Jump to content
Христо Цвятков

Счупена полуоска - Honda CR-V III (RE6) 2.2 i-CTDi 4WD, 2007 г

Recommended Posts

Здравейте! Моля да ме извините ако повтарям темата и за лаишките въпроси!

Имам нужда от малко помощ и мнение от хора, които са се сблъсквали с подобен проблем.

Колата е Honda CR-V III (RE6) 2.2 i-CTDi 4WD, 2007 г., ръчни скорости, десен волан.

Майсторът (с който си говорих само по телефона и със снимки) ми каза, че съм скъсал полуоска и че е нужно да се смени цялата, а до колкото се информирах до сега, има доста чарколяк в тази част... Дори, на мой въпрос в OLX към човек, който продава CR-V на части, получих две цени, в зависимост от това дали е със или без пръта с висящия лагер, а аз въобще не съм наясно какво ми трябва... Според майсторът, трябва да се смени цялата полуоска, та и от там ми идват и въпросите сега към вас - какво по дяволите трябва да си купя?:) 

Прилагам снимка на въпросната счупена част (и знам, че е много ръждата).

Може ли някой, който е по-запознат, да каже:

По тази снимка вижда ли се какво точно съм счупил?

Според вас сменя ли се в този случай само каре, или трябва цялата полуоска?

Ако е полуоска, разумно ли е да търся втора употреба и как да разбера че е читава (има автоморги, които дават гаранция - четох обява на "LSG Auto" ако някой може да сподели мнение ѝ за тях), че е читава? Предполагам, че нова ще струва купчина пари...

Каква е ориентировъчната разумна цена за употребявана оригинална полуоска или за каре?

Ще съм благодарен за всякакви мнения и съвети!
Благодаря предварително!

Screenshot 2026-07-31 140812.png

Редактирано от Христо Цвятков

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен цялата полуоска се сменя и то само с оригинална - около 1000евро, може и по-вече да е. По евтина от тука трудно ще намериш:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако каретата са ти здрави си вземи втора ръка полуоска,без ръжда .Автърмаркет.....ще има после тема за вибрации 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...