Митко Йотов 1227 #3001 Отговорено 31 Март Днес нямаше с кого да карам колело а много ми се караше. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3002 Отговорено 31 Март Off Topic С годините разбрах че "и сам войнът е войн", а и моят ритъм рядко е нечий ритъм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 332 #3003 Отговорено 31 Март 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3004 Отговорено 1 Април 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1227 #3005 Отговорено 1 Април 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 600 #3006 Отговорено 4 Април Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1787 #3007 Отговорено 5 Април Беше заел цяло паркомясто,този палавник! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3008 Отговорено 5 Април И у "наше село" има 1 такваз самоходна "Екотоалетна". У Франция са кола за пубери. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3009 Отговорено 7 Април (Редактирано) Излезеш с шосейката, но облаците те притиснат времево. Умишлено хнванеш шорт кът с гуми за асфалт и той свърши. Ако стане беля - вариант Б - на рамо / на гарата / на БДЖ-то. Отървах се с А и сух, а на някои не им дреме - водата им е до колене. Локва, бара, ко ги бАра. Редактирано 7 Април от ceco_accord 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3011 Отговорено 7 Април Off Topic 1 френд ни вози с вехта УАЗ-ка по чукаците. 1 от вратите постоянно се отваряше по бабените и жената (горката) постоянно трябваше да я тръшка. Голем смех и фрълИйме - на жената. Жипката достойно ни качи и без път до билото на Стара планина - отвъд - Сръбско. Надоле па я заболя десния крак, от натискане на десния калник , а смехът продължи - нас ни боляха коремите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1227 #3012 Отговорено 7 Април Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3013 Отговорено 8 Април Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 332 #3014 Отговорено 9 Април 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3015 Отговорено 9 Април Off Topic Както е казал народа: "Беден човек - жив гявол". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 332 #3016 Отговорено 11 Април 2 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3017 Отговорено 12 Април (Редактирано) Отварям гаража и се стряскам, че стоповете светят. Схванах че слънчев лъч пробожда левия стоп. Докато го снимах и експонираното на стената изчезна. МнОу бърЪже се върти землята ни. Редактирано 13 Април от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 332 #3018 Отговорено 13 Април Много се радвам, че най-сетне успях да заснема тази невероятно красива подводна пещера. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3019 Отговорено 13 Април (Редактирано) Бях на 1 благотворителна авто сбирка - всякакви коли и мотори, а аз с колело. Нямаше много Хонди - мащабните бяха повече от реалните. Но друго бе важното! https://pavelandreev.bg/campaign/da-pomognem-na-ioana Редактирано 13 Април от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 332 #3020 Отговорено 29 Април 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3021 Отговорено 29 Април (Редактирано) - Чакай ма тука, не барай нищо и пази колата. Седи у Сеата и слуша, горката. Редактирано 29 Април от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3022 Отговорено 5 Май 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3023 Отговорено 15 Май (Редактирано) Карате ли ги тея бавни Хонди, или всеки иска охлювчето да е под предния капак? Редактирано 15 Май от ceco_accord 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 332 #3024 Отговорено 3 Юни 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3025 Отговорено 3 Юни Off Topic - Жена, как пътуваш? По новините казаха че някакъв се движел в насрещното по магистралата. - Не е един, много са! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 332 #3026 Отговорено 5 Юни 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3027 Отговорено 5 Юни Off Topic Добра хрумка! А на гърба - 3.14ши, ш са разбЕрем! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 600 #3028 Отговорено 7 Юни 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3029 Отговорено 7 Юни Off Topic Тея М-ки не са ли Х-драйв? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 600 #3030 Отговорено 7 Юни Снимката е от FB. В коментарите един пита дали има V-TEC 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
svemar 58 #3031 Отговорено 10 Юни Интересна екстра имало в Хондата ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3032 Отговорено 10 Юни (Редактирано) Вчера малкият се дигнал с приятеле, да идат на "отворини врати", па да снимал Мустангите с Канона, който му зачислих. Нещо е станал фен на фотографията. Има някои добри композиции, ама теа коневе не ме кефят. Ша зема да го заведа на южното поле, па да си чеше крастата на Дракона. Редактирано 10 Юни от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jt26 51 #3033 Отговорено 10 Юни Преди 2 часа, svemar написа: Интересна екстра имало в Хондата ! Тия с бе ЕН ветата мечтаели това да им се слува в колите ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3034 Отговорено 10 Юни (Редактирано) А пък аз вчера реших да раздвижа колелото на синковеца, понеже не го ползва, а и исках да идем с приятели на 1 местенце, до което са 45 км асфалт + още 5 черен път. Идеята бе да тръгна по хладно, по пладне да съм там, а на обратно, в 1 от колите. Речено - сторено, обаче техните планове се променили и се наложи да си се прибирам сам. План Б беше да стигна до 1 гара и с влака, но го изтървах с 5-6 мин, а не ми се чакаше още 2 часа за следващия. Пих кафе на гарата, разхладих се и минах на план В - до където ме умори жегата, а от там на стоп. 5 км преди Монтана спрях на 1 сянка край асфалта, пуснах колелото на земята и реших че ще махам. Седнех ли - не мОа стана, а легнех ли - умрел съм. Жегата бе адска - водата сврЪши, абее 100 км на 30+ градуса не е за всеки, явно и за мен. Взех да си подбирам потенциалните спасители. Колата да сбере цялото колело (без разглобяване) + мен и водачът да е сам. Първо махнах на 1 пикап с 4 врати - подмина ме. После на 1 ванче - Опел Зафира. Мина и една Т-4-ка - празен, ама не спря. Мина и едно Кю 7, но него не стопирах - твърде потен и прашен бях. До тук минаха 10-тина мин, па си викам, ако още 2-ма / 3-ма не спрат, поне ще почина, па ще се пробвам да се прибера дом на ход. Иии, задава се от завоя 1 Харви 1-ва ген. Викам си - ХОНДАджия, няма как да не спре. Още преди да вдигна ръка, чувам как водачът отнема газта. Спря до мен, свали десния джам и пита: - Проблем с колелото? - Не, но жегата ме умори. Ще ме метнете ли до Монтана? Слезе, помогна ми да го натоварим (свалих предното колело на байка), седнахме, па поехме. Рекох да завържа разговор: - Отдавна ли имате колата? - От 4-5 години. Наследих я от баща ми. Той вече не може да шофира. Над 80 годишен е. - Доволен ли сте? - Това ми е първи японец. Похарчих няколко хилядарки за ремонти, но ми е работна кола и ще ме надживее. Отзад нямаше задни седалки и се търкаляха разни строителни инструменти и материали. Отвън не е кърпено и боядисвано - вид лош, та зле. Човекът е едър / здрав / загорял / вече белобрад - от мен 100% по-възрастен - поне на 60г. Мълчалив труженик - прагматик. Остави ме в града, нищо не поиска, името си не каза, ръкостиснахме се здравеняшки и това бе. Харвито снимах с последните електрони ток в батерията на тел-а си - просто да се съпоставят размерите. Малките коли са голяма работа. Важното е (както казваше Джоко Росич) не каква кола караш, а какъв човек слизаш от нея! Преди да си фен, трябва да станеш човек! Редактирано 10 Юни от ceco_accord 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3036 Отговорено 12 Юни Off Topic Все още ми харесва това Харви! Лада Нива по японски. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3037 Отговорено 16 Юни Кво му трябва на човек в неделя? Много простор / малко сянка и да приседне в трикульора роден. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1227 #3038 Отговорено 21 Юни Не знам езика им, но тези йероглифи... почти му хванах цаката. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3039 Отговорено 22 Юни Когато си безпрекословно изпълнителен и умел с ръцете, но нещо все пак ти липсва "на горния етаж". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3040 Отговорено 25 Юни 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове