ceco_accord 6553 #7281 Отговорено 19 Април Навън е такова време, че ти излизаш по тениска, срещаш някого с пуловер и се чудиш кой от вас не е добре. Детето на японка и българин е странна комбинация – много му се работи, но го мързи да стане. Оксиморон е съчетание на думи с противоположно значение: жив труп, честен политик, почивка с децата. Мъж, който си пада по жени, вече е ретро-сексуален. Толкова много ми липсва морето, че понякога си пълня ваната, влизам и пикая в нея. Как ми се иска най-накрая да забогатея и да ходя напред-назад, твърдейки, че парите не са най-важни! Най-добрият четириног приятел на човека си остава масата. Как да обясня на един чужденец, че „дреме ми“ и „не ми дреме“ е едно и също? – Какъв ден е днес? – Понеделник. – Баси, край няма тая седмица... От месец съм на диета и имам невиждани резултати. Нито аз ги виждам, нито другите... Ако те е ухапало зло куче, не се притеснявай - все някога ще те ухапе и добро! Скалното катерене е най-трудният, най-бавният и най-опасният начин да стигнеш там, където нямаш никаква работа... В новия Mission Impossible Том Круз обикаля цяла София с 50 лева на цяло и няма кой да му ги развали. Чух по телевизията, че лъвът се нуждае от 20 часа почивка на ден. До днес въобще не предполагах, че съм лъв! Откакто задлъжнях на банката, спя като бебе: един час спя, един час плача. С глупак нищо не се прави – нито си сам, нито сте двама. Когато някой ми каже „трябва да поговорим“, веднага усещам, че не трябва. Ако имаш шофьорска книжка, но нямаш кола, то ти си дипломиран пешеходец. Много възпитана и учтива продавачка. Дума не каза. В училище изучавах два чужди езика – английски и математика. Много е тъпо човек, който се казва Ясен, да ти вика: „Ясен ли съм?“. Как да му кажеш: „Не!“? Ако една жена ти каже „След пет минути слизам“ и го изпълни – бягай! Това е мъж. Домът е там, където ти крещят да затвориш вратата. Никога не се предавай – излагай се докрай! Домързя ме да правя кафе и направо си отворих една бира. Не оставяй за събота това, което можеш да изпиеш в петък! – Мога да се веселя и без да пия. – Аз пък мога да пия, без да се веселя, но не го изтъквам! Някога ставало ли ви е толкова скучно на работа, че да почнете да работите? Неизвестни автори 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6553 #7282 Отговорено 22 Април Вчера си карам колело из околията и на прибиране, под 1 надлез, на сенкя 1 врачански голф 5 мига на аварийки, а пред него баварец Е36, а водачът му тъъкмо се кани да направи сакралната операция "доливане на масло" 5-W30 от 5л. туба. Намалям и питам: - Нещо, проблем с колата. Тоя ма загледа, но рече - НЕ. - А моа ли да те снимам, за 1 Хонда форум? Не разбра смешката бавараджията, ама оня с гоуфо трЪгна къде мене, та си "плюх на педалите". НемАха чувство за хумор тЕа младеже. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 677 #7283 Отговорено 22 Април 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 677 #7284 Отговорено 22 Април 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 677 #7285 Отговорено 22 Април Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 677 #7286 Отговорено 22 Април Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 677 #7287 Отговорено 23 Април 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 677 #7288 Отговорено 23 Април 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 677 #7289 Отговорено 23 Април 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 946 #7290 Отговорено 23 Април Преди 3 часа, DAN_DAN написа: Как е тръгнало какви жени ще водят децата след време? По-добре гумена, то не останаха естествени. Мъж вози тъщата! Спира го полицай и се почва, документи, аптечка, пожарогасител, триъгълник, ГО, преглед и т.н. Проверил всичко възможно, ядосано полицая казва: - Изряден си може да тръгваш! Тъщата се обажда заядливо: - Ко бе ченге оср* ли се а, смешник ? Полицая тъкмо да каже нещо и зетя вади бележка! - Г-н полицай, свидетелството за невменяемост от лудницата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 677 #7291 Отговорено 25 Април Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 677 #7292 Отговорено 25 Април 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6553 #7293 Отговорено 26 Април (Редактирано) Мили дами - открите ли мъж, който е умен, услужлив, образован, добре финансово, забавен, търпелив, внимателен в леглото, обича да си стои в къщи с вас, готви добре, обича ви толкова много, че не може да ви се насити и изслушва внимателно всяка ваша дума... .... Тогава може да сте сигурни, че това, което пушите, е с много високо качество! Редактирано 26 Април от ceco_accord 1 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 677 #7294 Отговорено 29 Април Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 946 #7295 Отговорено петък в 08:29 Една кифла в червена рокла ходи предизвикателно! - Ей сладур, като видя червено и ставам като бик! - За 1000лв ставам крава веднага! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 291 #7296 Отговорено петък в 09:25 Боби Михайлов отишъл на лекар за преглед. Лекарят гледа изследванията и му казва: - Боби, в кръвта ти има повече алкохол, отколкото кръв! - И какво, докторе? - Как какво... Ти си първият пациент, на когото трябва да му взема проба... с тирбушон! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 946 #7297 Отговорено петък в 13:16 Бай Пешо горския слиза от джипа и се провиква в гората: - Ей ся на воля ще източа бойлера! И почнал, ама срещу него се появила баба Меца! - Е, тъй и тъй ще пикам, що па да не се и изакам? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 677 #7298 Отговорено петък в 17:40 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 677 #7299 Отговорено петък в 17:42 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 677 #7300 Отговорено петък в 17:59 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 677 #7301 Отговорено вчера в 16:01 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1614 #7302 Отговорено вчера в 17:49 (Редактирано) Нещо като виц ... Наесен ще ходим за няколко дни в Дрвен Град, Сърбия. Тааа, това е снощната кореспонденция между съпругата ми и собственика на къщите за гости: Нема такъв разговор. Английски - сръбски - английски - руски - български - сръбски. Кой разбрал, разбрал. Редактирано вчера в 17:57 от Krasi-mir 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6553 #7303 Отговорено вчера в 18:22 Това е 1 малка планета, само дето некои са прАат на голема рАота. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 681 #7304 Отговорено преди 7 часа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 291 #7305 Отговорено преди 6 часа Що е то мъжко приятелство? Прибира се той чак на сутринта и на въпроса: - Къде беше?"отговаря: " Спах при приятел". Тя звъни на 10-ма негови приятели. При 6-ма е спал, а при 4-ма-още спи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 677 #7306 Отговорено преди 2 часа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 677 #7307 Отговорено преди 1 час Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове