Jump to content

mcros

Фен
  • Мнения

    59
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно mcros

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    D15B2 , D16Z6 и D16A6
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Луната

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Предполагам ,че мотора ти е или моно или пълен инжекцион(д15б2-д16з6).Само при тези 2 модела до сега съм се сблъсквал с този проблем.Обикновенно колата си пали без проблеми но от време на време решава ,че няма да пали ,дръпваш я и пали.След време пак същото и то когато си иска .При този проблем има ток , бензин а не пали .Решението -релето на бензиновата помпа.То не служи само да пусне ток към помпата и в случая тя си работи но колата не пали на стартер а само на бутане .Ако си проверил и нямаш проблеми с тока помоли някой колега и пробвай с неговото реле .
  2. Колата е продадена ! Остават за продажба само джантите 15 цола - еленови рога с гуми някъкви - цена 300 лвКарани са на сивик 4 и 5 ген.4х100.За ЕТ трябва да погледна но са доста изнесени!
  3. Продава се Сивик 4 ген Д6А6 ,ел.огледала,ел.стъкла ,ел.шибидах 4 дискови спирачкина части.Мотора е згъстен и върви перфектно ,доста нови неща по окачването като амортесьори , карета ,накрайници.Всичко по автомобила работи.Все още е цял и се движи при мерак може да се пробва всичко.Автомобила има редовни документи до края на 2011 год.Малко цени :Двигател(обурудван)+ск. кутия+инсталация+комп - 800 лв заден мост с дискови спирачки (комплект)-100 лвамортесьори преддни с пружини (комп)- 80 лвам. задни с пружини -80 лвфарове -по 50 лв брстопове по 20 лв брврати по 20 лв без ел.пакетаел пакета за огледала и стъклата (комплект)-100 лвза всичко останало на лични или тел:0897999432 пращам по еконт за цялата страна.Автомобила е в Русе.Снимки ще испратя на всеки (при интерес) на скайп или мейла.Колата е запазенаЦените се коментират!!http://mcros.snimka.bg/automobiles/honda-d16a6.568250.22294374
  4. Колата за сега се сваля от продажба.Темата може да бъде изтрита !!!
  5. Ако имаш люк често се запушват отточните канали при което ти се пълни багажника с вода .
  6. mcros

    Сивик 4та хеч

    Продавам Сивик 4 генерация 1.6 (Д16А6)моторче вин -JHMED73600S005949 произведен 11.11.1988 по талон .Екстри -CD MP3 - JVC ,ел. огледалца,ел. стъкла , ел.шибидах ,лети джанти 15 цола и 13 цола (зимни).Цвят -черен.Продавам я защото пак ми станаха много колите ,моля само сериозни обаждания (не съм на зор) тук ( ) може да се види каква е и какво може ,до ден два ще я снимам и ще кача и снимки .Колата е в Русе ,с год.застраховка ,обслужена и подготвена за зимния сезон,ГАС не е помирисвала ,мотора е сгъстен.Цена 2000 лв.Възможен лек коментар само на място.За инфо на лични или тел.0878803371 - Иво ОБНОВЛЕНИЕ 14.12.2010: Нова цена 1500 левчета само до края на седмицата !! След това колата се сваля от продажба и се зазимява!!
  7. В България съм роден и в нея ще ме пее попа .Ходил съм доста из чужди страни и познавам много чужденци който с радост биха си сменили гражданството за да са тук .Такова спокойствие като нащо няма никаде .Нито сме се разбързали да работим ,нито да се променяме!Но е факт ,че всички си търсят някой да е виновен.Пари в нащя държава има ,има и фирми който плащат ,но искат квалифицирани сигорни ,сериозни и работливи хора а това тук е трудно.Всички гледат колко ще им се плати преди да покажат какво могат или каква е далаверката на шефа (най лесно се смята чуждата печалба),вярно е че има и такива (а те вече са доста) който си сменят работниците често само защото някой им е казал ,че е криза и могат да смъкват заплатите -но това е българина Всеки гледа навън -ми отидете навън и ще видите ,че там всеки ден ще мислите за така негостоприемната ви БЪЛГАРИЯ
  8. Кофти но истина! В тая държава всеки гледа някой друг да му свърши работата и ако може и малко "екшън" да погледа ще му е най -добре.В другите държави всички се борят заедно за да са добре а тук е всеки за себеси !
  9. Тва трябва да е Triumph нищо ,че прилича повече на Рено
  10. Имах същия проблем колега и като реших да проверя какво става вътре в делкото ми стана меко казано лошо.Валчето на делкото е на лагер ,и той се беше разбил и палеца беше почнал да стърже в капачката и във всичко около него.Колата вървеше но беше много мунда и лапаше като ламя .Най -добре свали капачката и го провери !
  11. Нисан GT-R Black Edition
  12. Абе хора кога оспяхте да истрепете мазните мангали в наща държава ,че почнахте и помеждуси да се чепкате и то за глупости .
  13. Има ли Хондаджий в тоя град ? Аиде на седмична да ви видим живи ли сте ,умре ли сте
  14. B16 на БМВ работи без преработка до 1 бар ,от там нататък пътя е ясен.Тествано е (колегата си грамна мотора на 1.2 бара преди 2 години -всеки който има малко иска още) но трябва да пипат грамотни хора .Успех
×
×
  • Създай нов...