Васил Д. 0 #1 Публикувано 1 Март Здравейте!Някой може ли да ми каже на какъв пробег се сменят веригите на двигателя колата е акорд 7 2.0i 155к.с с код К20Z Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 321 #2 Отговорено 1 Март Веригите са консуматив за дизеловите 7ци... На бензиновите, не знам да се сменят профилактично... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 317 #3 Отговорено 1 Март Зависи от маслото и интервалите на обслужване, но средно изкарват около 250хкм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Д. 0 #4 Отговорено 2 Март Колата е в мен от няколко месеца беше на 199000 като я закупих направих и първоначално обслужване с масло fuchs titan supersin long life 5w40 вие с какво масло я карате този вискозитет добре ли е за този мотор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 198 #5 Отговорено 2 Март По принцип не е добре, но в крайна сметка щом си го сипал в двигателя ,карай си с него. По подходящи са 5W30 или 0W30 C2, C3 . Без да се обиждаш,слагай по някой препинателен знак,става по разбираемо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vicente 2 #6 Отговорено 3 Март (Редактирано) Прав е колегата за маслото, ползвай тънко масло 5W30 или 0W30. относно веригата, тя сама си казва кога е за смяна. Сутрин на студено се чува едно тракане специфично. Също така, направи и реглаж на клапаните и майстора да я прегледа за хлабини и износване. Също може да се провери и обтегача на веригата в какво положение е. Като сменяш верига се сменя всичко заедно със всички обтегачи и зъбни колела. Добре дошъл в клуба. Редактирано 3 Март от Vicente 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inspektora 417 #7 Отговорено 3 Март На 1.03.2025 г. at 15:12, JapCar написа: Веригите са консуматив за дизеловите 7ци... Легенди и митове ... Веригите безпроблемно изкарват 350К при правилна поддръжка. На това ако му викаш консуматив ... 4 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 317 #8 Отговорено 3 Март Темата е за бензинови двигатели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Д. 0 #9 Отговорено 4 Март Колата е в мен от няколко месеца беше на 199000 като я закупих направих и първоначално обслужване с масло fuchs titan supersin long life 5w40 вие с какво масло я карате този вискозитет добре ли е за този мотор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Д. 0 #10 Отговорено 4 Март Благодаря за консултацията! Може да ми препоръчате, марка масло. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 317 #11 Отговорено 5 Март Желателно е да смениш вискозитета на 5/30. Като масло бих ти препоръчал Ravenol DXG , което можеш да вземеш от общите поръчки тук във форума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Д. 0 #12 Отговорено 6 Март От известно време имам следния проблем- като запаля колата студена, първите няколко секунди има някакво претрисане като вибрации от мотора .Немога да оприлича дали не прекъсва като загрее, няма проблем работи равномерно и тихо. Някой сблъсквал ли се е с този проблем дайте ми насока. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1574 #13 Отговорено 17 Март (Редактирано) On 3/5/2025 at 8:37 AM, vespa said: Желателно е да смениш вискозитета на 5/30. Като масло бих ти препоръчал Ravenol DXG , което можеш да вземеш от общите поръчки тук във форума. @Васил Д. Колегата ти е дал точна насока като добавя не го карай повече от 10 хил км. Веригата и нейния срок на експлоатация пряко зависи от маслото. 5w40 за мен вискозитет за двигател който е доста амортизиран. Този Титан най-продаваното менте на БГ пазар и и 5w40 най- любимия висказитет на БГ майстора чудя се как не е още по-доброто 10w40,са само в минус за веригата. Обикновено изобщо не гледат да е по срецификация за двигателя, нали пише става за бензин и дизел насипвай. За вибрациите колата само на бензин ли се кара. Освен маслото е много важен масления филтър,хубави такива на Mann ,или ОЕМ. Сега гледах този титан и цената му от 52лв за 4 л,представете си колко е надценката на дистибутор,прекупвач и накрая на магазинчето и то да има печалба,нещо не излизат сметките,явно от вода го правят. Редактирано 17 Март от CARPERA 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
z_chakarov 31 #14 Отговорено 18 Март (Редактирано) Май само в един сайт си го намерил на тази цена и като цяло това в сивата туба.Това е много стара партида и за това е на тази цена да си го изчистят.Намери ми го в сайта на фукс същото масло? Няма да можеш. Новата партида на това масло е в черна туба с 138лв клиент цена или 86лв за сервизи.Фукса е хубаво масло. Цената не винаги е определящ фактор.Ментета има на всичко, въпроса даденото нещо да се купува от дистрибура за дадена марка.Като купиш оригинално масло на Хонда , да не би Хонда да го произвела.Много знаеш на коя фирма е дала да го бутилира. Редактирано 18 Март от Honda_Z Моля, не цитирайте цялото предходно мнение! По презупция се предполага, че отговаряте на него. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Д. 0 #15 Отговорено 18 Март Колата се кара само на бензин.Определено ще сменя вискозитета, при следващата смяна мисля да поръчам от общите поръчки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове