jonnybg98 15 #1 Публикувано 10 Септември, 2022 Здравейте, Мотивирах се да се сдобия с Акорд 2005-2008 втората генрация на седмицата. Спрял съм се на 2.0 бензин и като седан. Мисля да купя колата на бензин и да и се сложи ГИ, но както е видно има мноого тънкости за максимално ефикасно и правилно изпълнение. От тях предполагам зависи представянето, разхода и живота на двигателя. Кои детайли при монтаж на ГИ и помощни елементи са важни, за да съм спокоен че няма как по добре да бъде монтирана газ на колата? Също така коя марка и модел система бихте ми препоръчали оставяйки цената настрана? Къде в Русе или околията бихте ми препоръчали монтаж? И последен въпрос на какво да наблегна при огледа като евентуално слаби места по цялата кола? Благодаря предварително за всеки ефикасен отговор! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #2 Отговорено 10 Септември, 2022 Отиваш при @Markonyот форума и ти решава проблемите с колата. Бранко-+359893517709 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kalin S 133 #3 Отговорено 10 Септември, 2022 Относно ГИ - точно в Русе е колегата Markony. Изключителен човек и специалист. Монтира с-ми на Romano и всичко е на топ ниво. Без никакви притеснения можеш да му се довериш не само за газовата, а и за цялата кола като цяло. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хри100 87 #4 Отговорено 10 Септември, 2022 (Редактирано) Мarkony е твоя човек!...изключителен професионалист! Редактирано 10 Септември, 2022 от Хри100 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 157 #5 Отговорено 11 Септември, 2022 Още един глас за Маркони. Аз съм от Варна и ходих в Русе при него да си сложа газовото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6089 #6 Отговорено 11 Септември, 2022 А и ще огледа колата и ще направи каквото се налага, ако има нещо и време разбира се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1549 #7 Отговорено 11 Септември, 2022 (Редактирано) Отиваш при Маркони в твоя град,ще получиш максимално добре настроена и поставена газова. Ще получиш и цалостен преглед на колата,с оригинален софт на Хонда. С две думи никъде другаде няма да получиш такова обслужване при поставяне на газовата. Никой майстор газаджия не ти регулира клапаните и преглежда колата преди да ти сложи газовата. Имаш 6тица от тото че си от Русе . Редактирано 11 Септември, 2022 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6089 #8 Отговорено 11 Септември, 2022 (Редактирано) Бе ние препоръчваме Бранко, ама не е ясно кога той ще изтегли фиша на колегата, но авторът на темата да си пусне "печелившите 10 цифри" през някои мобилен оператор. Редактирано 11 Септември, 2022 от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jonnybg98 15 #9 Отговорено 11 Септември, 2022 Здравейте, Благодаря за насоката и се радвам че се случи да сме от един град с този Бранко. Ще го потърся и се надявам да помогне по случая. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pascualle 30 #10 Отговорено 17 Септември, 2022 + още един глас за Бранко. Изключително професионално и адекватно отношение. При монтиран ГИ през 2017 г., до момента 160 000 км на газ и никакви проблеми. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове