atanaspro 13 #1 Публикувано преди 4 часа Момчета, Нормално ли е да доливам 100-200мл антифриз между обслужванията (през 8000км) ? Колата е автоматик 1.6 Дизел 2015г. Не пуши, няма налепи на капачката за маслото, антифриза е бистър. Няма видими течове... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 521 #2 Отговорено преди 4 часа Иназ по толкова доливам на моята бензин ръчка. Много странно. Няма никакви проблеми. 30 хил км и навъртях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7026 #3 Отговорено преди 3 часа Не е драма. Важното е маркучето в разширителният съд да не остава на сухо и да дръпне въздух. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atanaspro 13 #4 Отговорено преди 3 часа преди 16 минути, Bizzito написа: И аз по толкова доливам на моята бензин ръчка. Много странно. Няма никакви проблеми. 30 хил км и навъртях. Ами странно си е, три други коли (различни марки) съм имал и като, че ли не съм доливал толкова често. С CR-V-то всяка смяна на маслото ми звъни монтьора да ме пита да долее ли. Ще я следя отново да видя следващия път на какъв интервал ще е. Може би е маркуч / радиатор или водна помпа. Не изглежда да е някакъв сериозен проблем. преди 6 минути, ceco_accord написа: Не е драма. Важното е маркучето в разширителният съд да не остава на сухо и да дръпне въздух. Добре, ще следя и за това. Също прочетох, че честа причина е амортизирано капаче на разширителния съд. Предполагам уплътнението му заминава поради температурни разлики. Ще чекна в али-експрес дали има и ще го сменя на първо четене. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 942 #5 Отговорено преди 3 часа Преди 1 час, atanaspro написа: Нормално ли е да доливам 100-200мл антифриз между обслужванията (през 8000км) ? Абсолютно ненормално. Още повече, че този двг е май със затворена система под налягане, при мен с отворена не е мръднал забележимо от завода. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове