jt26 69 #1 Публикувано вчера в 11:52 Колеги, пускам темата, тъй като по някаква причина, търсачката на форума отказва да ми открие подобна тема. Не намира тема дори с думата хонда, ебаси! Как да е. Колата беше би ксенон. Късите приключиха преди 3 години. Смених ги с осрам лед. Не е кой знае какво, а уж добри. Сега изгоря и дълга светлина. И като съм свикнал добрата видимост на ксенона се чудя какво и как сложа за да има конкурентност. Пак лед, да се моля да открия добър ксенон на приемлива цена. Що ли? Приемам споделен опит, практика, съвети и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7171 #2 Отговорено преди 23 часа Имаше добри теми, но търсачката отдавна не работи. Съвети за търсене в сегашното положение от колегата @Mandalorian 1. Google и др. - пише се ключова дума и след нея " site:forums.hondabg.com " 2. "Find in page" (Ctrl + F) функцията на браузъра - пише се ключова дума и почваш да сменяш страниците на модела докато не излезе нещо в заглавията из темите. Първобитно и отнемащо време, но работи. Специфични теми си излизат направо с единствен резултат към форума, ама трЯа да се сети човек точно какво е било заглавието. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7171 #3 Отговорено преди 23 часа (Редактирано) Защо постът ми е скрит? Не разбирам тая функция??? Редактирано преди 19 часа от Honda_Z Уцелил си някоя ключова дума, която съм заложил като филтър за одобрение на мнение. Ботове ни нападат... какво да правиш... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venkostanev 35 #4 Отговорено преди 20 часа (Редактирано) Аз съм заложил на този модел.https://fenix-light.bg/2br-osram-h7-ledriving-hl-67210cw-14w-12v-24v-px26d-fs2.html.От2021г. колата е със 4бр. такива за къси и дълги и резултата не е никак лош.Камиона ми е със същите 12V/24V.Тогава бяха със 1г.гаранция .Сега не знам.Закупил съм ги от Тех-Ко.Цената беше доста по-ниска. Редактирано преди 20 часа от venkostanev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venkostanev 35 #5 Отговорено преди 20 часа При поява на грешка на бордовия компютър (на някои автомобили,не на всички) се изисква допълнително поставяне на CANBUS контрол(товарно съпротивление).При моя няма този проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milbor2 41 #6 Отговорено преди 18 часа Преди 4 часа, ceco_accord написа: Имаше добри теми, но търсачката отдавна не работи. Съвети за търсене в сегашното положение от колегата @Mandalorian 1. Google и др. - пише се ключова дума и след нея " site:forums.hondabg.com " 2. "Find in page" (Ctrl + F) функцията на браузъра - пише се ключова дума и почваш да сменяш страниците на модела докато не излезе нещо в заглавията из темите. Първобитно и отнемащо време, но работи. Специфични теми си излизат направо с единствен резултат към форума, ама трЯа да се сети човек точно какво е било заглавието. няма ли скоро да се оправи търсачката във форума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jt26 69 #7 Отговорено преди 3 часа Не е реклама!!! Гледам тези опции https://www.osram.bg/nbled/ Май са второ поколение на тези, които си сложил. Интересното е, че имат 100 % разлика в цената на някои места!? Бай дъ уей - нали h7 трябва да гледам? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове