ceco_accord 6240 #3161 Отговорено неделя в 16:47 Off Topic Глеам ви го возят. От къде е внос? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 469 #3162 Отговорено неделя в 16:51 А, бе местен е, ама морето го "изяде". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6240 #3163 Отговорено неделя в 22:08 (Редактирано) Off Topic Едно като Ферари, с цвят червен. Неща ти гаджето, с бронзовият тен. Красика Редактирано неделя в 22:13 от ceco_accord 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 469 #3164 Отговорено понеделник в 10:28 Вчера поразходихме "Сивчо" в гората, та синковеца да придобие малко опит на хлъзгав терен, а пък и да си я наснима заснежена, че не се зне кога пак ще видим истинска зима по морето. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 469 #3165 Отговорено понеделник в 11:16 И кой каза, че когато вали сняг през Януари не става за плаж. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 469 #3166 Отговорено понеделник в 13:26 За да не ни изненадва зимата повече. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6240 #3167 Отговорено понеделник в 14:39 Off Topic В тава от къде са влаза? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 469 #3168 Отговорено понеделник в 14:54 (Редактирано) С дистанционно управление е, нали е детска играчка. Между другото, без майтап, такава ми беше първата кола, която съвсем сам с по-малко от една месечна заплата си закупих през далечната 1991 година. П.П. Искам да скрия съдържанието, както е направил Цецо над мен, ама не знам как. Някой може ли да подскаже, моля. Редактирано понеделник в 16:47 от Honda_Z Това и аз от Цецо го знам. При нов пост, горе има иконка с картинка на око. Отваря прозорец за Оф-топик и писаното в него е "Скрито съдържание". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 469 #3169 Отговорено вторник в 17:09 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 469 #3170 Отговорено преди 19 часа Най-трогващата снимка от National Geographic, където бебе павиан се появява вкопчено в корема на майка си, без да осъзнава, че тя е умряла и е станала жертва на хищик. Този зашеметяващ кадър е направен от фотографа Егор Алтуна и е избран от Природонаучния музей в Лондон за най-доброто и трогателно изображение на 2022 година. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове