Jump to content

Dido_HC6

Фен
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Dido_HC6

  • Ранг
    Начинаещ

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  1. От колко часа ще беде майсторското шофиране и конкурса за най-яка Хонда ? Питам , защото ще ми се наложе да си тръгна по време на съзтезанията
  2. Наслада за очите и душата Преклон пред всички тези фенове и голямо БРАВО Всичко най на всикчки и Господ здраве да ни дава за да караме тези великолепни машинки.
  3. Ами джантите са 16ки. ЕТ 35 поръчани са от маргел софия, там пише цената. Гумите са 195х45 и тка. Аз съм ползвал отстъпка затова няма да споменавам цени.
  4. Изшинявам се за неточността(изцепка) от моя страна като съм написал инч,разбрали сте ме какво имам в предвид - цол. Да за тази става въпрос.
  5. 1во аз казвам ако е със сток окачшане. Ами на 17 цола гумата беше 215х40,колко по ниска гума да сложа за да изглежда добре. Със 17ката колата се навири и в зашой задните гуми опираха. А пък ако иска да си прави лагерна количка негов проблем. Xzibit отвори темата за Търново,цъкни да видиш снимките от 22март сбирката. Има една снимка на една тъмно сива 6та, на Царевец е снимана и си кажи мнението. Това е мойто мнение и съм го изразил,затова няма да давам обяснение. Ако ти искаш да напишеш нещо пиши.
  6. Здравей колега. Прочетох всички отговори и ще ти обобщя всичките в едно. Другото което баща ми се занимава с диагностика на ходова част и регулиране на преден и заден мост от близо 13-14 години,а аз съм от 4-5 години около него и доста коли съм видял и доста проблеми съм чул от много хора. От хора които слагат много широки гуми се оплакват от сеене на колата, което с предишните им по тясни гуми не го е имало.За окачването само ти можеш да си го пазиш(намаляш, леко влизаш в дупките и не ги подценяваи), както и ти можеш да го разбиеш( ако летиш през дупките). Ако искаш колата да изглежда добре(сносно) слагаш с 1 инч по големи от оригинала, ако искаш да изглежда супер слагаш с 2 инча, а пък ако искаш да изглежда като джип или валяк минаваш с 3 и повеча инча нагоре. Аз карам сивик 6та хеч и имах възможноста да пробвам на него 15ки 16ки както и 17ки, и избрах 16ките( гумата е 195х45 16) защомо мойте оригинални са 14ки. Мога да подкрепя твърдението си с снимки( мога да ти пратя снимки със всичките джанти да си направиш сам извода). Дано съм ти бил полезен. Успех в избора.
  7. И аз съм много доволен от срещата. Благодарим на Търновския клуб за посрещането . И мисля, че това мироприятие трябва да се организира всяка година, защото на празника на Търново се събира много хора от различни градове. Днескашното минаване по главната улица направи добра реклама на клуба, както и това,че доставя удоволствие на миновачите да видят една исктинска и манияшка Марка каквато е Хонда.
  8. Ще има ли организирани мироприятия и снимки на колите от фен клуба и на коя дата ще са??? Или ще е както на Узана само ядене и пиене !!?
  9. Здравейте японски фенове някой знае ли: Има ли срещи в четвъртак на полигина, защото аз от много време насам не съм се пускал в нея посока.
  10. Ами какво ще кажете за 19-21 юни на 13 юни и няма как да дойда.
  11. Мда колега сток след файс с малката решетка. Ако разгледаш моите снимки ще видиш след фейс с новата решетка.
  12. И този път имам отсъствстие. Дано не сте ме отписали от клуба. На идната седмична ще се видим за да наваксам загубения материал. П.С. ХОНДА ЗАВИНАГИ
  13. Пишете ме и мен в сметката а дали ще съм сам все още незнам ама това не е от значение, там съм
×
×
  • Създай нов...