KpaTyH 25 #401 Отговорено 7 Ноември, 2008 Аз няма да мога да дойда този път ,възникнаха ми други неща,но по-нататък ще се радвам да се запознаем и Цецо да ти взема 2 лепенки ако може Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #402 Отговорено 7 Ноември, 2008 (Редактирано) Цецо да ти взема 2 лепенки ако може Ей...... нахални хора бе ......, че и 2 иска няма проблем п.с: airbrush само гледай да не ми дойдеш в неделя Никой не ви кара да идвате до Ресен... елате на Лукойл да се видим пък, които няма възможност да дойде до пистата,няма да идва Често пътувам към В.Търново може да мина някога да видя какво става там(Хонда срещите)...ако нямате нещо против разбира се Всеки фен на Хонда е добре дошъл приятел Редактирано 7 Ноември, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #403 Отговорено 7 Ноември, 2008 Еее не съм нахален,ще си ги платя ако трябва :ппппп )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dedovoto 7 #404 Отговорено 7 Ноември, 2008 (Редактирано) мом4ета и моми4ета ето ви лепенки Яки при тва http://www.snimka.bg/album.php?album_id=297613 Редактирано 7 Ноември, 2008 от Dedovoto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Мариянов 2 #405 Отговорено 8 Ноември, 2008 Всеки фен на Хонда е добре дошъл приятел Ок,мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #406 Отговорено 8 Ноември, 2008 (Редактирано) Айде колеги.... гответе се за збор тази събота и неделя в с.Ресен имало збор Айде кажете сега... как точно збора уцелих кой ще пропусне ядене и пиене Габровци, ако прочетат това може и да ни посетият п.с:"varnata" да не си прави углушки селото му е Ресен , а на збор не се канело познай колко Хонди ще ти гостуват Николайчо Редактирано 8 Ноември, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #407 Отговорено 8 Ноември, 2008 И ,Аз днес разправям на колегата ,че ще се ходи в Ресен и той вика Маллллееее то неделя е сбора ,като разберат хората ще се изсипят на пистата .То малко нож с две остриета но ...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #408 Отговорено 9 Ноември, 2008 (Редактирано) Добро утрооооооооо дружина времето идеално за сбирчица Всички коли на мивчица и на посоченото място...... 09.11.08 неделя (днес) в 14:00ч Лукойл до телферите п.с: Гответе се за сбор в Ресен Редактирано 9 Ноември, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wien 17 #409 Отговорено 9 Ноември, 2008 ЗАза тези като мен нали ще има снимков материал.... :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #410 Отговорено 9 Ноември, 2008 (Редактирано) Здравейте отново колеги.... днес стана прилична срещичка Добре дошли в клуба на новите момчета днес надявам се да са останали доволни Пистата в Ресен не струваше,но поне малко се разходихме По традиция една снимка да си припомним кои се събрахме днес..... Останалите снимки от днес.... Цъкни ТУК Ето и единственото ... Видео Пистата беше ужасна и за това имаше само едно пускане Редактирано 9 Ноември, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #411 Отговорено 9 Ноември, 2008 (Редактирано) Аз днес се завъранх от Софияа и съм готов да ви накажа на някоя писта следващия път. п.п. Брей че яко сте си изкарали. Търновската група малко по малко почва да се множи. Редактирано 9 Ноември, 2008 от Most_Wanted Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #412 Отговорено 9 Ноември, 2008 доста Хубавелки сте се събрали п.п. Много кофти че не става пистата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wien 17 #413 Отговорено 9 Ноември, 2008 ееее веселин най накрая и той да дойде...браво мн добре се е получило все така да има хондавелки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #414 Отговорено 9 Ноември, 2008 Честито на Most_Wanted за пълната инжекция, е време е да се замерим някъде вече и да се похвалим един на друг. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #415 Отговорено 9 Ноември, 2008 само да не се мерим повече там че всяко мерене ,нова боя на капака Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wien 17 #416 Отговорено 9 Ноември, 2008 толкова ли е зле тая писта.... аз тъкмо се бях зарадвал че има каде да се псукаме не че аз с моя самолет има смисал да се пускам де ама .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #417 Отговорено 9 Ноември, 2008 (Редактирано) толкова ли е зле тая писта....Нямя как да е добре тази писта не е ползвана с години...... цялата е в малки камачета и сам се сещаш, какво става, ако останеш на зад.... всичко по стъклото, боята, колата става леш Редактирано 9 Ноември, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #418 Отговорено 9 Ноември, 2008 вдигаме се и отиваме да я изметем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #419 Отговорено 10 Ноември, 2008 вдигаме се и отиваме да я изметем Абе и на мен ми хрумна,ама...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daddy 7 #420 Отговорено 10 Ноември, 2008 Много добра срещичка сте си направи ли !За което се радвам,че ставате повече хондажиичета във В.Търново. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CIVIC'99 0 #421 Отговорено 10 Ноември, 2008 Имаше гонки но по-късно,направихме 5/6 пускания.Трябва да се мисли вариянт за следващия път Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radeon4o 22 #422 Отговорено 10 Ноември, 2008 Момчета, другата седмица трябва да отидем въоръжени с метли и лопатки, за да почистим малко пистата тоя със синия дел сол много лош старт направи иначе срещата беше готина, събрахме се много заклети фенове на марката все такива срещи да има за напред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #423 Отговорено 10 Ноември, 2008 (Редактирано) Момчета, другата седмица трябва да отидем въоръжени с метли и лопатки, за да почистим малко пистата тоя със синия дел сол много лош старт направи Ще се пробваме пак тримата следвъщия път вярно,Ти и Митака стартиряхте доста лошо,спор в това няма (едва ли ще се пуснем повече на тази писта) освен, ако не се замете Редактирано 10 Ноември, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radeon4o 22 #424 Отговорено 10 Ноември, 2008 Ами ако съберем по някой лев в клубната каса можем да извикаме 5-6 циганки да изметат :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CIVIC'99 0 #425 Отговорено 10 Ноември, 2008 Дори пътя до там е кофти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #426 Отговорено 10 Ноември, 2008 (Редактирано) Дори пътя до там е кофти Това е чудо Юуляне ти прописа хи хи хи! Стига сме мечтали за почистване на пистата това нямя да се случи ще си намерим място кадето да се дърпаме.... спокс Редактирано 10 Ноември, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #427 Отговорено 10 Ноември, 2008 Май много хубава среща сте си направили. МНого хубави хондички виждам Що не вземете да дойдете до Ямбол .. имаме си хубава писта на близо .. ще ви е по лесно да се пускате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #428 Отговорено 10 Ноември, 2008 (Редактирано) НОВИНА Дрифт Шампион номер 1 За тези които не знаят ... имаме си шампион по дрифт Хонда сивик 1.6 купе 125 кс. Това се случи началото на лятото в град Свищов Ето го и него.... бати Веско на снимката доло (снимката не е много добра,но не разполагаме с друга... така е като не съм я правил аз ) Изпълнението на Веско с което спечели купата Видео п.с:Толкова време се пазеше в тайна,понеже Веско не иска да черпи За трези, които искат да го поздравят,пише се: vesko-coupe Редактирано 10 Ноември, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wien 17 #429 Отговорено 11 Ноември, 2008 Бате Веско луд, аз ест пак бях във Виена когато беше състезанието и той ми праща снимки и клипове...Евала бих казал че той е no1 такива преживявания съм имал в това купе....само така бате веско, покажи им на бмветата кой е но1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #430 Отговорено 11 Ноември, 2008 абе ,аз в Ресен като бяхме викам -мале ''тоз'' как се намъква у завоите пък тя каква била работата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #431 Отговорено 11 Ноември, 2008 Ееее бате ви Веско се е представил страхотно. Да продължава да си развива таланта и живот и здраве ще ми стане конкуренция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
c0mmand3r 0 #432 Отговорено 12 Ноември, 2008 Поздравления за снимките 6 точки са , при мен обаче голяма каръщина ... излезнаха една камара бъгове , които остраних след самата и среща и на самото летище се гъзурих там да си търся стоповете , които незнайно защо ги нямаше , добре че в момента всичко е ок Успях и 1 старт да направя да не съм капо с черната мазда и бялата 6та хеч. По няква случайност станах 1ви Хареса ми 1вата среща и с нетърпение чакам следващата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #433 Отговорено 12 Ноември, 2008 Поздравления за снимките 6 точки са...................Мерси,мерси.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #434 Отговорено 12 Ноември, 2008 И ,Аз имам една снимка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaMyTa 0 #435 Отговорено 12 Ноември, 2008 гледам там за некви циганки дето ше им се плаща да чистят пистата ... я съберете всички по 5 лева и ми ги даите на мен да си оправя колата за всички отзовали се предварително благодаря (ако тва което написах на повечето хора е безинтересно сърдете се на Толс-Цецко че той м инадува главата само ... )Бичам та цЕкО не се сърди колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaMyTa 0 #436 Отговорено 12 Ноември, 2008 гледам там за некви циганки дето ше им се плаща да чистят пистата ... я съберете всички по 5 лева и ми ги даите на мен да си оправя колата за всички отзовали се предварително благодаря (ако тва което написах на повечето хора е безинтересно сърдете се на Толс-Цецко че той м инадува главата само ... )Бичам та цЕкО не се сърди колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #437 Отговорено 12 Ноември, 2008 гледам там за некви циганки дето ше им се плаща да чистят пистата ... я съберете всички по 5 лева и ми ги даите на мен да си оправя колата за всички отзовали се предварително благодаря (ако тва което написах на повечето хора е безинтересно сърдете се на Толс-Цецко че той м инадува главата само ... )Бичам та цЕкО не се сърди колега е ,че тя си е добре аз днес я зърнах-малко китец имаше по нея ама си е супер .аз приемам помощи за гуми хихихих ,май ще надминем Габровци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #438 Отговорено 12 Ноември, 2008 Вие отдавна сте ни минали ;) Ако е за 5 лева да взема да ви пратя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaMyTa 0 #439 Отговорено 12 Ноември, 2008 хах теро като си рекъл пращаи не се отмятаи вземи там и от комшиите ала бала че да пратиш по голяма бала да има и за летаци и за малко шукариики по колата ... няя се излагаме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #440 Отговорено 12 Ноември, 2008 (Редактирано) Абе ей..... MaMyTa стига си плакъл, че нямаш и стига си просил от хората Човек, който няма пари, не си копува нови фарове "ангелски очи" за 350 кинта и плазмен километраж п.с: Не го слушайте, MaMyTa има пари да ни купи и да ни продаде,стига е плакъл, като циганче Редактирано 12 Ноември, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове