atanaspro 15 #1 Публикувано 12 Декември, 2025 Момчета, Нормално ли е да доливам 100-200мл антифриз между обслужванията (през 8000км) ? Колата е автоматик 1.6 Дизел 2015г. Не пуши, няма налепи на капачката за маслото, антифриза е бистър. Няма видими течове... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 532 #2 Отговорено 12 Декември, 2025 Иназ по толкова доливам на моята бензин ръчка. Много странно. Няма никакви проблеми. 30 хил км и навъртях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7215 #3 Отговорено 12 Декември, 2025 Не е драма. Важното е маркучето в разширителният съд да не остава на сухо и да дръпне въздух. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atanaspro 15 #4 Отговорено 12 Декември, 2025 преди 16 минути, Bizzito написа: И аз по толкова доливам на моята бензин ръчка. Много странно. Няма никакви проблеми. 30 хил км и навъртях. Ами странно си е, три други коли (различни марки) съм имал и като, че ли не съм доливал толкова често. С CR-V-то всяка смяна на маслото ми звъни монтьора да ме пита да долее ли. Ще я следя отново да видя следващия път на какъв интервал ще е. Може би е маркуч / радиатор или водна помпа. Не изглежда да е някакъв сериозен проблем. преди 6 минути, ceco_accord написа: Не е драма. Важното е маркучето в разширителният съд да не остава на сухо и да дръпне въздух. Добре, ще следя и за това. Също прочетох, че честа причина е амортизирано капаче на разширителния съд. Предполагам уплътнението му заминава поради температурни разлики. Ще чекна в али-експрес дали има и ще го сменя на първо четене. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 972 #5 Отговорено 12 Декември, 2025 Преди 1 час, atanaspro написа: Нормално ли е да доливам 100-200мл антифриз между обслужванията (през 8000км) ? Абсолютно ненормално. Още повече, че този двг е май със затворена система под налягане, при мен с отворена не е мръднал забележимо от завода. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1155 #6 Отговорено 12 Декември, 2025 Не е нормално. Или има теч или го гори. Течове се хващат по-трудно, че някой път са много леки и почти не се виждат оцветяванията къде са. Провери добре ти или майстор от къде го губи и дали не го изгаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 972 #7 Отговорено 12 Декември, 2025 Не искам да го плаша човека, но има не един и два случай на спукани глави и симптомите са разход на антифриз. Проблемът е, че трудно се хваща, тъй като разходът е малък, а признаците трудно уловими. Примерно няма как да пуши при разход от 200мл. на 8к.км.. Тъп съвет, но ако няма теч, най-добре продавай, ако не ти се занимава с ремонти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 532 #8 Отговорено 12 Декември, 2025 Хич не смятам да барам нищо аз 😂 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3217 #9 Отговорено 12 Декември, 2025 Преди 12 часа, atanaspro написа: Може би е маркуч / радиатор или водна помпа. Не изглежда да е някакъв сериозен проблем. И на мен не ми се вярва да е някакъв сриозен проблем. Добре си се насочил. При мен забелязах много лек теч от снадката на маркуча към термостата, а после установих, съсвсем случайно, и много лек теч от уплътнението на водната помпа. Почти не се забелязва. Така, че има такива възможности. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 532 #10 Отговорено 12 Декември, 2025 Най-вероятно е нещо такова. Няма майстор, който да го открие, освен мен, предпочитам да доливам. То е някакво сълзене сигурно не се и вижда, защото се изпарява бързо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 972 #11 Отговорено 12 Декември, 2025 Има си УВ оцветители за антифриз, с които се откриват подобни дребни течове, но по принцип самият антифриз си има оцветители за тази цел(чистият антифриз е прозрачен), та е малко вероятно да има теч, който да не се види, тъй като при изпарението самото багрило остава като коричка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3217 #12 Отговорено 12 Декември, 2025 Off Topic https://forums.hondabg.com/topic/11457-виц-на-деня/?do=findComment&comment=1057661035 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 205 #13 Отговорено 13 Декември, 2025 За 5 години и около 70 000 км съм долял 2 пъти през 2 години по 200 мл. Никакви видими течове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 231 #14 Отговорено 13 Декември, 2025 Здравей колега . Този двигател има проблем с главата ,както при сивик , така и при срв - то . Някои бройки са засегнати ,не всички и то от определени години на производство. Симптомите са абсолютно същите, така че трябва да потърсиш информация за сервизните акции от Хонда. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7215 #15 Отговорено 13 Декември, 2025 (Редактирано) Антифризът все пак също има някаква изпаряемост. Да не мислим най-лошото априори. Нека колегата следи нивото (сутрин, преди палене) и за сега да кара, ако външен оглед не е показал видими следи от теч. Аз примерно (когато се сетя), гледам първо нивото в радиатора и после в разширителният съд. Проблеми с 3-те си двигателя нямам, но съм доливал по 100-200мл през неопределен период - когато се сетя. Преди години, на Акорда 7-ма ген, когато всичко побеля и маматасийба покрай радиатора - течът бе видим - спиралата държаща горният пласмасов обем над питата. Смених го и всичко си дойде на мястот - колата още е в строя, без периферни проблеми. Защо изпусна не знам. Редактирано 13 Декември, 2025 от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
,ssamm22 1 #16 Отговорено 15 Декември, 2025 Аз от скоро карам 2.0 бензин /газ. Вчера проверих антифриза от интерес какво е положението. За 6000 км си стои половин сантиметър под горния край на гърловината. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 231 #17 Отговорено 15 Декември, 2025 Става въпрос за 1.6 idtec двигател. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 532 #18 Отговорено 16 Декември, 2025 В края на следващата година става на 10 години и ще сменям антифриз, тогава може преди да го сменя да налея uv оцветител да видя дали ще изскочи от някъде нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 972 #19 Отговорено 16 Декември, 2025 Оцветителят го налей сега, а не на новия антифриз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 532 #20 Отговорено 16 Декември, 2025 Това имах предвид да. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1155 #21 Отговорено 16 Декември, 2025 (Редактирано) За мен, продажбата като има проблем, не е решение. Отстранява се проблема или се казва, че има такъв. Никак не е ок да се продаде проблемна кола на някой друг, защото утре, ролите се променят бързо. Не е проблем да се хване теч, всеки що годе уважаващ себе си майстор ще го намери. Просто остави колата в сервиз, които са по-педантични а не са накладкажии само и си реши проблема. Има огледала, най-различни оцветители, 2026-та година влизаме, инструменти и начини за диагностика много. Редактирано 16 Декември, 2025 от Mkilla 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atanaspro 15 #22 Отговорено 18 Декември, 2025 Благодаря на всички взели участие в темата. Много съм глупав, купих UV оцветителя от алиекспрес, по-късно същия ден просто отидох дигнах капака и открих къде сълзи. Долния ляв ъгъл под радиатора има перманентни 1-2капки антифриз. Нява сутрин няма вечер, там и мокро. Както и да е, предложиха ми да пробвам с уплътнител на охл.системи от Würth. Ще пробвам с тази добавка преди да сменям радиатора. Ще пиша отново с резултата и ще кача и снимка. П.с. преди да умувам и занимавам хората във форума трябваше да вдигна капака, пишман станах/ме с тоя интернет :D 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 532 #23 Отговорено 18 Декември, 2025 Браво на теб, изобщо не е излишно, трябвада огледам и аз значи. Принципно аз си я обслужвам и вхърлям по едно око но... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 972 #24 Отговорено 18 Декември, 2025 Бъди щастлив, че ще минеш само с радиатор и искренно те съветвам да не наливаш никакви подобни добавки! Спокойно си доливай, докато намериш време и финанси да го смениш. 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 532 #25 Отговорено 18 Декември, 2025 И аз не бих наливал добавки. Само да попитам това някаква връзка ли е или радиатора? 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atanaspro 15 #26 Отговорено 18 Декември, 2025 преди 1 минута, Rakeem написа: Бъди щастлив, че ще минеш само с радиатор и искренно те съветвам да не наливаш никакви подобни добавки! Спокойно си доливай, докато намериш време и финанси да го смениш. Защо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atanaspro 15 #27 Отговорено 18 Декември, 2025 Току-що, Bizzito написа: И аз не бих наливал добавки. Само да попитам това някаква връзка ли е или радиатора? Не зная. Много на кофти място е а не съм техн. грамотен да расглабям, но мога да пробвам утре да спусна телефона правейки видео и ще разбера. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 972 #28 Отговорено 18 Декември, 2025 преди 4 минути, atanaspro написа: Защо? Защото са временно решение и могат да навредят на останалите компоненти по охладителната система и двг, и накрая пак ще сменяш радиатор и още нещо. По-добре доливай. Те Хонда към антифриза са капризни, пък камоли към добавки. 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1155 #29 Отговорено 18 Декември, 2025 Колегите, по-запознати с ремонти казват, че не бива да се слагат такива боклуци в системата. Примерните са много - от съсипия на гумените уплътнения и маркучи до това да си прегрееш мотора. Смени си частта, която е проблемна - маркуч, радиатор или там каквото тече и си я карай спокойно. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3217 #30 Отговорено 18 Декември, 2025 @atanaspro Тези добавки прилепват и се наслояват по металните повърхости. Така спират микро течове. Проблемът е, че се наслояват и по стените на радиатора, и по стените на водната риза в двигателя, и намаляват топлообмена. Не слагай никакви добавки, ако не искаш да да сменяш и двигател, освен радиатор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7215 #31 Отговорено 19 Декември, 2025 Преди 14 часа, atanaspro написа: Защо? Това са бързи решения - за по път, но имат споменатите странични ефекти в дългосрочен план. Все едно с рем. комплекта спрей за гума да се прибереш, ако сработи. Едва ли би карал после така. То ако ставаше с таквиз химии ехее ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тъмнозелен самурай G86-P 359 #32 Отговорено 19 Декември, 2025 Пък и едно ремонтче на радиаторчето за отопление като се задръсти е якото приключение😉 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oilgerm 64 #33 Отговорено 19 Декември, 2025 Spoiler Не го вкарвайте в излишни филми.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 532 #34 Отговорено 19 Декември, 2025 Сега долях пак малко, за да стои на макса. Значи за точно 3 години и 30 хил км съм долял общо 600 мл. Интересно, че при всички разхода е еднакъв. Явно има някакво слабо място, което още никой не е открил. Гледах връзки където можах няма нищо. Но ще трябва канал за по-обстпен преглед. Скоро се каня да сменям масло на кутията и ще огледам и отдолу. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове