Zaraman 1 #1 Публикувано 19 Май Здравейте колеги, Закупих си Civic 10-та генерация и при спиране накладките свирят много..доколкото виждам дисковете нямат ръб, в накладките има доста феродо, но свирят ужасно. Накладките са TRW. Поинтересувах се и доколкото разбирам това е често срещан проблем при модела. Има ли някакъв лек за проблема, ако взема ОЕМ накладки ще спре ли свиренето? Не успях да намеря друга тема, в която да се говори за свиренето от накладките, ако има ме извинете. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
viktor11 94 #2 Отговорено 19 Май Аз съм още с оригиналните накладки и нямам проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6698 #3 Отговорено 21 Май На 19.05.2025 г. at 10:21, Zaraman написа: ... в накладките има доста феродо, но свирят ужасно. Накладките са TRW. Карам с такива, но друг модел кола и няма свирене. Пробвай като за безплатно да ги свалиш и им премахнеш горният опечен слой, със шкурка и на равна повърхност. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zaraman 1 #4 Отговорено 3 Юни В крайна сметка сложих Ate Ceramic…не свирят засега..като направя повече километри ще дам обратна връзка. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1190 #5 Отговорено 18 Юни И моите свирят, малко съм като мотриса 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 881 #6 Отговорено 18 Юни И аз съм с ТРВ, вече две смени и нямам свирене. Важно е в началото да не се прегряват, иначе както казва Цецо се опичат и започва филхармонията. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zaraman 1 #7 Отговорено 18 Юни Тези Ate Ceramic засега се държат добре, само на пълен ляв ми просвирва, примерно когато излизам от паркинг. Иначе не се чуват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6698 #8 Отговорено 19 Юни Не разбрах? Как ще просвирва накладка в движение и само заради пълен ляв? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zaraman 1 #9 Отговорено 8 Юли Накладката просирва, но това е само, когато съм навил пълен ляв или пълен десен и карам с 2км/ч. Тоест като излизам от паркинга пред нас на пътя. Иначе като си карам не свирят. Вероятно като е на пълен оборот опира някъде, не знам. Иначе Ate Ceramic 2000км някъде досега и няма проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
roje 33 #10 Отговорено 8 Юли Имам абсолютно същото просвирване при навит волан и спиране с 2-5 км/ч. Проявява се обаче, само когато съм с летните 19-ки (неоригинални за модела джанти). С оригиналните 17-ки няма проблем. Накладките са Bosch, монтирани в Германия преди да купя колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 301 #11 Отговорено 9 Юли Има ли значение какви са джантите? Защо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
roje 33 #12 Отговорено 9 Юли Според мен, не би трябвало да има значение. Но е факт, че само с едните джанти го прави. В сервиза, където поддържам колата, решиха че е от някакви пластинки и ги наместиха, но проблема остана. Миналото лято карах в един сериозен дъжд и след това сигурно месец нямаше просвирване, но после се появи пак. Може би, някой по-добре запознат с устройството на спирачните апарати, може да даде обяснение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 881 #13 Отговорено 9 Юли Сигурен ли си, че не ти свирят гумите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1592 #14 Отговорено 9 Юли (Редактирано) За да не свирят и пегряват накдките трябва да имат канали. " Накладките имат канали по тяхната спирачна повърхност, за да подобрят ефективността на спирачната система. Тези канали помагат за отвеждане на топлината, генерирана при триенето между накладката и спирачния диск, като по този начин предотвратяват прегряване и намаляват износването на накладките и диска. Освен това, каналите служат за: Отвеждане на спирачния прах: Прахта, която се образува при спиране, може да намали ефективността на спирането. Каналите помагат за отвеждането на този прах, поддържайки спирачната повърхност чиста. Намаляване на шума: Каналите могат да помогнат за намаляване на шума, причинен от триенето между накладката и диска." За това говоря. Редактирано 9 Юли от CARPERA 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
roje 33 #15 Отговорено 10 Юли Сигурен ли си, че не ти свирят гумите.Гумите не опират никъде, ако това е въпроса. Смених ги преди 2 месеца с нови. И със старите и с новите е едно и също. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове