ceco_accord 7437 #41 Posted April 8, 2024 Играта може да започва. Това са най-готиният модел стокови джанти за Акорд 7 фейс - поне според мен, де. 1 Share this post Link to post Share on other sites
boiskii 562 #42 Posted April 8, 2024 (edited) Започна, ама вече мисля за правене на камера за песъкоструй. 😁 Edited April 8, 2024 by boiskii Share this post Link to post Share on other sites
boiskii 562 #43 Posted April 12, 2024 На филер и водна 1000. Утре ще се пръска, ама първо тунинг на бояджийската стойка да поема джанти. 2 1 Share this post Link to post Share on other sites
boiskii 562 #44 Posted April 15, 2024 Готови за лак. Дойде време да обгазя квартала.😁 2 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 7437 #45 Posted April 15, 2024 Почти перфектно! Share this post Link to post Share on other sites
boiskii 562 #46 Posted April 15, 2024 Преди 1 час, ceco_accord написа: Почти перфектно! Имаше още филер за търкане по завряните ръбове, ама стана една седмица откак съм ги започнал и реших да затварям проекта. На следващия комплект джанти ще прилагам научените уроци. Тогава и работилницата ще е на друго място, че тук кварталните баби ме изядоха колко миришело. 😁 И пилоните за джанти имат нужда от ъпгрейд, че не са много симетрични и централния отвор не ляга идеално на тях. Но пък ги направих въртящи се с гайка и шпилка. Между другото джантите ги боядисах и отвътре, и вече първите два слоя лак съхнат, което добави още време за работа по подготовката им. Идеята е по-лесно да се мие прахта от накладките, че фабричните бразди задържат перфектно всякаква гняс, която излиза само с много силна химия. 1 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 7437 #47 Posted April 15, 2024 Важното е там където лягат бордовете на гумата, да няма боя и лак и да са равно зашкурени (без язви и пъпки), че спада налягането (много бавно) и къса нерви. Да, някой спици навътре имат пропуски на боя, но си е играчка, а ако добоядисваш, може да се стече и ще те дразни повече. Фръляй финишинг и обувай, че станА 30 градуса. 1 Share this post Link to post Share on other sites
boiskii 562 #48 Posted April 15, 2024 Боя има, но понеже е много грапаво не може металика хубаво да се разлее, затова седи сякаш не е пръскано. Първа ръка лак отвътре: За бордовете знам, един гумаджия ми се кара още преди 10 години. 😃 1 Share this post Link to post Share on other sites
Митко Йотов 1540 #49 Posted April 15, 2024 Добре е. Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 7437 #50 Posted April 15, 2024 ... "меко казано". Тея джанти е грехота да се карат - мястото им е в музея - на педантичността. Харесвам влагането на повече от необходимото. Всичко опира до нивото на критериите! 1 Share this post Link to post Share on other sites
boiskii 562 #51 Posted April 18, 2024 Обухме клеберките. Доволен съм от резултата. С малко подобрение на работното пространство, инструментариума и техниката джантите могат да се бълват сравнително бързо. 7 1 Share this post Link to post Share on other sites
Mkilla 1188 #52 Posted June 30, 2024 @boiskii, колега с какъв компресор пръскаш? Колко литра и какъв дебит има? Самоделка или купен? Share this post Link to post Share on other sites
boiskii 562 #53 Posted July 1, 2024 Това е модела: ABAC Montecarlo B20 Baseline, 1.5 kW, 50 л, 8 бара, 220 л/мин. Не е про, но марката доколкото са ми казвали е нещо като "мерцедеса" на компресорите. За боядисване и лакиране нямам оплаквания (любителско). Вече ако се ползват специални пистолети с висок дебит не става. Там трябва двубутален и бутилка поне 100л. Ако взимах сега бих загледал и нещо безмаслено, от тия тихите (ротационен тип). 1 Share this post Link to post Share on other sites
Mkilla 1188 #54 Posted July 7, 2024 Какъв пистолет за боя/лак да си взема за този тип компресори и ще има ли същата сила ако има маркуч от 20-25 метра вързан за него? Share this post Link to post Share on other sites
boiskii 562 #55 Posted July 10, 2024 Аз ползвам ITALCO MINI SHINE LVMP с дюза 1.2мм. Върши чудна работа за база и лак. Взимаш и манометър с редуцир вентил за него (моя е на същата марка), който се връзва точно преди него и така проверяваш колко бара стигат от компресора до пистолета. Маркуча гледай да не е от най-тънките. Поне 8мм вътрешен диаметър, може и повече, но с толкова пръскам аз. Моя май беше 10м. Share this post Link to post Share on other sites
boiskii 562 #56 Posted July 20, 2024 (edited) Вандалски акт в престижния столичен квартал "Сухата река": Причината остава неясна. Колата беше паркирана на съвсем легитимен паркинг зад един от блоковете. Добре че имам водна шкурка и ексцентрична полир машина. Edited July 20, 2024 by boiskii 4 1 Share this post Link to post Share on other sites
Robben 131 #57 Posted December 1, 2024 (edited) Здравейте, колеги. Повдигам темата, понеже въпросната Хонда вече е мое притежание от вчера Прекрасен автомобил, за който са били полагани необходимите грижи от предния собственик, макар на хартия да е било собственичка С Боян, много точен и коректен, се разбрахме буквално за минути около всички детайли по продажбата. Даже успя да ми извади втори ключ. И така в събота сутринта с Цецо( ceco_accord) потеглихме към София да приберем Хондата. Прекосяването на Петрохан не беше най-приятното изживяване, поради обилния снеговалеж. Просигнахме навреме, колата ни чакаше на уреченото място. Връщането беше доста по-приятно. Колата- много стегната и свежа, возията приятна, динамиката, сравнение с предната ми К20, доста по- добра, особено във високите Сега предстоят няколко подобрения и глезотиики, за които ще пиша в темата. Започваме от утре с поставяне на газ, че на бензин не е работа Edited December 1, 2024 by Robben 9 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 7437 #58 Posted December 1, 2024 (edited) Айде - да ти е честита и да си я гледаш като Боян, па весели пътувания. Късмет извади с колата, а и вчера с пътуването. Днес Петрохан бил затворен - паднали дървета от мокрия сняг дето ни валя сутринта у тъмницата. Така се купува кола - отиваш при Човек сръчен и с морал, па се прибираш доволен, без много приказки и огледи. Edited December 1, 2024 by ceco_accord 2 Share this post Link to post Share on other sites
Robben 131 #59 Posted December 1, 2024 Тоя Авенсис вдясно много грози картинката, да го беше изрязал Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 7437 #60 Posted December 1, 2024 Ми аз ти виках - Стой до колата, а ти са дрЪпаш назаде. Ша ти напрайм хубави снимки по-натам - споко. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Robben 131 #61 Posted December 2, 2024 (edited) Газта е сложена. Марка КМЕ, с изпарител и ел. блок за управление същата марка. Бутилката е на мястото на резервната гума, 37-8 литра, зареждачката в капачката на резервоара. Майстора, отдавна му ползвам услугите, каза, че е слагал много такива, включително на доста акорди и црв-та, проблеми никакви. Ще видим как ще се държи на газ. Засега е това. Edited December 2, 2024 by Robben 4 Share this post Link to post Share on other sites
Robben 131 #62 Posted December 3, 2024 Днес монтирахме дневни светлини. Мигачите ще изпълняват тази роля. ScreenRecording_12-03-2024 20-03-38_1.mov 4 Share this post Link to post Share on other sites
ruil4o 64 #63 Posted December 3, 2024 много добре изглеждат дневните, какви сложи, от къде ги купи? Share this post Link to post Share on other sites
Robben 131 #64 Posted December 3, 2024 (edited) Човекът който ми ги слага ги поръча, такъв тип са. Пишеш Drl дневни светлини с мигач и ще ти излязат. Свързани са към реле, като се пуснат късите ги изключва. Доста е удобно, а и консумацията е почти нулева. Отделно забравяш за късите, което пък означава доста удължен живот, особено ако е и ксенон. Edited December 3, 2024 by Robben 1 Share this post Link to post Share on other sites
Robben 131 #65 Posted January 14, 2025 (edited) Повдигам малко темата с последните неща около Акордчето, които трябваше да направим, ама все няма време. Първо музиката- китайче за 35 кинта от алито- на предната Хонда бачкаше безотказно, докато я продадох. Единствено е малко по- слаб звука, но се ядва. После дойде ред на обтегача, че се разтропа. Четох във форума и сложих Ина- уж били добре за парите си, ще видим. И днес, най- после, дойде реда на клапаните. Бяха позатегнали. В момента вече са на 0.23 и 0.27. Колата не се чува Отделно и маслото е сменено - Петро Канада 5/20, опресних и втори път автомата. Засега е това, мисля в момента е в добро състояние за каране. Edited January 14, 2025 by Robben 5 Share this post Link to post Share on other sites