tisho92 7 #1401 Отговорено 8 Септември, 2011 Мерси за информацията стана ми ясно Тоя месец ще пропусна , но другия може да мина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZAPPA 39 #1402 Отговорено 8 Септември, 2011 Мерси колега, за денем ясно къде ще я оставям, а иначе нощем къде може се оставя?Срещу магазина на Мони (M&S auto) има голям безплатен паркинг и ти е на крачка от училище. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #1403 Отговорено 9 Септември, 2011 На 16 и 17 ще съм гост на града ви, някой дали би искал да ми покаже някоя забележителност в града Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1404 Отговорено 9 Септември, 2011 Е аз най-голямата забележителност я бях докарал на националната, ама ако искаш пак ще ти я покажа 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #1405 Отговорено 10 Септември, 2011 Утре някой ще ходи ли на драга ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1406 Отговорено 10 Септември, 2011 Аз съм на Хасково на 4-тия кръг от шампионата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Капанеца #1407 Отговорено 11 Септември, 2011 Понеже и аз ще съм студент в Търново първа година,та и аз да питам нещо:тия паркинги безопасни ли са?Като цяло пипа ли се от колите в града (музики,разбивания)?Некви мизерии правят ли се ?Да имам ли едно наум къде да паркирам и къде не? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.SOHC 101 #1408 Отговорено 11 Септември, 2011 Колкото и да се пипа и да не се пипа си имай едно на ум(и хубава аларма). 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addicted2drift 1 #1409 Отговорено 22 Септември, 2011 Как сте колеги? Този месец ще има ли среща? Пишете ако има навити!P.S. Пускам едно клипче от Дракона - за тези, които искат да видят какво са изпуснали! Не е много, ама мен си ме изкефи! Най-интересното беше, че видях само една търновска кола - Акорда на Мони! Що никой не отиде?Скивай тоя линк! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addicted2drift 1 #1410 Отговорено 28 Септември, 2011 Никаква активност бре колеги! Тая неделя ще има ли сбирчица? Ако има желаещи да се организираме! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #1411 Отговорено 29 Септември, 2011 Упс! Пълно мъртвило Драснете някой ред хората да видят, че съществуват Хондаджии в Търново бре... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #1412 Отговорено 29 Септември, 2011 А има ли ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Капанеца #1413 Отговорено 29 Септември, 2011 Приятели,в неделя се поставя началото на моя активен студентски живот във Велико Търново.Интересуваме ще има ли протести в неделя при вас и ако "да" къде е сборния пункт? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tisho92 7 #1414 Отговорено 29 Септември, 2011 Да се запиша и аз, и моя студентски живот, започва от неделя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addicted2drift 1 #1415 Отговорено 29 Септември, 2011 Ами хайде в неделя да направим едно кафенце на бензиностанцията в Лясковец! Ама да измислим един що годе нормален час! Аз мисля че 17:00 е добре! Пък който не знае къде е Лукойл-а в Лясковец ще се срещнем в Търново на бензиностанция ЕКО 15 минути по-рано! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Капанеца #1416 Отговорено 29 Септември, 2011 Извинявам се,че не се доуточних,аз имах впредвид митингите,които част от всенародния простест срещу циганизацията на държавата А иначе всички тия места дето ги изреди не знам в Търново първата седмица май ще съм без кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.SOHC 101 #1417 Отговорено 30 Септември, 2011 Днес видях поне 4 хондичкки. Ако нямат винетки може и затова да не ходят на месечните. Може да се организира нещо привечер някъде из Търново и да има повече присъствие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #1418 Отговорено 30 Септември, 2011 Навит съм за среща неделя стига да съумея, да изтрезнея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tisho92 7 #1419 Отговорено 30 Септември, 2011 Дайте някъде по-близо до центъра, че само него знам къде се намира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #1420 Отговорено 30 Септември, 2011 предател намести се при Болярите Поздрави ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addicted2drift 1 #1421 Отговорено 1 Октомври, 2011 Аз поне продължавам да държа на своята идея! Ако има навити - пишете! Един да каже, че е навит отивам! Може и две коли да сме ама ще си полафим с човека ще си огледам колите, ще ги обсъдим и тъй нататък! Аз мога да пробвам да навия един човек! Така че чакам и други! Хайде колеги лека вечер! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addicted2drift 1 #1422 Отговорено 1 Октомври, 2011 Идеята не е моя де - извинявам се за Плагиятсвото! :-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1423 Отговорено 1 Октомври, 2011 То хубаво да се съберем, ама всеки път пием кафета и нищо повече, все едно сме чичковци. С колегата VGEN като се видяхме, пихме кафе след което пробвахме колите как вървят, вдигнахме малко адреналина и се прибрахме, поне аз така разбирам срещите. Иначе ако е за кафе по-добре да дойда с рейса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Капанеца #1424 Отговорено 1 Октомври, 2011 И аз съм навит за среща някъде в града за по бира,ако може Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addicted2drift 1 #1425 Отговорено 2 Октомври, 2011 Няма лошо ама измислете го де! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Капанеца #1426 Отговорено 2 Октомври, 2011 Като решите моля някой да ми кликне 0879 95 94 84,че в Търново няма да имам нет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Капанеца #1427 Отговорено 9 Октомври, 2011 Утре идвам с хондатаНякой за среща? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheHondaCivic 2 #1428 Отговорено 15 Октомври, 2011 Колеги да знаете някой сивик на части в региона че един бус ми е... мамата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addicted2drift 1 #1429 Отговорено 16 Октомври, 2011 Каква точно ти е колата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheHondaCivic 2 #1430 Отговорено 16 Октомври, 2011 94 седан, търси се капак и греда над радиатора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1431 Отговорено 16 Октомври, 2011 Трудно ще намериш. За седан части се намират по-трудно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #1432 Отговорено 29 Октомври, 2011 Утре да се видим на по чашка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Капанеца #1433 Отговорено 31 Октомври, 2011 Някой пазарувал ли е от магазин "Самурай" (под стадиона)? Доволен ли е или само си правят яка реклама? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addicted2drift 1 #1434 Отговорено 5 Ноември, 2011 Поне аз останах с впечатление, че са малко скъп магазин! Ама нали имат претенциите за оригинални части! Лично аз си пазарувам от EURO07 и съм доволен! А ако имаш някой познат с фирма и можеш да ползваш отстъпка ще е още по-добре!P.S. Най-вече съм купувал масла, филтри и подобни консумативи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civic.4g 3 #1435 Отговорено 16 Ноември, 2011 Здравеите на всички! Аз съм нов в клуба можете ли да ми кажете каде по точно се организират срещи в региона на Велико Търново? ) Благодаря предварително и поздравии!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #1436 Отговорено 17 Ноември, 2011 Никъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civic.4g 3 #1437 Отговорено 17 Ноември, 2011 Никъде Ако има хора от клуба от Велико Търново,може да измислим някои сбирка ))))))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hector el 2 #1438 Отговорено 17 Ноември, 2011 Здравейте,искам да питам къде в Търново могат да ми оправят реиката защото тече от нея масло ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #1439 Отговорено 1 Януари, 2012 За много години колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.SOHC 101 #1440 Отговорено 1 Януари, 2012 За много години Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове