ceco_accord 6356 #7121 Отговорено 12 Февруари 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 937 #7122 Отговорено 14 Февруари Една изрисувана чаша за кафе се фукала : - Аз съм много красива чаша ! Чашата за ракия : - Кой те чука тебе ма, кат си толкова Убава ?! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 549 #7123 Отговорено 14 Февруари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 549 #7124 Отговорено 14 Февруари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 549 #7125 Отговорено 14 Февруари Да живееш в 2025 година За проблемите с Изкуствения интелект: “Поръчка на пица през 2025 година: - Ало, пица Хът ли е? - Не, сър, това е пица Гугъл. - Сигурно съм набрал грешен номер, извинете. - Не, сър, Гугъл купи Пица Хът миналия месец. - Добре. Искам да поръчам пица. - Искате ли вашето обичайно, сър? - Обичайното ли? Откъде знаете? - Според нашия информационен лист за идентификация на обаждащия се в последните 12 обаждания сте поръчали по-голяма пица с три сирена, наденица, пеперони, гъби и кюфтенца върху тънка коричка. - Супер! Една такава. - Може ли да предложа този път да поръчате пица с рикота, босилек, сушени на слънце домати и маслини на пълнозърнеста кора без глутен? - Какво? Не искам вегетарианска пица! - Холестеролът ви не е добър, сър. - Това пък откъде го знаете? - Сравнихме личния ви телефон с медицинските ви картони. Имаме резултатите от кръвните ви тестове през последните 7 години. - Добре, но не искам вегетарианска пица! Вече взимам лекарства за холестерола си. - Извинете, сър, но не сте приемали лекарствата си редовно. Според нашата база данни, преди 4 месеца сте купили кутия с 30 таблетки холестерол от Lloyds Pharmacy само веднъж. - Купих си още от друга аптека. - Това не се появи в извлечението на кредитната ви карта. - Платих в брой. - Според банковото извлечение обаче, не сте теглили достатъчно пари. - Имам други източници на пари. - Това не се появи в последните ви данъчни декларации, освен ако не сте я закупили с недеклариран източник на доход, което е против закона! - Какво?! Мама ти мръсна... - Съжалявам, сър. Ние използваме тази информация само с единствената цел да ви помогнем. - Я, стига, бе! Отивам на остров без интернет и телевизия, където няма телефонна услуга и никой не ме гледа или шпионира. - Не можете сър, паспорта Ви е изтекъл преди 2 седмици...” 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 549 #7126 Отговорено 14 Февруари (Редактирано) Температурите паднаха. Може би затова сценаристите на "На всеки топлометър" спряха парното в половин София. Очаквайте скоро и: - "Да се изкъпеш за 60 секунди." - "Изкъпи се, ако можеш!" - "Умивай трудно." - "Банята на Оушън." - "Мръсни и яростни." - "Бойлерът на най-добрия ми приятел!" - "Пич, къде ми е водата?" - "Криворазбраната топлофикация!" - "Ловци на душове!". - "На изток ухая" - "Смесителят в ръжда" - "Мера според топломера" - "Код спукана тръба" - "По следите на изчезналия комфорт" - "Бани канят" Редактирано 14 Февруари от DAN_DAN 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 549 #7127 Отговорено 14 Февруари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 549 #7128 Отговорено 15 Февруари 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 549 #7129 Отговорено 16 Февруари Мъж над 40 без корем или е беден, или е болен. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 937 #7130 Отговорено 17 Февруари На 15.02.2025 г. at 18:15, DAN_DAN написа: Без майтап, на Акорда нещо трака в таблото, около навигацията! И в от сервиза всички се возим и определяме звука от едно и също место. И като разбрах, че цялото табло ще разглобяваме се отказах. Един ден след година тропане, сам си чистя колата и виждам че има стотинка заседнала в отвора на капака на чашодържателя. И зор, не зор извадих я! Учителката: - Кога се берат плодовете деца! - Коги е вързано кучИто, госпожо! - скача първи Иванчо. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 289 #7131 Отговорено 17 Февруари - Господине, защо не сте изчистили снега от покрива на колата?! Ще спрете рязко, ще падне на предното стъкло и ще загубите видимост! - Сигурно се шегувате! Аз с тези гуми няма как да спра рязко. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 937 #7132 Отговорено 17 Февруари Е днес в центъра една дама удря отзад кола и казва: "Извинете с летни гуми съм"! Идеалният мъж за жените: Става точно в 5.00 Оправя си леглото Почиства стаята Работи здраво Не пие Не поглежда никакви жени Помага в кухнята Ляга си точно в 9.00 Мили жени, такива мъже има само в затвора! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 549 #7133 Отговорено 17 Февруари Преди 4 часа, darius написа: Е днес в центъра една дама удря отзад кола и казва: "Извинете с летни гуми съм"! Off Topic Скоро вадих една такава от канавката. Каручката и, иначе нова, лъскава, Mercedes GLA, ама нЕма пАри за зимни гуми. За щастие всичко се размина само с уплахата на водачката, ама не знам дали си е направила изводи. Чувал съм някой да казват: "То при нас на морето вече няма зима, защо да купувам зимни гуми", да, ама тази година във Варна зимата беше в Неделя и много хора останаха изненадани. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 661 #7134 Отговорено 18 Февруари 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6356 #7135 Отговорено 19 Февруари 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1305 #7136 Отговорено 19 Февруари 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 549 #7137 Отговорено четвъртък в 11:52 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 289 #7138 Отговорено четвъртък в 14:49 - Ходих на презентация на книгата "Как да не станеш мъж под чехъл", но авторът не дойде. - Защо? - Жена му не го пуснала... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 549 #7139 Отговорено четвъртък в 15:07 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 549 #7140 Отговорено петък в 16:00 Живот на кантар. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 549 #7141 Отговорено петък в 17:43 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1305 #7142 Отговорено събота в 07:10 Червената шапчица попитала: - Бабо, защо са ти толкова големи очите? - Ти виждала ли си дедо ти без гащи ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 549 #7143 Отговорено събота в 15:05 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6356 #7144 Отговорено събота в 17:20 Преди 10 часа, Митко Йотов написа: Червената шапчица попитала: - Бабо, защо са ти толкова червени очите? - От селяндурите баби, дет карат на дълги! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1873 #7145 Отговорено събота в 17:42 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1305 #7146 Отговорено събота в 21:13 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 549 #7147 Отговорено понеделник в 13:18 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 549 #7148 Отговорено понеделник в 15:19 Умрял един инженер и попаднал в Ада. Доскучало му и започнал да прави подобрения. Сложил климатици, освежители на въздуха, ескалатори... Господ звъни на Сатаната: - Как е? - Чудесно! Дойде един инженер. Имаме климатици, освежители за въздух... кой знае какви удобства ще измисли още. - Какво? Имате инженер?! Станала е грешка! Инженерите не трябва да отиват в Ада. Веднага да си ми го дадеш! - За нищо на света! Много ми харесва да си имам инженер! - Веднага ми го прати или ще те съдя!!! - Да, бе! И откъде ще намериш адвокат?! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 549 #7149 Отговорено понеделник в 15:59 Мъж се готви за важна среща. Влиза къпе се жена му глади костюма бърка в джоба и намира бележка "Мило много се радвам, че реши да прекараме тази вечер заедно, приготвила съм ти любимото ядене - патица в бял сос". Жената надраскала нещо на бележката и я върнала в джоба. Изчакала мъжа си да излезе от банята и го почнала - от до до откат... цялата книга от Кама сутра... Без да каже нищо го изпратила на срещата. Срещата минава перфектно, настъпва сублимния момент, но мъжът не може да го вдигне. Докато го изпраща любовницата намира бележката и чете: "Белия сос си остана в къщи - на теб ти пращам умрялата патица". 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 549 #7150 Отговорено понеделник в 16:16 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6356 #7151 Отговорено понеделник в 18:48 Неповторимо е женското съзнание... ... и непонятно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 937 #7152 Отговорено преди 23 часа Двама канибали: - Не обичам тъщата! - Яж само от ориза тогава! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 549 #7153 Отговорено преди 19 часа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 549 #7154 Отговорено преди 18 часа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 549 #7155 Отговорено преди 18 часа Самолет с парашутисти. Всички скачат, един се опъва и не иска. Инструкторът: -Скачай ве, пустиняк! -Нема а скачам! -Скачай, ве, та ева! -Евал съм та, нема а скачам! -Що нема а скачаш, ве пустиняк? -ЛелЯ ми сънувАла, че нема ме се отвори парашуто. -Те ти моя, скачай, та ева! Разменили си парашутите и нашият скочил. Дръпнал халката, парашутът се отворил и той се носи като глухарче. По едно време покрай него със страшна скорост минава инструкторът, със затворен парашут и вика: -Да го туря на лелЯЯЯЯ тии... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове