ceco_accord 6365 #7161 Отговорено вчера в 14:48 Те го и петела. Що го не показваш - красавец е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 552 #7162 Отговорено вчера в 14:50 Off Topic А бе красавец е, ама е безмилостен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 661 #7163 Отговорено преди 12 часа 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 552 #7164 Отговорено преди 8 часа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 552 #7165 Отговорено преди 7 часа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 552 #7166 Отговорено преди 7 часа Четирима пенсионери са на почивка в Несебър. Разхождат се из града и виждат кръчма с табела: „Всички напитки за 20 стотинки“. Шокирани от това, те влизат вътре. Кръчмата е хубава, чиста, с много място и много посетители. От вратата чуват гласа на приятелски настроен барман: – Здравейте господа! Заповядайте тук! Какво да Ви сервирам? – Четири чаши уиски, моля. – Заповядайте… Моля, 80 стотинки. Пенсионерите се споглеждат, плащат, пият и поръчват още. Те отново плащат 80 стотинки. Поръчват отново и пак 80 стотинки. Накрая един от тях не издържа и пита бармана: – Бихте ли ни обяснили защо тук е толкова евтино? -Вижте… Години наред бях моряк, но винаги съм мечтал да имам собствен ресторант. Когато спечелих от лотарията 8 милиона лева, купих този ресторант. С толкова много пари не ми се налага да печеля. Правя това, което ми харесва, срещам се с много интересни хора. Един от пенсионерите е възхитен: – Каква страхотна история! Но кажете ми, защо тези тримата в ъгъла стоят от 1 час... - Аааа, тези господа са от Габрово и чакат 50% намаление след 18.00часа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 552 #7167 Отговорено преди 7 часа 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
F4R 17 #7168 Отговорено преди 6 часа Чък Норис отваря хладилника и вижда, че пудингът се тресе. Казва: - Спокойно, дошъл съм за бира! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 552 #7169 Отговорено преди 3 часа Две омъжени жени излезли на дамско парти. Напили се kaто маймуни и сутринта тръгнали да се прибират към вкъщи. В движение им се допикало. Минали покрай едни гробища и за да не ги видят хората, решили да пикаят в гробищата. Речено-сторено, но нямало с какво да се избършат. Първата си свалила гащите, избърсала се с тях и ги хвърлила. Да ама на втората й се досвидяло да си хвърля гащите, пресегнала се към гроб и се избърсала с венец от него. Прибрали се в къщи, а на другият ден мъжете им се срещат. На първата мъжа казал: - Бате, тая моята се прибра снощи пияна и без гащи. Мъжът на втората потъркал чело и отговорил: - Това не е нищо. Моята се прибра пияна с гащи, но от задника й стърчеше една лента на която пишеше: "Никога няма да те забравим. От Перо, Миле и футболен клуб Силистра." 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове