BGavrilov 28 #1 Публикувано 11 Февруари Здравейте, имам проблем с ляво вътрешно каре, износено е и при ускорение се усещат сериозни вибрации и клатушкане. Карето е сваляно за проверка и в действителност има "ями" износено е. Някой от вас колеги слагал ли е афтърмаркет вътрешно каре (от страна на скоростна кутия) и какъв е опитът ви с тях или не си заслужава? Гледам че има на FEBEEST и GSP по оригинален номер на частта. Колата е Honda Accord 8 2.4 ръчка 2011-та година. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
psp 276 48 #2 Отговорено 11 Февруари Аз смених в средата на 2025г. с ITN. Промяна има, но на трета при ускорение все още се усеща вибрация. По тази причина смених и тампони на мотора, но нямаше промяна. Карам си така, защото е поносимо, а и не успявам да премахна вибрацията напълно. Колата е същата като твоята. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1524 #3 Отговорено 11 Февруари https://www.facebook.com/reel/1932404967325948 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BGavrilov 28 #4 Отговорено 12 Февруари Да, вкрайна сметка поръчах оригинално каре от Autofix parts (Стефан), полуоската си ми е оригиналната, така че ядове няма да имам (надявам се). Благодаря за информацията 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
desko 15 #5 Отговорено 12 Февруари Цитат Да, вкрайна сметка поръчах оригинално каре от Autofix parts (Стефан), полуоската си ми е оригиналната, така че ядове няма да имам (надявам се). Благодаря за информацията Ако не е тайна, срещу скромната сума от.........? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BGavrilov 28 #6 Отговорено 14 Февруари On 2/12/2026 at 3:32 PM, desko said: Ако не е тайна, срещу скромната сума от.........? .....От 380 евро 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didokal 15 #7 Отговорено 15 Февруари Знаеш ли кои е парт. номера? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BGavrilov 28 #8 Отговорено 16 Февруари Ако питаш за твойта Хонда, която гледам е дизел, номера няма да е същия то и каретата не са същите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didokal 15 #9 Отговорено 16 Февруари Не, не питам за моя дизел. Просто исках да сравна цени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ceco85 64 #10 Отговорено 18 Февруари @BGavrilov, а видя ли в Бултрако колко струва? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BGavrilov 28 #11 Отговорено 19 Февруари (Редактирано) @Ceco85 Да, проверих Редактирано 19 Февруари от BGavrilov 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ceco85 64 #12 Отговорено 20 Февруари И колко струва? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BGavrilov 28 #13 Отговорено 21 Февруари Пич, като искаш звънни и питай колко струва.. не съм справочник за цени 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 238 #14 Отговорено 21 Февруари Оке - ти питаш тук нещо и искаш/очакваш някакво мнение/отговор. Да няма да ти се изтрият буквите ако отговориш на колегата 🤔 Можеше да напише - струват толкова. Две думи. Нали все пак за това е форума? Да споделяме информация и знание. Но явно не всеки мисли така. 8 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BGavrilov 28 #15 Отговорено 22 Февруари Никога не съм питал кое колко струва и тн.. поисках мнение за каре дали да е оригинално или афтърмаркет. Това кой как мисли, не ме засяга. Всеки сам си преценява какво да пише, споделя и тн. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BGavrilov 28 #16 Отговорено 23 Февруари @Г.Писаров и за всички които ги интересува, карето от Бултрако струва 390 евро 25 дни доставка. От Аутофикс Партс 378 евро 20 дни доставка, като Стефан каза, че може да дойде и по-бързо 5 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 238 #17 Отговорено 23 Февруари Ето, това е отговор, като за форум. Всяка споделена информация е полезна, дори и да не е поискана. 5 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANTRAZID 28 #18 Отговорено 24 Февруари (Редактирано) Интересни суми , а да си го поръчате сам без посредници е само 164 € за брой ,към тази сума се добавя доставка,мито и ддс върху сумата и пак няма да 378/390 € (освен ако тези суми са за к-т от 2бр.). Доставката е 10 работни дни + - според зависи ..... Редактирано 24 Февруари от ANTRAZID 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BGavrilov 28 #19 Отговорено 25 Февруари (Редактирано) Във въпросният сайт amayama , ОЕ номерът за мойто каре не излиза, също така пробвах и със стари номера и пише Discontinued. Не знам какъв е този номер, който се вижда на снимката, но за моята кола не е този Сега видях, че пише Outboard, това е външно каре а не вътрешно, каквото на мен ми трябва. Попринцип вътрешните карета винаги са по-скъпи за тези коли. Редактирано 25 Февруари от BGavrilov 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANTRAZID 28 #20 Отговорено 27 Февруари Аз съм разбрал за външни карета моя е грешката. И да вътрешните са малко по скъпи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове