Zaraman 0 #1 Публикувано 19 Май Здравейте колеги, Закупих си Civic 10-та генерация и при спиране накладките свирят много..доколкото виждам дисковете нямат ръб, в накладките има доста феродо, но свирят ужасно. Накладките са TRW. Поинтересувах се и доколкото разбирам това е често срещан проблем при модела. Има ли някакъв лек за проблема, ако взема ОЕМ накладки ще спре ли свиренето? Не успях да намеря друга тема, в която да се говори за свиренето от накладките, ако има ме извинете. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
viktor11 94 #2 Отговорено 19 Май Аз съм още с оригиналните накладки и нямам проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6607 #3 Отговорено 21 Май На 19.05.2025 г. at 10:21, Zaraman написа: ... в накладките има доста феродо, но свирят ужасно. Накладките са TRW. Карам с такива, но друг модел кола и няма свирене. Пробвай като за безплатно да ги свалиш и им премахнеш горният опечен слой, със шкурка и на равна повърхност. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове