NenormY 11 #1 Публикувано 2 Април, 2023 Здравейте, Бихте ли споделили мнения за накладки за 1.5 турбо сет? ОЕМ-те май май не са нищо особено, а и са си доста по скъпи... Ако не се лъжа от Хонда казаха около 200 лв! Оригиналните са АТЕ, а и подсвирват от време на време. Предстои ми смяна и се чудя как да процедирам. Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PiToMeN 75 #2 Отговорено 2 Април, 2023 Textar, Blueprint. без TRW и Brembo. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
savo_ 4 #3 Отговорено 2 Април, 2023 Правих обслужване декември месец в Бултрако, и тогава смениха и предните накладки. Цена - накладки 177лв., работа - 72лв, по фактура. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 767 #4 Отговорено 2 Април, 2023 преди 55 минути, PiToMeN написа: без TRW Какво им е на ТРВ? От 20к. съм с техни накладки и дискове, и нямам забележки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2824 #5 Отговорено 2 Април, 2023 Много ментак, много нещо... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PiToMeN 75 #6 Отговорено 2 Април, 2023 При TRW има много ментета, Бребото го правят в Турция за нашия пазар. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Thierry Henry 14 #7 Отговорено 2 Април, 2023 В събота сложих накладки Textar, с отстъпката от Тех-Ко ги взех за 62 лв, препоръчаха ги пред TRW, които бяха 72 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NenormY 11 #8 Отговорено 3 Април, 2023 Ей сега звъннах в Бултрако - 228 лв предни накладки! Те вече не прекаляват, а не знам.... Ти не знам как си я намерил тази цена, но пак ми се струва висока. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NenormY 11 #9 Отговорено 3 Април, 2023 Някой да има опит с АТЕ или Зимерман? Също така да питам, свират ли ви, че ОЕМ-те били нарочно с три среза да не пищят, като тези на снимката: https://motostacja.com/p/OE-HONDA-45022TGNG00/ Всички останали гледам са с по един срез. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #10 Отговорено 3 Април, 2023 В Мото Пфое за фиеста са -227лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eselsmid 18 #11 Отговорено 3 Април, 2023 + за ATE. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PiToMeN 75 #12 Отговорено 3 Април, 2023 Преди 18 часа, Thierry Henry написа: В събота сложих накладки Textar, с отстъпката от Тех-Ко ги взех за 62 лв, препоръчаха ги пред TRW, които бяха 72 лв. Препоръчали са ти ги, защото TRW-то в Тех-ко е менте. Zimmermann и ATE само от Германия. Първите не са нищо особено, освен това, че са скъпи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
peyton22 40 #13 Отговорено 4 Април, 2023 Не знам какви са тези ценички по 60-70лв, камо ли пък за коли след 2019 година. Преди години на форд фокус накладките ми струваха такива пари. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NenormY 11 #14 Отговорено 4 Април, 2023 Дадоха ми цена за АТЕ - 110лв. Мисля да скачам и ще дам обратна връзка след това. Не мисля, че ще има някаква коренна разлика с ОЕМ-те, а пък да дам двойно пари на тези от Бултрако... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NenormY 11 #15 Отговорено 5 Април, 2023 В крайна сметка си поръчах от Германия - АТЕ, с доставката до тук излизат 90 лв Какви отстъпки само ни правят тук, не е истина След като ги сложа и мина X км ще дам обратна връзка. 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PiToMeN 75 #16 Отговорено 5 Април, 2023 Чудесно решение. Аз също си поръчвам такива консумативи от Германия и си ги сменям сам. Така си отделям достатъчно време да си почистя апаратите и да знам, че всичко е както трябва. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове