khaccbg 7 #1 Публикувано 28 Юни, 2022 Здравейте, Ппедварително се изяинявам ако това е дъвкано но не можах да намеря конкретен отговор. Как стои въпроса с авточастите за Акорд 7-ма ген? Говорих с майстор на Тойота и той ме предупреди да не купувам Акорд защото "няма части." Не знам дали има в предвид че в сравнение с на Тойота частите не са толкова в изобилие или наистина е проблем с намирането на резервни части. Например трябва да се поръчват главно от ebay.de или други EU сайтове и да се чака. Може ли да ми дадете обективно мнение за достъпност на части за обичайните проблеми който ще трябва да се сблъсквам с притежаването на Акорд 2.0 бензин? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pascualle 30 #2 Отговорено 28 Юни, 2022 Здравей, колега. Този, който ти е казал, че няма части за Акорд, сигурно живее в миналият век, където намирането на части за японски автомобили беше по-трудно, но не и невъзможно. Няма голямо разнообразни от марки, както при немските автомобили, но части има и то МНОГО. Скачай смело и не се връзвай на подобни глупави изказвания. 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1789 #3 Отговорено 28 Юни, 2022 (Редактирано) Преди 1 час, khaccbg написа: Говорих с майстор на Тойота и той ме предупреди да не купувам Акорд защото "няма части." Кажи му на мйстора,че няма да ти трябват с този автомобил и че ще ти забрави лицето,...от опит! Сърдят ми се вече в един сервиз😁! Редактирано 28 Юни, 2022 от JHM 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 442 #4 Отговорено 28 Юни, 2022 Отговора не е еднозначен има/няма. Някои неща ги има само ОЕМ и всички реват от цените. Иначе не виждам причина хората да дават 200+ лева за полуоски втора ръка на незнайни километри. Тампони по мотора - там е рев голям за цените, защото заместителите са боклуци. Иначе кола, като кола има почти всичко по мотор и окачване. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1789 #5 Отговорено 28 Юни, 2022 (Редактирано) Ще ревеш ами и ще викаш,като чуеш цената за няма и метър хидравличен маркуч,както и за един у.рял потенциометър за педала на газта. Толкова,две три неща са им болежката на акордите,ама газовата си ги избива! П.П.Към колегата по темата,няма от какво да те е страх за части..,има.Трудността по скоро ще ти бъде,с откриването на читава бройка! Очите на ШЕСТ.. Редактирано 28 Юни, 2022 от JHM 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
khaccbg 7 #6 Отговорено 28 Юни, 2022 Благодаря за отговорите. Това определено ми вдъхва доверие. А имаме ли тема със списък от сайтове където да се поръчват части? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1237 #7 Отговорено 28 Юни, 2022 (Редактирано) https://forums.hondabg.com/forum/15-сервизи-магазини-цени/ Редактирано 28 Юни, 2022 от Митко Йотов 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6031 #8 Отговорено 29 Юни, 2022 Избираш си кола, обслужваш я и си караш. Ако е ползвана нормално, ще ти омръзне без да усетиш времето с нея. Ако нещо се бъгне - оправяш. По моргите има ударени и компонентите им са с достатъчен остатъчен ресурс. Моргаджиите недолюбват модела защото им залежава. Драми за собственниците му няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
svemar 58 #9 Отговорено 29 Юни, 2022 Относно сайтовете: За оригинални, като уточнявам, че колата я имам от 4 месеца и не ми се е налагало да пазарувам от тях. https://www.amayama.com/en Аз си пазарувам от АутоДок и съм доволен. Пример: за Алмерата ми преди години поръчах верига комплект от прехвален търговец във форума на Нисан и след 30 хиляди км. здаде багажа. При последваща доставка от Аутодока ми пристигна верига комплект от D.I.D. и вече над 70 хил. никакви проблеми. Монтьора ми ме "открехна", че D.I.D. били престижен японски производител на вериги търсен от моторджиите и въпреки многото работа по смяната и видях как го направи с кеф. Коректно е да отбележим, че вече сервизните услуги се покачиха и си струва влагането на качествени авточасти за да ти е мирна главата по-дълго време. Ето последната ми смесена поръчка за Алмерата и Акорда Поръчка.pdf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
khaccbg 7 #10 Отговорено 29 Юни, 2022 Благодаря ви много колеги! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Terje 171 #11 Отговорено 23 Август, 2022 Части има, проблемът е, че цените по автоморгите са доста завишени, особено за компоненти, които се търсят често. Наскоро ми трябваше казанчето за хидравличната течност и ми искаха 50 лв. за него, което е безумие. За емблемата отпред ми искаха 40 лв. при положение, че нова в Бултрако е 60-70, а аз си поръчах за 50-на общо от amayama. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове