седани тук много нещо, а казват хечовете били много.Аз също се причислявам към тийма с тъмносиния металик и антикрило, но незнам дали е фабрично или слагано допълнително.Под капака на ЕГ-то вече не е Д16Б2 ами се мъдри едно Б18Ц4.Още "упрягаме конете" и няма резултати и цифри ама скоро и това ще стане.Интересно ми е има ли някой друг колега със суапнат мотор бил той Б16 Б18-20 а защо не и К а за Ф незнам дали има смисъл да питам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Йовчев 21 #132 Отговорено 7 Септември, 2009 Здравейте Хонда маниаци бих искал и аз да се включа с моето седанче към вас.д15б2(дано да порасне някой ден).Засега само го пудрим отвън понеже парите са малко кът.Вчера ми пристигнаха амбърите сложил съм му и калобранчетата и една най обикновенна топка за скоростния лост от Тайп Р,другата седмица ще поръчвам и един шорт шифтър и това е мисля да му направя една изчистена JDM линия.Има и още много неща за поръчване но наведнъж немога Успехи на всички и много безаварийни със Седанчетата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #133 Отговорено 8 Септември, 2009 ^^^ Добре дошъл при нас колега, пусни някоя снимка на красавицата. И аз някой ден ще сложа амбърки но да видим кога ще е този ден Горе долу колко пари ти излязоха? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #134 Отговорено 8 Септември, 2009 Знам аз как изглежда, много е яко скоро ако ми се отвори парашута ще си поръчам и аз и не само амбърки ами и ново сърце, само дано стане всичко както трябва дето казват старите хора "Всяко нещо с времето си" да ми стискате палци.пс: цената е доста добра аз ги бях намерил за около 70 и няколко лева. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Demon 4 #135 Отговорено 14 Септември, 2009 Ето ме и мен !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Йовчев 21 #136 Отговорено 19 Септември, 2009 Ето снимка и на моята седанка http://www.album.bg/dickies/images/17676017/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ChochoD 0 #137 Отговорено 29 Септември, 2009 (Редактирано) Много скоро и аз ще карам един рядък за България седан (ако бъркам - моля за извинение - става дума за хонда сити 2001)Предница > ЦЪКЗадница > ЦЪКПрофил > ЦЪК Редактирано 29 Септември, 2009 от ChochoD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hri100p3n43v 3 #138 Отговорено 4 Октомври, 2009 Един от нас вече е на пистата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #139 Отговорено 4 Октомври, 2009 Ееее браво браво, значи е успял с всичко браво, как се представи 4х4-то Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
musset 1 #140 Отговорено 5 Октомври, 2009 И аз , И аз 6 ген седан ( но имам и хеч 6 ген ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #141 Отговорено 22 Октомври, 2009 (Редактирано) Здравейте колеги,искам да ви покажа едни от първите реклами за нашите любими коли --> Honda Civic Sedan и . Зимата идва подготвихте ли се, ако да как аз се снабдих с 4 нови нови зимни гуми, остава да им зема и джанти сега и съм готов.Поздрави. Редактирано 22 Октомври, 2009 от atoma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #142 Отговорено 13 Ноември, 2009 (Редактирано) Нещо липсват няколко мнения от темата ми се струва (последните) или се бъркам нещо? Най-вече мненията ни с колегата Most_Wanted. Ако може някой от админ-мод екипа да провери какво е станало, пък ще почерпим Иначе да ви се похваля малко скоро влизам за ремонт на окачване, всичко дето е заминало или си заминава ще бъде подменено, също така предстои направа на генерация на 55мм и слагане на колекторче 4-2-1, амбърки и последната ми продобивка: ето и примерна снимка: която още не съм и монтирал но и това ще дойде. Поздрави на всички и умната Редактирано 13 Ноември, 2009 от atoma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #143 Отговорено 13 Ноември, 2009 Абе като че ли и на мен ми се губи нещо ама айде все едно нищо не съм видял. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Autolord 0 #144 Отговорено 8 Декември, 2009 (Редактирано) Здравейте.На мен не ми се губят постове по скоро аз се губя извинявам се че чак сега ви пиша,както колегата Ви спомена вече и нас седаните ни има по пистите благодаря на всички които ни подкрепят и най-вече на Колегата Hri100p3n4ev понеже той и приятели присастваха на една от пистите скоро ще има и видео и снимков материал сащо така да благодаря и на Антон Тонев на писта Дракон ми ослужи с 4 бр. интермедия понеже не бяхме много подготвени!Да кажа и че той доста е стреснал састезателите с неговият самолет и сега като видят хонда и истрапват .Отново благодаря на всички напредваме бавно но сигурно!Ще ви даржа информирани за всичко!Поздрави Редактирано 8 Декември, 2009 от Autolord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #145 Отговорено 28 Декември, 2009 (Редактирано) Здравейте колеги, нещо темата ни замря ми се струва, май само аз си я поддържам но реших да се похваля: (малко е мръсна колата ама с тез дъждове и снегове) а след дълго чакане дойде и това: Поздрави и весели празници. Редактирано 28 Декември, 2009 от atoma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ChochoD 0 #146 Отговорено 10 Януари, 2010 Ето с какво се сдобих декември 2009 Honda City 2003, 1.3cc, 96Hp, 16v, SOHC, Full inj. Снимките са с телефон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #147 Отговорено 10 Януари, 2010 (Редактирано) Честито колега А Атомчето нещо се опитва да ми става конкуренция хахаха, ама и аз май ще отпушвам на пролет генерацията, че тея 45мм ми идват мн тесни на vtec power-a хахахап.п. Много познати от Русе, все ми викат, че там една кола която мн приличала на мойта била много бърза - явно Autolorda и раздава яко газ Айде да обадиш кво става с Хондето, че вярно отдавна не си писал Редактирано 10 Януари, 2010 от Most_Wanted Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Autolord 0 #148 Отговорено 5 Февруари, 2010 п.п. Много познати от Русе, все ми викат, че там една кола която мн приличала на мойта била много бърза !!! - явно Autolorda и раздава яко газ Айде да обадиш кво става с Хондето, че вярно отдавна не си писал много скоро.поздрави на всички сега сам малко зает иначе не сам Ви забравил! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #149 Отговорено 15 Февруари, 2010 Здравейте младежи,какво става, тая тема нещо замря, драснете по нещо, аз нямаше какво да правя и зех че смених сегменти лагери и гумички на мойта седанка. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #150 Отговорено 15 Февруари, 2010 За много години на всички седанаджии :Д:Д Аз от 2 месеца някъде най-накрая си взех колата и джиткам из софия с нея, преди това беше в бургас и само като си бях там я карам.. Та вече имам и графики по предния капак....Пише КУР от някой доброжелателен комшия със ключето така хуу си е поиграл...:Д Нямам амортесьори, тампони, ама си я карам и много си ма кефи таз 5-а ген. Седан... Дано лятото си го стегна, защото го заслужава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #151 Отговорено 16 Февруари, 2010 Аз мойта талига съм я паркирал от месец и половина, 'щото се правих на майстор отзад по барабанните спирачки, та изпочупих разни нещица дето ми излезнаха през носа. Вчера тъкмо сглобих левия барабан и почнах десния ... и ми се откъсна пробката за обезвъздушаване на спир. цилиндърче . А бях купил 2 чисто нови, и точно на тва десното му прецаках резбата, та си оставих старото (само му смених карантията) и на него взе та му се скъса шибаната пробка 'щото беше ръждясала и запекла до немай къде . Извод: Повече барабани НЕ разглабям! Който му предстои да разглабя тия шитни му пожелавам успех и приятни моменти с пружинките (особено горната) .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #152 Отговорено 16 Февруари, 2010 хаха колега ти си от мойта партия. Аз като се хвана нещо да правя и все изпонатрошавам една камара неща, ама пък иначе как ще се науча Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #153 Отговорено 16 Февруари, 2010 колко Седана има от 6 генерация тук ?още един. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gencho 33 #154 Отговорено 28 Юни, 2010 (Редактирано) Ето ме и мен със една англичанка D 16 Y 2 Редактирано 28 Юни, 2010 от Gencho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
p0n1X 0 #155 Отговорено 28 Юни, 2010 Бройте ме и мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #156 Отговорено 29 Юни, 2010 Да вземем на националната да ги подредим за някоя снимка а???! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #157 Отговорено 29 Юни, 2010 Да вземем на националната да ги подредим за някоя снимка а???!Ти да си на първа линия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #158 Отговорено 29 Юни, 2010 Някой зъл седан не се ли е писал за драга или само аз ще се излагам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #159 Отговорено 30 Юни, 2010 Някой зъл седан не се ли е писал за драга или само аз ще се излагам Ние сме с теб ка така ще се излагаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #160 Отговорено 30 Юни, 2010 +1 и от мен,още един седан 5та в групата,наистина са по рядко срещани Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове