riquelme 0 #241 Отговорено 7 Януари, 2009 ххаха еми колега нз !имам въпрост към председателя или подпредседателя Метан станциите в града не работят?Мястото остава ли същото? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedy gonzales 14 #242 Отговорено 8 Януари, 2009 нещо за срещата.ще имали нямали да има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pano 24 #243 Отговорено 8 Януари, 2009 Имайте късмета да не се събиратеСлед малко тръгвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
artifuckt 0 #244 Отговорено 8 Януари, 2009 Преди малко говорих с Калоян и той каза, че метанстанцията си работи. Това значи, че среща ще има, а вече кой ще присъства на нея е отделен въпрос. Аз съм там за другите не мога да кажа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedy gonzales 14 #245 Отговорено 8 Януари, 2009 там сме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Autolord 0 #246 Отговорено 10 Януари, 2009 благодарноси кам Колегата ''pano'' за посещението в Русе дано Ви е харесало гостуването Ви тук! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pano 24 #247 Отговорено 11 Януари, 2009 Хареса ни много и дано се виждаме по-често! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat'koko 0 #248 Отговорено 15 Януари, 2009 К'во чакате сега? Специална покана ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZUM_SPEED 8 #249 Отговорено 28 Януари, 2009 здравейте момчета ще се събирате ли утре на метан станцията аз съм от шумен но съм студент в русе иска ми се да дойда ама не познавам никой Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #250 Отговорено 28 Януари, 2009 Да колега, ще се събираме. Заповядай и ще оправим това, че не познаваш никой, а и да видим наживо това от аватара, че изглежда доста добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZUM_SPEED 8 #251 Отговорено 29 Януари, 2009 CRX-са от аватара е на бтрат ми аз карам сивик 5г хетч д15б2 с втекова глава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #252 Отговорено 29 Януари, 2009 иска ми се да дойда ама не познавам никой...е мен ме познаваш а и мисля колегата Филип аз не идвам на седмичните обаче ,между другото скоро май ще се урежда нова гонка ...Алфи са колите ако искаш да се пробваме пак да отсрамим марката пиши на лично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dido_HC6 0 #253 Отговорено 3 Февруари, 2009 Здравейте японски фенове някой знае ли: Има ли срещи в четвъртак на полигина, защото аз от много време насам не съм се пускал в нея посока. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #254 Отговорено 3 Февруари, 2009 Има ли срещи в четвъртак на полигона? Има да.... след метана обикновенно почти всички отиваме там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
morskija 0 #255 Отговорено 9 Февруари, 2009 приемате ли стари председатели на фен-клуба на срещите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #256 Отговорено 9 Февруари, 2009 Само такива дето могат да дойдат на "собствен ход" Не че аз ходя на срещите де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #257 Отговорено 10 Февруари, 2009 Морски, приемаме да всеки е добре дошъл всеки четвъртък. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Autolord 0 #258 Отговорено 12 Февруари, 2009 днес е четвартак нали? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #259 Отговорено 12 Февруари, 2009 ЧетвЪртЪк е да Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat'koko 0 #260 Отговорено 14 Февруари, 2009 ЧетвЪртЪк е да Много му разбираш на правописа вземи да им проведеш малко образователни програмки. Да не ми се разсърдяите,ама къде ви е правописа бе хулиганиииииии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZUM_SPEED 8 #261 Отговорено 14 Февруари, 2009 Уговорил съм се за утре с едно момче да ходим да се дърпаме ако има и други желаещи да си премерим колите да заповядат на ОМВ-то в здравец там ще се разберем каде ще ходим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #262 Отговорено 14 Февруари, 2009 С рекса или сивика ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZUM_SPEED 8 #263 Отговорено 14 Февруари, 2009 (Редактирано) Със сивика, той брат ми не смее той да го кара че на мен да го даде да се дърпам за рекса става вапрос Редактирано 14 Февруари, 2009 от ZUM_SPEED Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZUM_SPEED 8 #264 Отговорено 14 Февруари, 2009 (Редактирано) забравих да кажя от 11:00 утре на ОМВ-то в дружба а не в здравец както бях написал по горе Редактирано 14 Февруари, 2009 от ZUM_SPEED Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Autolord 0 #265 Отговорено 14 Февруари, 2009 (Редактирано) С кого се уговори за гонка ако успея да стана ще дойда!Каде ще се гоните? Редактирано 14 Февруари, 2009 от Autolord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #266 Отговорено 15 Февруари, 2009 ...с едни чипосвани дизелови Алфи 156 и 166 160/180 кс. според собствениците им с които аз първоначално се уговарях,но поради лични проблеми несвързани с колата ми не мога засега да участвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Autolord 0 #267 Отговорено 15 Февруари, 2009 май тея алфи с тея безбожни коне вече няма да идват на гонки не сам искал всички да отупам ама те нахални да видят хондата е видяха я следващия моля :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat'koko 0 #268 Отговорено 12 Март, 2009 Ай сига да ва видааааааа :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boban 1 #269 Отговорено 12 Март, 2009 Абе пак няма да ни видиш всички ,ама кво да се прави . Толкова сьм уморен че ... пак няма да се появя! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #270 Отговорено 14 Март, 2009 Коелеги ще ни гостувате ли във Велико Търново за празника на града 22-ри Март? Миналата година се получи доста добре, надявам се тази година да се съберем повечко. който има интерес тук може да пита и да разбере кога, къде и др такива http://forums.hondabg.com/index.php?showto...st&p=298928 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BassBoost 0 #271 Отговорено 21 Март, 2009 Аз само да напомня, на някой ако му се идва към Търново, срещата е утре (неделя, 22-ри) в 12.00ч. на ЛукОйл-а до Метро, от там тръгваме заедно ! Мен единствено ще ме спре лошото време евентуално! Който реши да заповяда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Autolord 0 #272 Отговорено 21 Март, 2009 чак в 12 ли ше трагваме ? не може ли по рано? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedy gonzales 14 #273 Отговорено 26 Март, 2009 аиде пак е четвъртък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #274 Отговорено 26 Март, 2009 Дам и всеки, който се чувства фен на Хонда, може да се разходи до метана както ще направя и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mcros 1 #275 Отговорено 2 Април, 2009 Аиде хондаджии не се стеснявайте а идвайте в клуба.Има още много хонди в града който си джиткат сами - клуба е супер и хората в него са 6.Гаранция не хапят .Не зяпайте тъпо компа а идвайте на срещите за да си прекарате добре с хора настроени на вашата вална.Стига реклана мина и тая седмична ,бяхме повечко а за другата дано още повече (надявам се). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #276 Отговорено 9 Април, 2009 Да не сте забравили за срещата днеска? 19:00 на метана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #277 Отговорено 7 Май, 2009 Ако някой русенец, притежаващ Хонда все още се чуди какво да прави, сега е момента да я пали и да тръгва към метан станцията на бул. Липник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #278 Отговорено 7 Май, 2009 Аз съм в бокса за боядисване на вратата и калника дето комшито ме изпатка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mcros 1 #279 Отговорено 13 Май, 2009 Аз съм в бокса за боядисване на вратата и калника дето комшито ме изпатка Видях че е готов прелюда та утре можем да пробваме да смессим моделите та да видим какво животно ще се получи . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #280 Отговорено 15 Май, 2009 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове