Васил Д. 0 #1 Публикувано събота в 13:04 Здравейте!Някой може ли да ми каже на какъв пробег се сменят веригите на двигателя колата е акорд 7 2.0i 155к.с с код К20Z Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 315 #2 Отговорено събота в 13:12 Веригите са консуматив за дизеловите 7ци... На бензиновите, не знам да се сменят профилактично... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 316 #3 Отговорено събота в 14:01 Зависи от маслото и интервалите на обслужване, но средно изкарват около 250хкм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Д. 0 #4 Отговорено вчера в 13:13 Колата е в мен от няколко месеца беше на 199000 като я закупих направих и първоначално обслужване с масло fuchs titan supersin long life 5w40 вие с какво масло я карате този вискозитет добре ли е за този мотор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 184 #5 Отговорено вчера в 13:58 По принцип не е добре, но в крайна сметка щом си го сипал в двигателя ,карай си с него. По подходящи са 5W30 или 0W30 C2, C3 . Без да се обиждаш,слагай по някой препинателен знак,става по разбираемо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vicente 2 #6 Отговорено преди 11 часа (Редактирано) Прав е колегата за маслото, ползвай тънко масло 5W30 или 0W30. относно веригата, тя сама си казва кога е за смяна. Сутрин на студено се чува едно тракане специфично. Също така, направи и реглаж на клапаните и майстора да я прегледа за хлабини и износване. Също може да се провери и обтегача на веригата в какво положение е. Като сменяш верига се сменя всичко заедно със всички обтегачи и зъбни колела. Добре дошъл в клуба. Редактирано преди 11 часа от Vicente 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inspektora 412 #7 Отговорено преди 10 часа На 1.03.2025 г. at 15:12, JapCar написа: Веригите са консуматив за дизеловите 7ци... Легенди и митове ... Веригите безпроблемно изкарват 350К при правилна поддръжка. На това ако му викаш консуматив ... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 316 #8 Отговорено преди 8 часа Темата е за бензинови двигатели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове