donvini 17 #521 Отговорено 13 Декември, 2012 Хейтъри -мейтъри ,темата не е ли за слагане на клипове ? или е за мерене на...и да не съм оффhttp://www.vbox7.com/play:35b46e8dД15-мини ме,4.4 файнъл с 3-та рексова,генерация и автърмаркет всмукател.Колега страхотно качество и монитора трябва да завъртя 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #522 Отговорено 13 Декември, 2012 А аз си мислех, че само У Тюнинг форума има такива дето серат на хората в-ху труда.... тц тцМного завистници се навъдиха във време на криза нещо...?Само да споделя, че в момента на Живко колата е далече от към подготовка като на Васко колата за драг, а вървенето и е.....(да не казвам какво, то се видя за да няма пак коментари).Живот и здраве колата ще бъде направена както му е реда и ще стане ясно колко секундна е.Ако има някой претенции към времето може да иде да се оплаква на организаторите на КондЮфрея. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #523 Отговорено 13 Декември, 2012 Еми от телефон толкова,пък не е много лесно да караш и сменяш скорости(макар че в права посока е лесно) ;)/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CiviC PoweR 46 #524 Отговорено 13 Декември, 2012 Разликата между 4-та генерация с Д серия и 4-та генерация с Х22 е от земята до небето.Може би само главата на Х22 тежи колкото Д серията ...от там идва и голямата тежест на Живко 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #525 Отговорено 13 Декември, 2012 Специално към моя приятел Ruleto:)!!!/>Абе Rule ти освем да сереш по темите друго можешп ли ве? като си бърз я изкарвай Живко да ти види 19 секундния явтомобил на пистата ве! Мишок стига си срал по темите ами вземи пиши нещо смислено и мисля че имат право да коментират такива хора който са постигнали нещо на яве! Каде видя Васето да пише нещо по темата той наистина имаше много бърза кола и е неуспорим факт и доказан, но човека нее тръгнал да сере на хората в темите като теб! А и той за разлика от теб има доста багаж в главата щом усля да сглоби такава кола! искаш да кажеш, че има акъл в главата за разлика от ТЕБ, щото ти не успя да сглобиш нито една кола УСПЕШНО. Мойта кола никога не е била преправяна или каквото и да било, за да тръгна да я изкарвам по пистите и да имам претенции, че е бърза. Радва ме това, че не се чупи - като твойте "проекти" и затова не я пипам. Факт е че ниска 13-ка неможе да даде без попътен вятър и голяма доза късмет, а квалификациите си по мой адрес по-добре си ги спестявай или най-добре се погледни в огледалото и започни да даваш такива за себе си. 1 10 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.SOHC 101 #526 Отговорено 13 Декември, 2012 D15B7 по нагорнище.http://www.youtube.com/watch?v=U0PVqZiQmxo&feature=share&list=PLZLiJ8JIKB1AZFWXKsuLADbcIuvcRLPaq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yajo 466 #527 Отговорено 14 Декември, 2012 Rulence Аз в огледалото съм се гледал и за разлика от теб мога да правя каквото си искам защото мога да си го позволя ти като не можеш седи и си мишкувай и не сери на хората в темите! Да счупил съм цели 2 мотора ха ха аз не знам някой който е правил да не е чупил без изключениекарай си бързата Д16-ка, до година ще те чакам на чертата с моята 14 секундна турбина но теб за жалост няма да те има щото не ти стиска и на пистата нее като на клавеатурата Ай със здраве 4 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enigma 78 #528 Отговорено 14 Декември, 2012 Добре де като казва Живко ,че това са килата на колата ,значи я е мерил и е така.Не е някои клавиатурен реисър за да говори празни приказки.Живко,на пролет направи клип как колата е на кантара ,да видим тогава коментарите,вероятно ще кажат,че манипулираш кантара И защо спорите,че е наи-бързата атмосферка -има ли записано време в рекордите-има ,има ли по добро време на атмосферна -няма.Е след като няма за мен е наи-бързата ,какво толкова злобеете и обсъждате .Тои и Васко записа 13.4 маи беше без терминална и 60 фута,ма се била скапала техниката-няма значение времето е записано и това е . Между другото и саката в събота на кондофрея правеше 12.4 ,а в неделя под 12.8 не падна. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #529 Отговорено 14 Декември, 2012 НА мен друго ми е по интересно тези коли дето са 13-ки на кондуфрея колко ще дадът на сливен . Дано тази година ги видим там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivaka 164 #530 Отговорено 14 Декември, 2012 дам,на сливен-пистата за рекорди 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vti16vv 15 #531 Отговорено 14 Декември, 2012 Абе драги момчета!!! За това ли живеете да давате времена който за мнозина от нас не са от значение..Или по точно искате да се надувате че имате най силните хонди.. Имайте си ги и не си мислете че сте НЕДОСЕГАЕМИ !! Със здраве.. Дано следващия пост е някакъв интересен клип ! Благодаря за вниманието ви ! 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #532 Отговорено 14 Декември, 2012 Евала на хора като Живака и Рибата,шапка им свалям.Тези от вас които правят коли за драг,писта или каквито да било състезания,биха уважили труда на хората,другите.....те просто си лаятп.п:Мойта 4-ка(ЕЕ9) с клима тежи точно 1048кг,ако някой не вярва да заповяда на кантара,не отказвам бутилка Tulamore 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1052 #533 Отговорено 14 Декември, 2012 Май и тази стана поредната "кафява тема"............. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yajo 466 #534 Отговорено 14 Декември, 2012 vti16W не всички живеят за рекордите и за състезанията, темата е ускорение и всеки фен си пуска клип с ускорение без значение колата колко е бърза или бавна, но има тенденция някое от момчетата които ходят да се състезават на писта, пуснат клип с добре потготвен автомобил и разни такива момченца като рулето и още двама трима дето не са ходили никога да карат на писта да почват да омаловажават труда на хората разбираш ли убидно е!колко от тези момчета които наистина правят коли и знаят с колко труд и средства се прави една кола се подиграха с някой дайте ми един пример?извинявам се за отклонението надявам се че сте ме разбрали нека се следва темата 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivaka 164 #535 Отговорено 14 Декември, 2012 (Редактирано) Абе драги момчета!!!/>/>/> За това ли живеете да давате времена който за мнозина от нас не са от значение..Или по точно искате да се надувате че имате най силните хонди.. Имайте си ги и не си мислете че сте НЕДОСЕГАЕМИ !! Със здраве.. Дано следващия пост е някакъв интересен клип ! Благодаря за вниманието ви ! С тоя пост какво искаш да ни кажеш? Да си продадем колите и да пускаме клипчета как се плетат вълнени чорапи?Достатъчно ли ще ти е интерестно или..... Редактирано 14 Декември, 2012 от jivaka 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #536 Отговорено 14 Декември, 2012 (Редактирано) Не оплювайте хора като живака и неговия труд, че сте пълни смешници вече бе. Всеки се изказва ама никой не знае и няма такава кола. ФтИ-Ф12389712 /ВТИ-16/ братле, ако ги няма хора като живака и останалата шепа част с марката Хонда ще се подиграва всеки и наистина тука ще има клипчета с надплитане от една до без нито една кука. Така, че постигнете тяхното ниво и после коментирайте.P.S. Направете нещо по колата си за раздела проекти, наринете една вана с пари и после усетете чувството някой да ви каже че сте направи един шит и вашета кола не е това което е показано! Много ще ми е интересна реакцията ви Редактирано 14 Декември, 2012 от mEtaka 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #537 Отговорено 15 Декември, 2012 Менове успокойте топката,последните 20-тина мнения ги тълкуваме като спортна злоба.След моето колега с,мнение без клип или хейтърски коментар си спечелва заслужена почивка!Поздрави! 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.SOHC 101 #538 Отговорено 16 Декември, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=9NZlXelv64o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #539 Отговорено 5 Януари, 2013 (Редактирано) Стоково Б16А2 в 5 ген хеч,на баир нагоре http://vbox7.com/play:bcc96d1cf3 Редактирано 5 Януари, 2013 от AMD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #540 Отговорено 5 Януари, 2013 Марта,качи клипа пак,но в ютуб,много зле качеството на тоя вбокс.Иначе добре се дзвери,добре,добре,като за б16а2.... :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bmw killer 24 #541 Отговорено 5 Януари, 2013 аз мога само да се поклоня пред Васко Куков за труда и парите които вложи в неговия седан 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #542 Отговорено 5 Януари, 2013 Ето го и в Youtubehttp://www.youtube.com/watch?v=1s5GmJWs90E&feature=share Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #543 Отговорено 5 Януари, 2013 Е така е много по добре....Иначе има забавяне на звука и разминаване с картината. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batko777 86 #544 Отговорено 13 Януари, 2013 (Редактирано) таблото малко е като кандило,ама да не ми дразни очите :Д Редактирано 13 Януари, 2013 от batko777 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #545 Отговорено 13 Януари, 2013 (Редактирано) http://vbox7.com/play:47a7501203 Ето и от мен нещо скромно. Редактирано 13 Януари, 2013 от Crazy job Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SPARTA 79 #546 Отговорено 13 Януари, 2013 (Редактирано) http://www.youtube.com/watch?v=4Q1Oif4eqTEMIYAMOTO Tuning Редактирано 13 Януари, 2013 от SPARTA 21 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #547 Отговорено 13 Януари, 2013 мощна d14z6 понаварвява братле! Дори и малкия кошмар няма вече шанс срещу нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #548 Отговорено 14 Януари, 2013 (Редактирано) Уууууууооооууу! Дооста добре! Няколко въпросчета:1.Д14з2 е от фейслифтовия сивик японка?2. Този двигател предполагам е с всмукателен колектор от Д16з6 и главата от същия мотор? 3.Скоростната кутия пипана ли е? Изглежда ми същата като предавателни числа.4.Как си успял да я накараш да се развърта над 7200 и приложимо ли е това за Д14А4? 5.Само главата ли е сменяна? Аригато! Редактирано 14 Януари, 2013 от ACID BURN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #549 Отговорено 14 Януари, 2013 Ще ти отговоря аз защото Спарта едва ли ще влезе скоро пак....1.Да2.Да3.Не е пипана,предстои ъпгрейд4.Лесно,предполагам Да5.Да+раздвижна шайба AEMп.п:Чакаме пролета да дойде и се продължава,този път и през Гефи-то ще мине 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #550 Отговорено 14 Януари, 2013 (Редактирано) Аригато Миямото-сан!Извинявам се за оффтопика.Безопасно ли е стокова Д14А4-ка само с филтър и колектор от з6 да се развърта до 8 000?Добра работа за Д14, фактически горивната камера остава с 1396 кубични сантиметра работен обем обаче има променлива фаза. Според мен и разхода не е лош или бъркам? Естествено като се кара нормално. Редактирано 14 Януари, 2013 от ACID BURN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Milchik 21 #551 Отговорено 17 Януари, 2013 http://vbox7.com/play:7d4493b4f8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras4eto 5 #552 Отговорено 28 Януари, 2013 <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>H22A --- http://www.youtube.com/user/MrKras4eto 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokolin000 49 #553 Отговорено 4 Февруари, 2013 4 генерация с д15мини ме . Сток смукател изпускател кутия , с газова бутилка в багажника http://vbox7.com/play:8f79f5773b 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIVALDOO 68 #554 Отговорено 4 Февруари, 2013 супер ускорява 4 ген Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batko777 86 #555 Отговорено 5 Февруари, 2013 ето и моята спряла Хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #556 Отговорено 15 Февруари, 2013 мокро е за това не моеже да захапе :)/> 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.SOHC 101 #557 Отговорено 24 Февруари, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Fy1CtCPtrZI 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Milchik 21 #558 Отговорено 26 Февруари, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=0wpsgMPB6Eg 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WHITE POWER 5 #559 Отговорено 15 Март, 2013 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.130489080303692.18163.100000278018584&type=3#!/photo.php?v=567928623226400&set=vb.100000278018584&type=2&theater Нее хубаво да се пие и кара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kovachev91 16 #560 Отговорено 16 Март, 2013 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове