Milen_Sto 1 #81 Отговорено 18 Ноември, 2008 За миналата зима си взех румънски Семперит на 1 сезон и се представиха екстра,във Видин беше лудницата и сняг,а в Сф повече от добре-що годе чисти улици,извън града пак бяха на ниво имайки в предвид,че се кара по-бързо в сравнение с градски условия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slayer 25 #82 Отговорено 18 Ноември, 2008 Vredestein Icetrack. Още от миналата зима. Много съм доволен от тях. Нарочно си взех Icetrack, а не Snowtrack, че във Варна повече лед има отколкото сняг. . Миналата година бяха по осемдесет и няколко лева на парче. Иначе гледам, че според ADAC, Vredestein при гуми с размер 175/65/14, като мойте са на първо място и тази година. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pano 24 #83 Отговорено 18 Ноември, 2008 Никой ли не слага Dunlop,Continental това са най ка4ествените гуми,аз в момента съм с Conti ТС-800 175-65-14,ДОТ 4408 о6те са топли направо,броиката ми излезе 95лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan74 3 #84 Отговорено 18 Ноември, 2008 Разходих се до Метро и си взех 2 гуми Еуратек 175/65, внесени по всяка вероятност със съдействието на Шкода Еуратек,произведени от Барум Континентал - Чехия средата на 2007. Пак оттам взех за предни Марангони - 175/70, най - вече защото пише WINTER и до надписа има релеф на сноубордист в скок. Произведени са също средата на 2007, въпреки това другите 2 такива гуми в Метро са от 2005. На първите крайната цена е 80, на вторите 89. Като ги сложих, гумаджията ги беше напомпал на 2.6 и първото натискане на спирачки при 40км/ч си беше живо приключение. После ги свалих на 2.2, но пак при ковене с 40 е 9-10 метра. Снощи колата с 5 човека на зиг-заг с 90 км/ч се носеше като лодка и спираше трудно,но пък през деня само с двама направи добър пърформанс до златните мостове и обратно.Ще видим зимата...Това е регенерат и не е препоръчително да се слага на водещите колелаПише го на упътването в Метро! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #85 Отговорено 18 Ноември, 2008 днес си сложих kleber пичовете ми предложиха vredestein но цената им беше с 20 кинта отгоре на клебера . Клебера 151левчета а ведерстеина за 171лева за ведера ми казаха че с него мога да искарам доооста в километри 120000 км. поне така казаха а за клебера 60 000 , 70 000 км. но като се има на предвид колко карам зимата аз трябва да ги таркалям 10 години а те ще се скапят от седене по скоро от колкото от каране тъй че реших по ефтино да минем пак ще ги видим на снежко бежко как ще се представят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
svetlio 0 #86 Отговорено 21 Ноември, 2008 Kumho KW23 Izen XW .Сложих ги миналата седмица,колата стана много по-тиха и стабилна отколкото със старите галоши ДОТ 04.Чакаме снега,но горещо ми ги препоръчаха и ще видим.Преди карах с Gislaved Nord Frost 3-също уникална гума за сняг.Колегата е прав-Най-евтината нова гума е по-добра от използваната скъпа гума.ПоздравиИ аз мисля да се пробвам с този модел на Kumho тази зима, пък да видим Интересното е, че ADAC точно за шум й дават най-ниската оценка, а при теб колата е станала много тиха. Но това да е... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #87 Отговорено 21 Ноември, 2008 Goodyear Ultra Grip 7+ 195/60 R15. Засега никаква разлика на сухо спрямо Bridgestone Turanza ER300 (същия размер), т.е. много добре. Да видим като позастудее и завали сняг как ще е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pit 1 #88 Отговорено 21 Ноември, 2008 В нас заложих ме наcontinental conti-viking contact на купето,mishelin alpin 3 на прелюдаа за англичанката още мисля на какво да заложа на Fulda, Yokohama или Toyo или да я зазимявамВчера сложих toyo s942 на англичанкатада паднат още темперетурите и ще се разбере кой е бил правилният избор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #89 Отговорено 22 Ноември, 2008 как се предсавиха гумите ви днес поне за софия 4е с този сняг ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #90 Отговорено 22 Ноември, 2008 Fulda Cristal Montero - днес се държаха прекрасно дръпнах Opel Omega да запали. Спират прекрасно. А 13-ки са. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ludia Max 0 #91 Отговорено 22 Ноември, 2008 Всичко беше ОК с 1 изключение.Един такъв пич http://www.stefanoff.org/fun/pernik.jpg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #92 Отговорено 22 Ноември, 2008 и мойте си се държаха чудесно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chipko 11 #93 Отговорено 22 Ноември, 2008 Днес сложих 4 нови Lassa Snoways 175/70-R13 82T. На пръв поглед шарката на грайфера ми хареса, ще видим как ще се държи на мокра и заснежена настилка.http://www.avtogumi.com/bg/php/tires/full_...0ERA&id=415 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #94 Отговорено 22 Ноември, 2008 (Редактирано) аз пьк питам а не казвам за фриго 2 как са се даржали-една дума perfect Редактирано 22 Ноември, 2008 от m@ni@k@9111 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Biboto 0 #95 Отговорено 22 Ноември, 2008 Аз обух Акордчето с нови Dunlop SP Winter Sport 3D 205/55/R16 DOT 3108. Днес ги тествах и на първия сняг - добре се държат стига да не спираш и завиваш на лед ма човек като кара разумно няма проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fido Dido 4 #96 Отговорено 22 Ноември, 2008 Е днеска БАШ в най-големия сняг правих коловози с дебицата пред сервиза. Ама то какво излиза - че лоша зимна гума няма, стига да я има... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamatov 4 #97 Отговорено 23 Ноември, 2008 Аз обух Акордчето с нови Dunlop SP Winter Sport 3D 205/55/R16 DOT 3108. Днес ги тествах и на първия сняг - добре се държат стига да не спираш и завиваш на лед ма човек като кара разумно няма проблеми.Dunlop Sport 3D 195/60/15- в киша ги тествах на обръщалото за тролеи до нас не мръднаха с подаване на гас, скорост 40 до 50 максимум даже не превъртя гумите, малко шум в купето ABS се включва доста късно и то при упорито натискане на педала. Доволен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
peposhi 3 #98 Отговорено 1 Декември, 2008 Аз съм с Дрън/лоп и не съм доволен от тях. Снощи отново се подхлъзнах на скреж. Минах през сервиз за гуми и за моята Хонда ми препоръчаха Мишелин Праймъси Екстра Лоад. При нас рядко се задържат минусови температури, обикновено са около 5 градуса, а лятото е не повече от 25 градуса. Тази гума е определена като лятна тук - летни гуми Имате ли впечатления от тези гуми?Цената е 600 евро за 4 гумил Могат да се купят он-лайн от Англия за 114 паунда едната, но с доставка, монтаж и баланс излиза същото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #99 Отговорено 1 Декември, 2008 Yokohama това са гумите 185/60/14 4 * 110 лева е цялото удоволствие Много съм доволен летните ми са същата марка Аудито на жена ми е с Fulda Cristal Montero 195/65/15 4*125 също са доста добри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #100 Отговорено 1 Декември, 2008 Аз заложих на Yokohama W Drive 195/50/15 но още няма сняг да ги тествам, надявам се като се прибера в Враца да ги тествам. Ако някой има отзиви от тези гуми ще се радвам да сподели но на ЛС че да не мажем в темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BGALEX 3 #101 Отговорено 3 Декември, 2008 Аз карам с Firestone Winterhawk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaDelsol 0 #102 Отговорено 3 Декември, 2008 аз пак отпред сложих Michelin alpin , много добре на снега а отзад ще сам с летните да ми е по интересно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BGALEX 3 #103 Отговорено 3 Декември, 2008 Колко си дал Мишелин-а? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rossi 1 #104 Отговорено 3 Декември, 2008 (Редактирано) аз пък още не съм оборудвана карам с йокохама летни 195/50/15 но са много изтъркани и няма мърдане..изкарах я докато беше пухкав снега и няма тръгване, а ако случайно тръгне - няма спиране все още се колебая дали да взема за зимата желязни джанти 13 с нови 175/80 или да взема запазени втора ръка 195/50/15??? (защото новите бриджстоунки например са 150 лева бройката ) Редактирано 3 Декември, 2008 от Rossi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
guni 0 #105 Отговорено 3 Декември, 2008 Kumho KW17 чисто нови много доволен само дето миналата седмица ми се дорева като скъсах предна дясна .Добре че гумаджията ми е много добър и я залепи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #106 Отговорено 3 Декември, 2008 195/60/15 Yokohama W Drive-147лв.бройката от център за гуми Диана в Пловдив. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #107 Отговорено 3 Декември, 2008 аз пък реших, че Yokohama C-Drive ще си карам и зима и лято. И без това карам само градско... Тия дни ще видя как се държат на пътя че не съм карал 2 седмици, ако не ми харесат ще ида да си сложа 2 W-drive отпред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #108 Отговорено 3 Декември, 2008 аз пък още не съм оборудвана карам с йокохама летни 195/50/15 но са много изтъркани и няма мърдане..изкарах я докато беше пухкав снега и няма тръгване, а ако случайно тръгне - няма спиране все още се колебая дали да взема за зимата желязни джанти 13 с нови 175/80 или да взема запазени втора ръка 195/50/15??? (защото новите бриджстоунки например са 150 лева бройката )Слагай Yokohama W Drive 195/50/15 те са по евтини от бридж-а и не са зле аз ги зех по 107 лв парчето.Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reddek 35 #109 Отговорено 4 Декември, 2008 Аз сложих Continental WinterContact TS 800 185/60 R14 82T Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d_r_tushe 0 #110 Отговорено 4 Декември, 2008 То преди 2 седмици съм със 4 нови нямам опит със други за да срвним,а од тия съм доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BGALEX 3 #111 Отговорено 4 Декември, 2008 Напоследък съм забелязал че много хора хвалят Vredestain Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkocivic 1 #112 Отговорено 4 Декември, 2008 Lassa - Може всички да казват че е умряла марка, ама моята колица си драпа мн прилично с тях. Четвърта зима карам с ласса! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LiL DoG 11 #113 Отговорено 4 Декември, 2008 Vredestein Quatrac 2 - засега съм много доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_stz 0 #114 Отговорено 4 Декември, 2008 Напоследък съм забелязал че много хора хвалят Vredestain Vredestein Quatrac 2 - засега съм много доволен.доста ги хвалят... каква им е цената ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dangler 1 #115 Отговорено 5 Декември, 2008 Аз избрах 2 зимни гуми и 2 летни.Много са добри доволен съм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Z-Ro 55 #116 Отговорено 5 Декември, 2008 Таз зима май ще пропусна да сменям гуми . Не мога да си намеря старите джанти, а пари за 17-ки не ми се дават. Като се замисля то като завали сняг с каквито и да съм гуми колата ще си остане в бокса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LiL DoG 11 #117 Отговорено 5 Декември, 2008 Напоследък съм забелязал че много хора хвалят Vredestain Vredestein Quatrac 2 - засега съм много доволен.доста ги хвалят... каква им е цената ??Мойте ги взех преди около година за 76 лв бр. в момента нямам представа колко вървят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #118 Отговорено 5 Декември, 2008 гудиар ултра грип,доста прилично се държат на сняг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #119 Отговорено 5 Декември, 2008 Ква зима,кви зимни гуми бре хора,навън е 16градуса и е 5-ти декември!Само за градско каране зимата,особенно в София си е чиста загуба на пари.За зимните курорти и градовете нависоко е ясно,няма как?Колко месеца ги карате тея гуми,има ли 3 или са 2? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
voroshilov 1 #120 Отговорено 6 Декември, 2008 (Редактирано) Аз си търся вериги от ТАНК. Няма занасяне. Карал съм с ласса и клебер и досега не съм закъсвал никъде. Стига сте се изсхвърляли на някви алпини и снегорини......п.п. Хора щом разчитате само на гумите ви , а не на умения работата не е добре. Колегата Калоян Кателиев кара ЦЯЛА зима с летни ИЗТЪРКАНИ гуми и закъса само 1 ПЪТ. ;) хахахха благодаря,че ме разсмя рано сутрин пич!Аз със Шатъла дето е 4x4 с нови зимни гуми на едно място не успях да изкарам баира и ми занесе в банкета и виках хора да бутат!Колегата Кателиев изглежда много малко е карал и то на изчистени пътища с тези гуми щом не се е ударил някъде.Иначе по принцип и шофьора е много важен,но...darius еми,че кой си кара колата само в София бре???Ходи да видиш на Панчарево като навали сняг какво става като о то уж е в СофияАко си тръгнал нависоко и най-хубавите зимни гуми няма да ти помогнат ако пътя не е чистен! Редактирано 6 Декември, 2008 от voroshilov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове